10 sätt att dekorera ditt hem genom Repurposing

10 sätt att dekorera ditt hem genom Repurposing
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om för varje möbel som du slängde ut för att den bröt eller du bara blev trött på utseendet, kunde du lägga det till ett annat syfte i ditt hus, skulle du? Repurposing möbler och andra dekorativa hushållsartiklar kan spara pengar och spara deponier från att fylla i onödan. Repurposing kan betyda att du hittar produkten ny användning, eller om du tar samma produkt och uppgraderar den för att försköna den och använd den igen. Men du bestämmer dig för att återanvända, här är 10 sätt att dekorera ditt hem genom repurposing.

1.) Måla det: Det billigaste och enklaste sättet att andas nytt liv till något gammalt är att ge den en ny färgfärg. Oavsett om det är en gammal headboard, ett bord eller en lampa, mixa och matcha färgpalettval till ditt utrymme och samordna det med matchande nymålade tillbehör!

2.) Vänd gamla behållare till plantering: Försöker du ta reda på vad du ska göra med de gamla glasflaskorna och behållarna som du har krossat i garaget? Dessa behållare gör vackra planteringar för äkta eller konstgjorda blommor. Vintage samling är en trendstil, och du kan faktiskt köpa "åldrade" flaskor på en hemdörrbutik! Varför? Använd din från din källare eller garage. Glasbehållare kan också omvandlas till bordslampor eller hängande belysning.

3.) Lägg till ny maskinvara: Från skåpdörren drar till dörrhårdvara i ditt hem. Lägg till ny maskinvara för att ge ditt hem ett nytt utseende, och använd den gamla hårdvaran i en mosaik eller konst och hantverkskollage för dekorativ väggkonst. Gamla hårdvaror från traditionella hem är vackert utsmyckade, och några antikaffärer har samlingar du kan köpa. Använd vackra orkanlampor och samla in hårdvaran inuti, och använd den som ett mittpunkt.

4.) Ta gamla hemma finish till bärgningsarv: I vår miljövänliga och miljövänliga värld finns det flera ställen att ta ut räddat material från ditt hembyggnad. Användad matta, denim jeans, gummi däck och glas kan alla återvinnas eller återställas till andra produkter. Titta i ditt geografiska område för bärgningsverk som tar ditt överskott av byggmaterial.

5.) Strip det ner: Trämöbler gör de bästa återställda föremålen eftersom du kan ta bort den befintliga ytan och fläcka den, måla den eller lämna den naturligt. Prova att tappa ner den gamla garderoben med dubbla dörrar och använd dem som huvudtavla. Stryk ner laddardörrarna och använd dem som ett rustikt matbord. Du drömmer det, du kan omarbeta det.

6.) Dekorera med papperskorgen: Någonsin ser saker ligga ut i någons soptipp som skulle se perfekt ut i ditt hem med lite extra reparation eller ombyggnad. Någon annans skräp kan vara din skatt med tillägg av ny färg, nya naglar eller bara en städning! Ta in en ny inredning i ditt hem, utan att spendera en krona.

7.) Byt inredning med en vän: Har du någonsin varit i en väns hus och de hatade deras inredning, och letar du efter en förändring? Vad sägs om byte av en spegel eller vas och ge den en ansiktslyftning i ditt hem för att matcha din inredning? Några utsmyckningar från ditt lokala hantverk, som fauxmålningsteknik, havsskal eller bara det nya landskapet i ditt hem kan göra den gamla inredningen till ny.

8.) Besök varuförsäljning ofta: Garage och gårdsförsäljning är perfekta ställen att återanvända andra inredningar och använda den i ditt hem. En gammal matta kan vara till salu som skulle se perfekt ut på din utomhus bakgård med rengöring. Ofta glömmer vi att objekt kan rengöras; uppgraderas eller helt renoveras, men är inte den delen av det roliga?

9.) Få inspiration från en hemförbättringsbutik: En resa till din lokala butik kan ge dig idéer som du aldrig tänkt på tidigare. Bläddra bland områden som VVS, kakel, måleri och timmerområden för att få dina kreativa juice flödande! Du vet aldrig, du kan gå ut ur affären med repurposing idéer i stort.

10.) Ge välgörenhet: Om du inte kan personligen omorganisera ett objekt finns det andra som kan. Skänka dina oönskade hemartiklar till välgörenhetsorganisationer, kyrkor och skydd i ditt område. Många välgörenhetsorganisationer har rabatterade butiker som du kan köpa även billiga inredningsartiklar. Du vet aldrig, din donation kan vara precis vad någon letar efter, för sitt hem!

Repurposing har gränslösa gränser, från att dekorera ditt hem, för att dekorera en främling hem. Upptäck hur mycket ditt hem kommer att dra nytta av att ge gamla saker ett nytt liv. Innan du inser det, kanske du inte är så snabb att kasta ut den gamla längre när du inser vad en skatt du fortfarande har!

Freshome läsare har du repurposed några föremål i ditt hem? Berätta om dem, eller lägg till på vår lista.