10 sätt att organisera ditt hem, precis i tid för back-to-school

10 sätt att organisera ditt hem, precis i tid för back-to-school
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje rum i ditt hem kan använda organisationen när du är tillbaka till skolan är här

Nu när sommaren är nästan över är det dags för familjer att börja tänka på skolidéer för deras hemfall. Medan många föräldrar tänker tillbaka till skolan bara innebär barnens rum och lekplatser, är verkligheten "tillbaka till skolan" tiden påverkar hela ditt hem. Från det ögonblick du vaknar på morgonen och rusar för att få barnen till busshållplatsen när dina barn kommer hem och gör sina läxor är organisationen nyckeln till ditt familjebostad. Om du försöker tänka på hur man organiserar skolan hemma på skolan, titta på de 10 sätten som är säkra på att börja året helt!

1. Organisera hjärtat av hemmet: köket

Om du räknar hur många gånger du och dina familjemedlemmar går in och ut ur köket en dag, skulle du bli förvånad. De kallar inte det "hjärta av hemmet" för ingenting. På skoldagar är ditt kök platsen för skyndade frukostar, ta tag och gå på kaffe och på kvällen kan man gå till läxor centralt före middagen. Organisera ditt kök baserat på din familj och livsstil. Beroende på åldern på dina barn, ordna delar av kylskåpet för skolåldern som packar lunchen. För tonåringar ägna en pantry hylla till sin mat och behålla praktiska "efter skolan" mellanmål i ett område där barn kan nå dem utan att fråga om hjälp. Uppmuntra familjen att samlas runt matsalen bordet för familjen måltider så mycket som möjligt.

Håll ditt vardagsrum ett neutralt territorium för att njuta av ett stressfritt familjeliv

2. Håll ditt vardagsrum ett neutralt territorium

För många familjer tillbaka till skoltiden betyder det ett hem som är rörigt med skolmaterial, böcker, småbarnsleksaker och kaotiska familjehörigheter i varje rum i huset. Dedikera din familj och vardagsrum till ett neutralt territorium. Detta kommer att hjälpa till att ge ett utrymme där barn och föräldrar kan koppla av och njuta av tv, dela en konversation utan att oroa sig för att störa andra familjemedlemmar. Skapa en väsentlig organisation för videospel, böcker och tidskrifter i lagringsutrymmen, bokhyllor, inbyggda underhållningssystem som gör att familjen kan "hänga" vid rätt tidpunkt.

3. Varje rum i ditt hem kan använda tillbaka till skolorganisationen:

Från din entré och mudroom till ditt hem till tvättstugan eller källaren går din familj igenom många rutiner under en genomsnittlig skoldag. Att se till att varje rum i ditt hem är decluttered från sommaren och är klart för fall är det första steget att få ett organiserat hem. Bedöm din familj livsstil och deras schema för att bestämma vilka delar av ditt hem som ska hanteras först. Alla rum som du och dina barn slösa bort tid på att leta efter saker: kök, badrum, tvättstuga, barnrum ... behöver bli organiserade!

4. Punkt för inresa - Nyckeln till att komma ut ur huset i tid:

Tro det eller inte, framgången med att du kommer ut ur huset varje morgon i tid vilar i stor utsträckning på hur organiserade ditt hem är. I ditt hem bedöma din dörrpost och foajé, mudroom eller tvättstuga och / eller bakdörren från garaget. Oavsett vilken plats som är viktigast för "familjetrafik" på morgnar och kvällar. Ett område att hänga på lager, ryggsäckar och hattar för barnen är viktigt och en sittgrupp är idealisk. För föräldrar garantera ett område för personliga tillhörigheter som handväska och plånbok, smart telefon laddare och nycklar lagring kan hjälpa dig att hålla allt på ett ställe utan att jaga efter dem när tiden är kärnan. Försök att bli vana med att få dina barn att hyra här på natten så att deras morgonrutin är mindre stressande.

