10 tips att tänka på när du anställer en stagare

10 tips att tänka på när du anställer en stagare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du försöker sälja ditt hem är möjligheten att överklaga till en köpare ditt huvudmål. Staging ditt hem är processen att ställa in "scenen" att marknadsföra varje rum i sitt bästa ljus. En hemstager hjälper dig att bestämma vilka delar av ditt hem som är tillgångar och vilka områden som behöver minimeras. Under hela processen blir ditt hem idealiskt förvandlat för hemköpare att vilja köpa det för sig själv. För att du ska anställa ett stager som passar dig och ditt hem, överväga dessa 10 tips.

1.) Ett hem stager är inte detsamma som en fastighetsmäklare: Innan du anlitar ett hus stager, kom ihåg att de är anställda att "marknadsföra" ditt hem visuellt och genom köpares sinnen. Till skillnad från en fastighetsmäklare som är anställd för att hjälpa dig genom köp- och försäljningsförfarandet, och båda lagenligheten. När du anlitar en stager ska du se till att du tar hänsyn till denna skillnad så att du inte anlitar en stager som tänker att de kommer att marknadsföra, garantera eller tillhandahålla information om fastigheter.

2.) Sök hänvisningar först: På samma sätt som att hitta en läkare eller en mekaniker, sök råd från grannar eller fastighetsmäklare som tidigare har använt hemstagare. De kommer att kunna förklara vad man kan förvänta sig och spara tid och energi som är oanvändbart för en professionell stager.

3.) Vad du ska fråga när ett hem stager besöker ditt hem: Ett samråd eller ett första möte kommer att äga rum i ditt hem för att stagaren ska gå igenom ditt hem och ge dig feedback om sina observationer. Frågor att fråga bör innehålla: * Använd de dina befintliga möbler / inredning, eller tar de in nya möbler / inredning? * Räknar de av rum eller detaljnivå? * Vilka hem har de blivit arrangerade i det förflutna?

4.) Vad förväntas av dig: När du anlitar en hemmastudent, kommer många att ge dig tips om hur du håller ditt hem i det iscensatte tillståndet när de är färdiga. Det är viktigt att notera att om du inte bor i hemmet medan du säljer det, kommer det att fungera för dig. Diskutera detta noggrant innan du godkänner att ditt hem är isatt. Få ut det mesta av denna investering, eftersom det så småningom kommer att leda till en hemförsäljning.

5.) Be om råd att få ner priset: För din fördel, och för ditt hem stager att citera dig lägsta priset, declutter och rena objekt i ditt hem innan de besöker. När besökarna på hemsidan har frågat om du kan måla, städa, osv., Är det självklart utrymmen i huset för att få kostnaden för sina tjänster.

6.) Be home stager att gå igenom stegen: Säkerställa tydlig kommunikation i början av relationen med den professionella. Be dem att skissera steg genom projektets varaktighet så att du vet hur länge processen kommer att ta. Till skillnad från hem- och trädgårds-tv kan en helg inte vara tillräcklig!

7.) Redesign kan vara ett alternativ istället för scenografi: Vissa professionella stagers gör också ombyggnad för att marknadsföra ditt hem. Det innebär att man flyttar möbler för bättre flöde genom ett utrymme, eller att placera möbler för att dra nytta av bättre synpunkter. Ofta kan möbler av möbler bytas ut från andra rum i hemmet. Redesign är i allmänhet för hem som har väldigt få stora inredningsfrågor: byta färger på väggar, byta armaturer, etc .. Redesign är mer kosmetisk och kostar vanligtvis mindre än scenen.

8.) Curb appeal är viktigt: En bra hem stager kommer också att vara oroad över marknadsföring av utsidan av ditt hem. Se till att de går runt din egendom och ger dig råd om vilken strategi de kommer att föreslå för din gård, gångar, entré och exteriör av ditt hus.

9.) Intervju flera personer: Om du inte är övertygad om en intervju med en hemstager, intervjua några andra för att jämföra rekommendationer, pris och strategier för ditt hem. Du bör också skriva ner råd, som flera saker du kan göra själv.

10.) Om huset är ledigt kommer det att ta mer arbete och pengar: Alla ovan nämnda steg antar att du bor i ditt hem. Om du har en ledig bostad som ska säljas, prata med stagaren om kostnader för möbler, om du behöver hyra eller om de har egen inventering. Ställ frågor om tid till steg och överväg att bara ha nyckelrum iscensatta om kostnaden är ett problem. Det stora sovrummet, matsal och familjerum är prioriterad för hemstationer.

Att sälja ditt hem är en process som du vill sluta så fort som möjligt. Genom att överväga att anställa ett hem stager visar statistiken att ditt hem kommer att sälja snabbare och möjligen för ett högre belopp än din tävling. Följ dessa 10 steg när du anställer en professionell stager, och ditt erbjudande i ditt hem kan komma tidigare än du förväntade dig!