11 Hetaste färskt utomhusutbud i 2014 Du måste se

11 Hetaste färskt utomhusutbud i 2014 Du måste se
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Övergångsbeläggning och eldstaden, allt för 2014 - Trex

Utomhus är ett hus som skor är för en person. Vill du veta vad en person är, titta på deras skor, det kan berätta en hel del. Omvänt vill du veta vad en person är, titta på deras främre eller bakgård och du får en bra känsla för vem de är och hur de är. Det här är en stor generalisering, men det är en beprövad tumregel.

Vi har sett exempel på att fastigheter köps för 100 000 dollar, som har en kontrollerad gård och en trött färgad färg, som är anlagd och målad för $ 2000, omedelbart listas på marknaden och säljs för 120 000 dollar, bläddra fastigheten direkt för en $ 18.000 vinst. Detta kan tillskrivas, mestadels, till en liten utomhus TLC.

I den här artikeln deltar vi i de bästa utomhustrenderna 2014 och tittar på några bra idéer som förvandlar din trötta gård till något extraordinärt.

1. Inventiv belysning

Om du vill få ut det mesta av utomhus, vill du använda det på kvällarna när det är mörkt, och för att göra det behöver du utomhusbelysning. Välj kreativa eller chic alternativ som miljöbelysning, placerade under sittplatser eller trädgårdsfunktioner, för att komplettera väl placerade lampor. Håll inte bara enfärgad, mångsidigheten är färsk och ha möjlighet att ändra ljusets färg vid ett tryck på strömbrytaren kommer drastiskt att förändra stämningen och atmosfären i utomhusområdet. Detta kommer att ge en liten kant, vilket gör att utomhusen rymmer så mycket mer attraktivt i de sinnena ögat; förhoppningsvis coaxing dig utanför för att använda området mer och mer. Trenden är tidlös och fortsätter att vara en vinnare 2014 genom nya och uppfinningsrika trädgårdslampor.

Stor användning av uppfinningsrik belysning från Harold Leidner

2. utomhus bastur

För dem som gillar bastur är det förmodligen en av de bästa investeringarna som du kommer att göra år 2014. Det är inget som att värma upp bastun och flyga till slutet av trädgården, särskilt efter en lång stressig dag. En utomhus bastuinstallation som den nedan (omvänt, en inomhus bastuinstallation) kommer inte att bryta mot banken, och det är ett underbart sätt att lägga till försäljningsförmågan hos dem, samtidigt som bostadsvärdet ökar, även om det är nominellt.

Vi ser allt mer efterfrågan på utomhusbastur; kanske på grund av att ekonomierna förbättras, men oavsett den grundläggande orsaken är det en vinnare för 2014, och det är säkert att imponera på någon som besöker ditt hem. om du inte bor i ett skandinaviskt land där det är en förväntad standard, där det rapporteras att det finns mer än 2,5 personer per bastu (staten gäller minst minst i Finland).

Härlig utomhusbastu med ett grönt tak av JP Builders, Inc.

3. Friluftsbad

I en liknande förgäves till bastur, en som är mer allmänt sensationaliserad och bragged om, som utomhus bubbelpool är ett perfekt sätt att komma ut och använda utomhusområdet. Det är ett bra ställe att fly till för att koppla av och varva ner, särskilt i dagens vansinniga hektiska värld. Vi har hört talas om att människor använder bubbelbad på kreativa sätt, till exempel, en affärsman som återvände från en semester kom hem till 100 röstmeddelanden på sin telefon.

Ganska överväldigad och inte särskilt upphetsad över att svara på alla, tänkte han själv: "Hur kan jag svara på alla dessa meddelanden samtidigt som jag njuter av mig samtidigt?". Han hoppade in i bubbelbadet, låg tillbaka och gick igenom alla dessa samtal, en efter en, vilket gjorde att det hade varit en fula groda av en uppgift i något mycket roligare.

Om du har huvudstaden att springa och investera i en badtunna 2014, är det en vinnare. Avbildad nedan med en brandpit, även varm för 2014.

Uteservering, brandplats och badtunna från Brandon Architects

4. Naturliga material i trädgården

Om du har sett några av våra andra trendartiklar kommer du märka att det finns ett tema som löper igenom dem alla och det är användningen av naturmaterial och det finns inga platser i hemmet som är mer lämpliga för användning av naturliga material än trädgården. Stenplattor fungerar utmärkt som bänkar och kommer att vara för evigt. Välj trä och sten över konstgjorda material som plast. Naturliga alternativ tenderar att vara dyrare, men om du skulle beräkna liv till kostnadseffekt, slutar ett naturligt alternativ att vinna.

Vacker naturstenbänk från Finnerty LLC

 5. Sänkt sittplatser i poolen

Titta förbi den fantastiska vyer och oändlighetskanten av poolen nedan och fokusera på de nedsänkta sittplatser. Detta är arkitektur och design på det finaste. Det ser bra ut, enkelt och enkelt, och det är säkert att imponera på gästerna. Vi har sett en verklig tillväxt i nedsänkt sittplatser under de senaste åren och det ser ut som att denna explosion fortsätter 2014, eftersom alla poolleverantörerna vi har sett bränner alla typer av olika kreativa nedsänkta sittplatser.

