10 sätt att bota Vinter Blues med dekorativa vårfärger

10 sätt att bota Vinter Blues med dekorativa vårfärger
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du fortfarande tittar på ditt fönster undrar när de första tecknen på våren kommer att dyka upp, vänta inte längre! Om blommor börjar knoppa, eller om det fortfarande finns is på verandan, är våren på väg, men du kan skynda det ännu snabbare. Prova att lägga till vårfärgsidéer till ditt interiör för att öka din anda och att få säsongen i ditt sinne att öka ditt humör och bota din vinterblå. Du vet aldrig, innan du vet det, kanske du tänker på nya idéer för att få vårfärger in i din inredning!

1.) Jazz upp dina väggar med färg: Det enklaste och billigaste dekorativa valet, färg! Från soliga gula och gräsgrön till mandarin-apelsiner. Var inte blyg, färg är snabb och den kan ändras enkelt. Du kan överväga att lämna den året runt!

2.) Rambilder av familjesemester: Kom ihåg förra sommaren när din familj njöt av den vackra vandringsturen i bergen eller dagen på stranden som gör sandslott? Rama in några av dina favoritfamiljers semesterbilder och värma ditt hem och gnista minnen av varmare väder och goda tider.

3.) Häng våren inspirerad konstverk: Har du någonsin lagt märke till när du är på museum, hur kan ett konstverk "transportera" ditt sinne inuti konstverket? Detsamma gäller för konstverk i ditt hem. Häng en strandplats ovanför din eldstadsmantel eller en akvarell av ett vildblommafält och känna ditt humör stärkt omedelbart.

4.) Byt ut dina sängkläder: Stämningen som du vaknar och går och lägger dig varje dag kommer att göra skillnaden i dina utsikter under hela dagen. Byt ut dina mörkfärgade lakan, täcken och filtar för vårfärgade och stora tryckvarianter. Från blommor till vår inspirerade geometriska formade sängkläder, ta med våren i ditt sinne utan att försöka.

5.) Ändra dina åsikter: Om det ser ut ur ditt köksfönster, det är fräckt och brunt från det hårda fönstret, spruce upp det med varma vårfärger. Oavsett om det här betyder att du ska få ut en plantering full av blommor, eller det betyder att du målar din veranda en vacker grecian Isles inspirerad blå. Titta på ditt fönster bör vara inspirerande!

6.) Använd naturlig inspiration: Prova att använda en skål med citroner eller limes för att fräscha upp köksdisken. Försök lägga till ett glas färgade glaspärlor till en skärm av snäckskal som duktar av din familj förra året. Ta fram naturlig inspiration i ditt hem för att fylla en bildskärm eller sprinkle runt ditt hem!

7.) Spruta upp din inredning med blommor: Oavsett om det är verkliga eller konstgjorda blommor kan du känna dig lyckligare och varmare direkt. Få en ny vas och köp blommor på din lokala marknad eller besök din hantverksbutik och gör ett konstgjort blomsterarrangemang till din matsal och nattduksbord.

8.) Ta våren in i ditt badrum: Om du letar efter ett sätt att lysa upp ditt badrum, vad sägs om att lägga till vårfärgade toalettartiklar, badsalt, dekorativt badlakan och mattor på ditt badrum? Du skulle bli förvånad över hur några visade färger på ditt badkar, och diskbänken kommer att få dig att känna dig glad att klä dig varje dag.

9.) Lägg till snabbväggsskärmar: Har du någonsin tänkt på att måla en väggmålning på din barns vägg eller lägga till väggdekaler i vårtema? Ta ut din pensel och låt din fantasi gå vild. Om du är bra med dina händer, sketch ett vårinspirerat tema först och sedan hjälpa dina barn att måla det. Inte riktigt snyggt, väggdekaler är lätta att applicera, och kan förvandla ditt utrymme innan du vet det.

10.) Låt in mer naturligt ljus: Under vintermånaderna håller vi förkylningen genom att stänga fönsterbehandlingar och i sin tur skapar en mörk känsla i våra utrymmen. Öppna dina fönster för att släppa in mer naturligt ljus och för att visa upp den färg du redan har i ditt utrymme. Ditt vackra vita stuga kök förtjänar en fjäder makeover, bara genom att låta i solljus.

Dagen växer längre och våren viskar redan vid din dörr. För att skynda på det i ditt sinne och i ditt hem, försök med dessa 10 tips för att föra våren tillsammans. För mer vår inspiration, tumme genom din favorit mode eller heminredning tidningen. Våren är den perfekta tiden när designers och återförsäljare är glada att visa dig färginspiration för säsongen. Dessa turkosa köksskåp kan bara ringa ditt namn!

Freshome läsare, berätta vad du gör för att få våren in i ditt hem tidigt!