10 saker hem köpare hat om ditt hem!

10 saker hem köpare hat om ditt hem!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du är på marknaden för ett nytt hem, oavsett om du behöver mer utrymme eller mindre, måste du först sälja din nuvarande bostad. Man kan tro att den långsamma bostadsmarkeringen skulle kunna få köpare att dunka på din dörr, men det är inte nödvändigtvis fallet. Priserna är stabila för tillfället och verkar inte fördjupa sig längre. Det här är bra för en köpare och kan vara bra för dig, men hemköpare är smartare och lärare idag. De är mindre benägna att göra snabba beslut och mindre benägna att köpa ut ur sitt sortiment, vilket delvis är det som bidrog till den stora bostadsmarknadens kollaps. Hus säljer dessa dagar, men hur snabbt säljer de verkligen till dig, säljaren och din agent. Husen som rör sig är de som är prissatta bra. Dagens köpare är kunnig och har gjort sin forskning. Köpare vill också ha ett nyckelfärdigt hem som är omedelbart redo för att de ska kunna flytta in och packa upp. Vad de inte vill ha är ...

1. Dålig lukt

Ingenting är mer avstängt än att gå in i ett hus som har en doft. Innan du säljer ditt hem går du igenom med en vän, en fastighetsmäklare eller någon du kan lita på för att ge dig en objektiv åsikt. Du kommer att vilja bli av med källan till någon dålig lukt så snart som möjligt. Husdjur är stora synder, särskilt katter. Om du har en katt, måste kattskräp rengöras så ofta som möjligt och hållas om möjligt i en avlägsen eller osynlig plats. Wall to wall mattor kan också hota dåliga luktar, särskilt om husdjur är närvarande i hemmet. Rengör alla mattor professionellt innan du listar ditt hem. Om du har en fläkt ovanför får din vana att vana att använda den regelbundet för att hålla sig från matlagning med särskilt starka luktar, till exempel fisk, kvällen före ett öppet hus eller en visning. Om din källare lukter tack och smaklös överväga att köpa en avfuktare för att rensa luften av fukt och lukt. Om du kan popa några chokladkakakakor i ugnen, eller kanske en äppelpaj nu när den faller. Medan vissa luktar är stötande för hemköpare, är några mycket inbjudande!

2. Smutsigt hus, särskilt badrum och kök

Att ha ett hus på marknaden är jobbigt och hårt arbete, särskilt när du har små barn hemma. Om du inte har tid att rengöra ditt hus dagligen, och verkligen, ingen gör det, koncentrera dig på ditt kök och badrum. Se till att golv är dammsugna och saknar spill, smulor och smuts. Se till att disken torkas ren och att det inte finns några smutsiga diskar i diskbänken. Göm inte dem i ugnen för en snabb lösning, hus köpare är nosy och kommer att se i din ugn och alla lådor eller skåp som kan öppnas! Håll en uppsättning rena, torra handdukar till hands för köket och badrummet för att visa dem.

3. Snyggt hus

Det här är verkligen en förlängning av den sista punkten. Den genomsnittliga hemköparen har svårt att titta förbi din röra och röra. Enkla, enkla uppgifter kan göra skillnaden. Om du har barn vet du att röran händer. Jag är ett stort fan av korgar. De är billiga, effektiva och ser bra ut i ditt hem. Investera i några korgar som ett snabbt sätt att stash leksaker när du inte har tid för en översyn. Tvättservice är kanske det svåraste att hålla på och är mest tidskrävande. Om du inte har tid att tvätta, vika och ta bort tvätten dagligen, plocka upp ett par mer korgar för att stäva bort ren, veckad tvätt så det inte ser ut som ett ögonblick. I köket och i badrummet rensa flaskor och behållare. Skålar med färsk frukt och vaser eller krukor av färska blommor ser inte bara vackra men gör ofta ett ljuvligt rum.

4. Dåligt upplysta rum

Ingen vill komma in i ett mörkt hus, särskilt någon som vill köpa ditt hem. Om ett hus är för dåligt upplyst kan de tendera att undra vad du försöker gömma. Byt ut dimma eller utbrända glödlampor med hög effektivitet, ljusa glödlampor för att förbättra ditt utrymme. Om det behövs, plocka upp några snygga lampor som inte bara kommer att lysa upp ditt hem men kan lägga till din heminredning. Om du har stora fönster, dra nytta av dem. Se till att de är rena och se till att gardiner och gardiner inte blockerar det naturliga solljuset. När det gäller att sälja ditt rum, kan belysning verkligen vara allt.

5. Höga väggar och upptagen bakgrund

Shhhhhh !! Mest sannolikt kommer den person som slutar köpa ditt hem inte samma smak och stil du gör. De säger att en dekorerar sitt hem för att leva, och man borde omdekorera sitt hem för att sälja. När du säljer ditt hem måste du ta bort dig själv och din historia från den övergripande bilden. En hemköpare vill kunna förutse sig själv i ditt hem, inte undra dig, din livsstil och din familj. Du vill inte distrahera från uppgiften till hands som är att sälja ditt hem. Tona ner de ljusa och snygga färgerna och spara dem till ditt nästa hem. Använd istället mjuka, mer neutrala toner som krämer och naturvita som kan göra utrymmen som ljusare, luftigare och ljusare. Om ditt hem är täckt med ljust mönstrad tapet borde du ta allvarlig hänsyn till att ta bort det också. Potentiella köpare kan avskräckas av papperet och veta vad en kolossal besvär är att ta bort den.

6. Oskadade varv, orörda buskar

Ingenting är mer ovälkomligt än att dra upp till ett potentiellt hemsökt hus! Se till att din gård är välskuren, alla buskar och häckar är trimmade. Om du kan lägga till eller fixa din landskapsplanering med färska eller krukväxter. Utsidan av ditt hem är det första som kommer att ses.Låt det vara en bra reflektion av dig och en bra indikation på vad som än ska ses på insidan.

7. Vägg till väggmattor

Om du kan, ta bort dem. Dessa dagar söker hemköpare trägolv i hela. Även om de inte är i bästa form, är trägolv mycket mer tilltalande än vägg till väggmattor. Om du inte kan riva ut väggen till vägg, var god och rengör den professionellt.

8. Försummade gångvägar

Detta är det första rummet som alla ser så fort de passerar genom ytterdörren. Detta är ditt hälsningskort. Låt det vara varmt, vänligt och välkomnande. En enkel bukett blommor behöver inte nödvändigtvis vara utarbetad, gör ett underbart uttalande. Rensa garderoberna och se till att omedelbara skor och andra föremål sitter rakt bort.

9. Dina husdjur

Kan människor vara allergiska. Många barn är rädda. Vänligen håll dina husdjur borta från ditt hem när det är möjligt.

10. du!

Jag är säker på att du är vacker och du känner ditt hem som ingen annan, men en potentiell hemköpare vill helt enkelt inte ha dig där, eller någonstans i närheten. Om du stannar hemma kommer de inte att stanna, de kommer inte att dröja sig och de tar inte tid att titta runt för att få ett ordentligt utseende. Du kommer inte att göra dig själv några favoriter genom att stanna kvar hemma. Lämna försäljningen till din fastighetsmäklare, det är därför, du har ju anställt honom (eller henne!)