Koppla av i stil med nedsänkta sittplatser - Pasquale Design

6. Eldstaden / eldstäder

Det spelar ingen roll om du är i Englandens kyla eller i Florida, en eldgrop är fantastisk och praktisk. Den värme det ger är en yttre enabler, vilket ger människor möjlighet att använda sina trädgårdar när det är kallt ute. En av de största faktorerna för att inte använda ett utomhusområde är antingen det kalla eller det våta; en eldgrop löser en av dessa pickles. Skulle du inte vilja spendera mer kväll med din älskade och stirra upp på stjärnorna framför en fin, uppvärmd eld? Det är som att sitta runt en lägereld och alla underbara minnen som följer med den. Detta är en av våra favorit utomhus trender under 2014.

Njut av kvällen ute, möjlig med eldstaden - Rick O'Donnell Architect

7. Inhemska växter

Det handlar om att gå tillbaka till att använda växter som naturligt förekommer i regionen du bor i. Inte längre importera växter från andra länder, det här handlar om att hålla fast vid dina rötter och hedra var du bor. Det säger sig självklart att naturligt betyder naturligt och naturligt innebär att du kommer ha en lycklig, välbalanserad trädgård. De inhemska växterna du väljer kommer att passa perfekt för din trädgård (hindrar klimatförändringar) och kommer därför att blomstra ännu bättre än andra växter långt ifrån. Vi tycker att denna trend handlar om att omfamna det område du lever, ett uttryck för stolthet genom växter! Vad som än ligger underliggande bränsle för trenden är starkt för 2014 och det kommer definitivt att växa under de närmaste åren.

Stor användning av inhemska växter från Designscapes Colorado

8. Wall Gardens

Det här är särskilt populärt, självklart, bland hushållsägare som har begränsat utomhusutrymme eller inget utrymme alls, men det används också av hemmalägare som vill lägga ett stänk av naturlig färg på sin vägg. Suckulenter arbetar särskilt bra i väggträdgårdar och är lätta att underhålla, enligt bilden nedan. Vara kreativ; design en vägg trädgård i alla slags olika former, storlekar och färger.

Om någon känner till några hus som har en hel sida av huset som en väggträdgård, skulle vi gärna se. Detta är en perfekt lösning för bostadsägare som har gröna fingrar men inte har en trädgård. En underbar växande trend 2014. Inomhusgardiner, särskilt i badrummet är också en trend 2014.

Kort på rymden? Underbart exempel på en snygg väggträdgård - Debora Carl

9. Herb Gardens

Detta är en uppenbar en; och det har gjort vår lista eftersom det fortfarande är ett monster av en trend. Herbträdgårdar är särskilt populära, de som uppskattar kulinariska konsterna och de som gillar att veta var maten kommer från. Trenden har starkt främjats av populära kockar som Jamie Oliver, som har fått styrka och fart i de senaste 5 åren. Om trädgårdsarbete av detta slag var en gång allmänt ansedd för äldre under de senaste decennierna förändras attityderna. Vi ser att ungdomar, tonåringar och unga vuxna flyttar i den här riktningen mer och mer, omfamna denna trend.

För er som har din egen örtträdgård vet du att det inte finns något som helst att ta en kvist från ett hem odlat ört och lägga det till en maträtt du förbereder: otroligt givande.

Kompakt och praktisk örtträdgård - Aloe Designs

10. Reducerad gräsmatta

Vi har märkt den här trenden som utvecklats under det senaste decenniet, där människor sänker storleken på gräsmattan och väljer utvalda trädgårdar, uteplatser och andra gräsytor. Stora gräsmattor är bra om du har barn, eftersom de kan spela alla sina spel ohindrade, men låt oss vara ärliga. De flesta av oss håller inte vårt gräs snyggt klippt, grönt och frodigt för att motivera att ha mycket av det. Anlagda trädgårdar som den nedanför, som en gång var allt gräs, tar över den traditionella gräsmattan som har varit populär i årtionden. I de små gräsmattor som finns kvar lägger du till ett mönster som kommer att lägga till den kanten av pizzazz som kommer att skilja den från granne med nästa dörr.

En bakgård med nedsatt gräsmatta, med mönster i gräset - Avalon NW

11. Syntetisk gräsmatta

Sist men inte minst, och du visste att den här kommer: Syntetisk gräs. När om först kom ut var de flesta synika, men eftersom tillverkningen av det artificiella gräset blev alltmer verkligt, har användningen blivit mer populär. Detta är ett bra alternativ för dem som vill ha en "gräsmatta" som ser väl ut hela tiden, som inte gillar att klippa gräset varje vecka. Det är särskilt användbart i områden där gräs är svåra att växa, såsom under buskar, i torra, tunna områden. Syntetisk gräs är också en idealisk lösning för att skapa fina former som alltid ser skarpa ut, som den nedan. Applikationerna är oändliga.

Det kan vara synd att använda ett falskt alternativ över det riktiga, men det är ett bra alternativ för vissa och är en trend som definitivt kommer att växa ytterligare fram till 2014 och därefter.

Mönstrade lagar är enkla med syntetiskt gräs - Grace Design Associates

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: