13 Halloween Front Yard Decoration Ideas

13 Halloween Front Yard Decoration Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det traditionella temat för den semester som vi nu kallar Halloween fokuserade på att använda humor och latterlighet för att möta dödens kraft. Nuförtiden, trots att essensen av semestern förlorade några av de ursprungliga elementen, bevarades dess humoristiska sida. Varje år dekorerar sina främre varv och tar denna semester tillbaka till livet. Nedan hittar du några inspirerande förslag. För att göra saker festliga trodde vi 13 skulle vara ett bra nummer.

Vänd din yttergård till en kyrkogård. Du kan visa några gravstenar, kors, kanske till och med ett skelett som försöker gräva sig ut ur marken. Och för att göra hela skärmen ännu skrämmare, kan den snygga killen som kommer med en lampa i handen, visa sig vara något annat.

Byt ut alla dina glödlampor med röda för Halloween. Kan du föreställa dig hur skrämmigt ditt hus skulle se ut från gatan? Du kan också sätta några röda lampor i gården också.

Kyrkogård är inte läskigt om de självklart inte är i din gård och det finns ben och skeletthuvud över gräsmattan. På Halloween förlorar alla dessa saker sin skrymmande sida och blir nästan vackra.

Uppblåsbara dekorationer är mycket praktiska. Du kan använda dem år efter år och visa dem enkelt i din yttergård utan att behöva oroa dig för något annat. Den svåra delen är att hitta ett bra tema.

Du kan också göra hela ditt hus till ett spökat slott. Naturligtvis är det bara för show och inredningen kan vara så mysig och vacker som någonsin. Du måste bara göra ett starkt första intryck med dekorationerna på gräsmattan.

MoreINSPIRATION
  • 15 Haunted Halloween Decor Idéer för din veranda
  • Halloween Inspiration: 5 enkla och billiga dekorativa idéer
  • De bästa 35 framdörrarna för årets Halloween

Halloween kan vara både läskigt och roligt. Det kan också vara ganska söt om du väljer att dekorera din yttergård med uppblåsbara spöken och gigantiska insekter. Glöm inte dörrar och fönster.

Allt kan se skrämmande om belysningen är rätt. Använd det till din fördel om du vill göra ditt hus ser läskigt ut för Halloween. Lamporna måste vara subtila för att inte avslöja för mycket om dekorationerna.

Låt det se ut som en jätte spindel tog över din yttergård. Täck den i falsk spindelväv och försök att göra hela skärmen realistisk. Det är inte så svårt. Lägg upp lite ljus för att undvika att människor kommer ihop på nätet.

Skulle du inte känna dig trygg i huset om du hade ett lag skrämmande dudes som vaktade det? Även om det bara är för show, är det fortfarande en ganska bra idé och du kan använda den på Halloween.

Inte allt måste vara läskigt och otrevligt på Halloween, speciellt om du har unga barn. Du kan prova något sött, vänligt och roligt som gula pumpor, tecknade figurer och härliga ansikten.

Pumpor kan vara ett återkommande tema under Halloween. Använd pumpor av olika former, storlekar och färger för att dekorera din yttergård. Du kan också lägga till några andra saker också.

Förvandla din yttergård till en vacker display av ljus. Använd fluorescerande dekorationer och lägg till färgade accentljus också. Häng starka ljus på verandan, i träd och överallt.