10 vinter heminredning idéer

10 vinter heminredning idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inredningen av ett hem ändras med årstiderna. När vintern börjar märka sitt närvaro är det dags att få huset att känna sig varmt och mysigt. Så vad väntar du på? Välkommen vinter i stil. Ta tillbaka och mjuka och fluffiga tyger och börja redecorating.

Mjuka och mysiga tyger.

Vinter handlar om mysighet. När det är kallt och fuktigt ute vill du vara varm och bekväm inuti så får alla dina mjuka kastar, fluffiga filtar och tunga gardiner ut ur garderoberna och använder dem för att ändra atmosfären i ditt hem. Använd kuddar och kuddar för att lägga till värme och komfort i sovrummet och vardagsrummen.

Lägg till mattor och mattor

Lägg mattor till alla delar av huset. Det är inte trevligt att gå på kalla golv och mattor och mattor gör ett hem att känna sig mycket mer inbjudande och varmt.

Dekorera med naturliga accenter.

Använd naturliga element som trä, sten, blommor, löv och tallskott för att dekorera rummen. Få dem alla i ett gäng och placera dem i en korg eller använd kvistar för att göra ett fint mittpunkt för matbordet. Manteln är också en fin funktion.

Använd glasbehållare för dekorationerna.

Dekorera med tallkottar, löv, trädgrenar och alla andra saker och placera dem i genomskinliga glasbehållare. Du kan använda tomma vinflaskor som vaser eller ljusställare och apotekskärror för de små sakerna.

Återanvänd.

Du behöver inte en stor budget för att ändra tonen i ditt heminredning. Du kan lika enkelt omplacera saker som vinflaskor, fat eller Mason-burkar för att skapa några härliga kontaktpunkter för hemmet.

Mysigt upp framför eldstaden.

MoreINSPIRATION
  • Ge ditt hem en mysig, stuga känner denna vinter
  • Hur man tar med dig snygga hytter i ditt vinterhem
  • Inredningsideer för eldstaden

Skapa ett mysigt sittområde framför eldstaden. Få en soffa eller en uppsättning bekväma fåtöljer och ett soffbord och du är helt upptagen.

Ljusstearin för en romantisk atmosfär.

Har du inte en öppen spis? Oroa dig inte. Du kan använda ljus för att sätta varm och romantisk stämning i rummet. Använd ljus som mittenverk för matbordet eller någon annanstans i huset.

Dofter.

För att få ditt hem att känna dig extra mysig och inbjudande, använd kanelpinnar, vaniljbönor och andra vackra dofter. Du kan också lätta doftljus för en doftande atmosfär.

Ändra konstverket.

Ditt djärvfärgade konstverk kan ha varit trevligt under sommaren men det är inte idealiskt för vintersäsongen. Du borde få något mindre slående. Häng några svartvita bilder eller en målning som du tycker är lämplig för tillfället.

Varm belysning.

Dagsljus är inte lika kraftfullt som det brukade vara så det är dags att investera i några nya glödlampor. Välj varmt ljus för att få platsen att känna sig mysig och romantisk och alltid ha extrafunktioner.