10 Summery Turkos Couches

10 Summery Turkos Couches
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sommarvattnet är rätt i horisonten. Även om jag inte är en fan av de heta temperaturerna, är jag en stor fan av de roliga, flirty och tropiska sommartygen. Jag är också en fan av de makeovers vi ger oss och våra hem under säsongen. Nu är det dags att dagdrömma och begå en ny idé. Vad är min idé? Vad sägs om en vacker, sommar turkos soffa för att förstärka stilen i ditt vardagsrum, entré eller ditt jätte sovrum? Låt oss ta en titt på några underbara inspelningar !!

1. Samtida.

En vacker kontrast med chokladbrun, den här rika turkosa soffan är den perfekta kontaktpunkten för ett modernt vardagsrum. Med några skarpa, snygga bitar, djupa färger och neutrala fundament, poppar av turkos, av vilken nyans som helst, är en fin touch. Och glöm inte den klassiska kombinationen av svart och turkos för att skapa ett tidlöst, modernt rum. {Bildkälla tumblr}.

2. Worldly.

Turkos är en av de färger som används runt om i världen för att visa olika kulturer och sätt att leva. Så det är bara naturligt att du använder en turkos soffa i mitten av ditt världsliga eklektiska vardagsrum. En blandning av mönster, färger och roliga inredningsstycken kommer samman för att skapa ett roligt, livfullt rum för ditt hem. {Found on site}.

3. Stuga.

Kom ihåg att turkos inte kommer i bara en djärv nyans. Du kan också få en mjukare, daintier soffa täckt i en mjukare, daintier färg. Så, om du skapar stuga-inspirerat utrymme, tänk då på att använda en blek turkos som din grund. Krämer och dimmiga gråar fungerar bra och kommer också att komplimangera denna nyans. {Found on Tobifairley}.

4. Mod.

Funky och retro, en djuphårig turkos soffa sätter scenen för ett mod, 60-talets inspirerade vardagsrum. Koppla det med en djup kartläggning, shagmattor och lite "groovy" konstverk. Oroa dig inte för att göra dessa djärva val, vintage är alltid i stil! {Bild från webbplats}.

5. Konstnärlig.

MoreINSPIRATION
  • En touch av turkos från Julie Couch
  • 10 färgglada kuponger som hjälper dig att vara djärv
  • Hur man dekorerar ditt vardagsrum med turkos accenter

Mönster runt, en turkos soffa centrerade på väggen och poppar av oxblood burgundy som markerar färgen. Det är också lätt att skapa ett konstnärligt, inspirerande hörn runt ett möbel som talar som en av dessa nyanser. Kom bara ihåg att lägga till många accenter som ser ut som de kan ha skapats för hand. {Bild härifrån}.

6. Ungdomlig.

Lite mindre och med ett charmigt litet mönster kan en accent loveseat (eller en mindre skalad soffa) användas i en entré eller till och med i plantskolan. Spela upp det med några ljusa, feminina färger för att lägga till lite personlighet till ett intet ont anande utrymme. {Bild från blogg}.

7. Homey.

Även i ett enkelt hemtrevligt hem kan du använda en turkos soffa. Bara för att du har skapat ett varmt välkomnande hus som inte är beroende av trender eller designerbitar, betyder inte att du inte kan spruce upp komforten. Ta en titt på den här rika turkos soffan! {Bild från atmosfär}.

8. Girly.

En viktoriansk inspirerad soffa klädd i flickaktiga, rosa kuddar är säker på att skapa ett utrymme som gör att du ler varje dag. Oavsett om du är i ditt sovrum, hemmakontor eller vardagsrum - är det inget fel att dekorera en plats för att vara din egen. {Bildkälla}.

9. Trendiga.

Ja, turkos soffor kan bo i ett rum fullt av trender också. Och det kan stå ut bland dem. Bakgrund, kopparstycken och tryckta mattor kan alla komma ihop för att göra ett trendigt, positivt stort rum. {Found on velvet blog}.

10. Strand.

För ett ljust, luftigt utrymme använd en ljusare, men ljusare skugga av turkos. Med några strandiga accenter kan du skapa en krog som förstärker din kärlek till havet eller komplimangerar ditt landskap utanför (om du har turen att bo på stranden!). {Found on decorpad}.