Se till att din entré till ditt hem är organiserad för alla

5. Börja små och arbeta upp till total organisation:

Precis som att komma in i en rutin för att komma tillbaka till skolplanen, gäller detsamma för ditt hem organisation. Börja små genom att avmarkera områden som har gamla läxor som barns skrivbord och ta ner hantverk och konstverk från förra året för att skapa plats för det nya. Bestäm hur du vill arkivera ditt barns arbete. Några bitar kan ramas in och visas i ditt hem, medan andra kan skannas eller fotograferas och hållas elektroniskt för att hålla din hemlösa ledig eftersom skolåren fortsätter.

6. Att organisera ditt hemtättaste rum, tvättstugan:

Medan många skulle argumentera för att badrummen är det smutsigaste rummet, ser tvättstugan sin andel av smuts och smuts, särskilt hos barn i skolbarn. Tillbaka till skoltiden betyder utbildningsuniformer och lekplatser har sin andel av smuts och smuts för din veckovisa tvätt. Organisera ditt tvättstuga med individuella hämtar per familjemedlem för att hålla kläderna separata. Överväg att skapa ett tvättprogram för familjen för att undvika överdriven trafik i tvättstugan. Organisera rengöringsmedel och tvättmedel i skåp eller hyllor ovanför, och äldre familjemedlemmar lägger in med vikning och sortering av kläder.

Skapa personlig tvättstuga för varje familj memeber

7. Tack vare dina barns garderober:

Låt oss möta det, när det gäller att återvända till skolan - att få dem ut ur sina rum är nyckeln, eller hur? Börja med den här säsongen genom att rensa gamla kläder i sina garderober.Oavsett om det är för gammalt, för litet eller under lågsäsong, kan dessa kläder doneras till välgörenhet eller ges till yngre syskon. Gå igenom deras garderob med dina barn, det kommer att lösa "mamma vad gjorde du med min favorittröja?" Skriker på morgonen och hjälper dem att hålla sig till sina egna tillhörigheter. Organisera kläder genom skolfunktioner, organisationer, sport och andra aktiviteter för att underlätta tiden att hitta kläder att bära på morgonen.

Rensa dina barns kläder för att ge plats för att gå tillbaka till skolkläder

8. Barnstudie och lekplatsorganisation:

Under skolåret behöver ditt barn ett område att göra läxor, studera, läsa och spela. Utarbeta ett område nu för att dina barn ska vara kreativa men också att studera och vara produktiva. Om möjligt behåll TV- och medieutrustning i ett annat rum än tysta och produktiva utrymmen för att undvika frestelsen för barn som vill göra båda samtidigt. Om dina barn delar ett studiebordsområde med familjerummet eller det gemensamma lekområdet - ordna ditt utrymme för att lagra varje funktion av tillhörigheter och tillbehör.

Skapa en ideell studie och lekplats för dina barn

9. Badrumsorganisationen kan hjälpa dig och dina barn

Barn och vuxna spenderar mer tid i badrummet än nästan alla rum i hela huset. För det andra efter köket ska ditt badrum och barnens badrum ges en livsstilsmakeover. Betydelse, bestäm vad som håller dig och dina barn i badrummet så länge. Organisera toalettartiklar för barn i markerade korgar eller roliga färgtvättbara plastkartonger för yngre barn och deras badkar. Äldre barn och tonåringar kan lagra hårtillbehör, stylinghjälpmedel, smink och andra toalettartiklar på höga hyllor i intilliggande linneskåp eller inbyggda hyllor. Bakom dörren är lagringsutrymmen också till hjälp och kan hjälpa till att skära ner tiden som fumlar till badprodukter på morgonen.

Organisera din familj badrum för att spara tid under tillbaka till skolan säsongen

10. Njut av det nya skolåret i ditt organiserade hem

Varje år älskar barnen eller hatar att gå tillbaka till skolan, men ett organiserat hem kommer att gynna alla när skolplanen är täta och tiden är kärnan. Organisation i ditt hem den här säsongen kommer att frigöra tid för att delta i dina barns aktiviteter efter skolan, spendera mer tid på att njuta av en familjen middag eller tillåta mer tid att kasta fotbollen i bakgården med dina barn. Använd dessa 10 användbara tipsen runt ditt hem här tillbaka till skolan och låt oss veta vilka tricks som fungerar runt ditt hem!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: