10 Överdådiga sovrumsinteriördesigner vi älskar

10 Överdådiga sovrumsinteriördesigner vi älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är viktigt att ha ett sovrum där du kan känna dig som en kung eller drottning. Det är den plats där du borde låta dig vara bortskämd och där du får njuta av lyx och skönhet. Så skäm bort dig själv med ett lyxigt, underbart sovrumsinredning. Vi har förberett ett urval av mycket vackra och snygga mönster för att inspirera dig.

Detta sovrum känns definitivt överdådigt. Som du kan se är inredningen väldigt enkel. Men detaljerna är alla mycket väl utvalda och uppmärksamheten på detaljer är fantastiskt. De färger som valts för inredningen är enkla och jordiska, vilket gör att rummet känns avslappet och inbjudande. Texturerna är underbara och ljuskronan är den mest imponerande detaljerna.

Detta sovrum är också ganska enkelt när det gäller inredning. Rummet är lite mörkt och detta, i kombination med de varma, jordiska färgerna som valts för inredningen, resulterar i en mycket avkopplande och mysig atmosfär. Linjens enkelhet, detaljernas skönhet och de rika texturerna bidrar alla till ett övergripande, enkelt och sofistikerat utseende.

Detta moderna sovrum har en inredning som bygger på kontraster. Det mörka trägolvet är mycket rikt och vackert och matchar de synliga träbalkarna i taket. De kontrasterar mot de vita väggarna och vitmattan. Sängen har en design baserad på samma typ av kontrast, med en mörk träram, vita sängkläder och bruna dekorativa kuddar.

Detta är en av de mest dramatiska sovrumsdekorna hittills. Återigen är kontrasterna mycket starka. Taket är vitt men väggarna har målats svart med vita trimmer till fönsterkarmarna och liknande dekorativa element för resten av väggen. Himmelssängen är överdådig och har svarta gardiner med vita trimmer och vitt sängkläder.

MoreINSPIRATION
  • Svarta Sovrum Inredningsdesigner - Dramatisk Men Elegant
  • En samling av 30 moderna sovrumsinteriördesigner som vi älskar
  • Eleganta och överdådiga svarta kristallkronor

Detta sovrum har en traditionell inredning. Huvudfärgen här är guld och det gör att inredningen blir varm, rik och överdådig samtidigt. De vackra gyllene gardinerna täcker rummet och visar stora fönster och dörrar som leder till en vacker balkong med underbar utsikt. Sängen har en elegant huvudgavel och resten av möblerna delar samma snygga detaljer.

Detta sovrum har en lite liknande inredning men i detta fall verkar inredningen lite rikare och mer sofistikerad. Det finns många mycket eleganta detaljer och dekorativa element. Himmelssängen har invecklad detaljering på ramen, gardinerna och huvudet är sofistikerade och ljuskronan är bara en mer elegant och överdådig detalj.

Detta traditionella sovrum är särskilt imponerande på grund av den välvda delen av väggen ovanför sängen. Det ger en mycket intressant bakgrund för huvudet och introducerar rika färger, som även används i hela inredningen. Eldstaden är mycket vacker och lägger till värme och stil i rummet. Taket är också utsökt.

Vi fokuserar nu långsamt på mer moderna interiörer. Detta sovrum har en något enkel inredning men det är fortfarande mycket rikt och överdådigt. Tapetväggen är mycket elegant och eldstaden som går upp till taket är ett annat sätt att införa textur och mönster i rummet. Gardinerna matchar såväl väggen som sängkläderna. Vinduerna från golv till tak ger underbar utsikt.

Här har vi ett modernt sovrum med en mycket enkel färgpalett. Inredningen är mestadels en kombination av vitt och grått. De mörkgråa gardinerna motverkar de mönstrade väggarna och det vita taket ger den enkelhet som inredningen behöver för att balansera sig. Huvudgavel har en mycket elegant ram med en okerfärg vit och lila accenter lägger till en annan färgfärg.

Detta är ett annat modernt sovrum med inredning med några starka kontaktpunkter. Inredningen är mestadels enkel och har starka och vackra kontrast av textur. Accent detaljerna är svartvitt konstverk som visas ovanför sängen och den stora ljuskronan som också är ett sätt att införa färg in i rummet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.