13 enkla sätt att ta utomhus ute

13 enkla sätt att ta utomhus ute
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi trivs med att vara omgiven av naturen och känner sin närvaro runt oss, så om vi inte kan leva i mitten av naturen hittar vi sätt att ta det in i våra hus. Vi har alla våra strategier men det kan inte skadas för att ta reda på mer.

1. Sätt växter och blommor överallt.

Det vanligaste sättet att inkludera naturen i vårt heminredning är med krukväxter och färska blommor. Sätt dessa fina accenter överallt du kan, inklusive badrummet. Låt det se ut som ett spa. Vissa typer av växter trivs i fuktiga miljöer och är perfekta för detta ändamål.

2. Ta med dina favoritträd inuti.

Träd bör stanna ute, eller hur? Inte exakt. Om du vill kan du också ta med dem inuti och det finns många sätt att göra det. Du kan lägga ett träd i en stor plantering och placera den framför ett fönster i ditt hem. Och om du är verkligen seriös om det här kan du bygga ditt hus runt träden på platsen.

3. Använd naturliga material.

En annan strategi är att använda material som sten eller trä som normalt finns utomhus och gör dem till en del av ditt hem inredning. Se till att de sticker ut. Till exempel skulle en sten tvättställ i badrummet vara en riktigt intressant funktion.

4. Använd naturliga golv.

Golv av material som bambu, kork eller till och med faktiskt trä är varmt och har de unika texturer som gör att de kan känna dig närmare naturen. Denna detalj är mer märkbar och framträdande om golven kontrasterar med väggarna eller omgivningen.

5. Lägg till en tropisk vridning till inredningen.

Ta med lite tropisk skönhet med element som apelsin eller citronträd. De kan stanna i stora planteringar men vara medveten om att inte alla klimat är gynnsamma så att du kanske inte kan utnyttja denna idé.

6. Låt naturligt ljus invadera ditt hem.

Det är viktigt att ha ett ljust hem med massor av solljus om du vill att den ska känna sig frisk och glad. Naturligt ljus är särskilt viktigt om du vill dekorera med växter. Stora fönster är ett bra alternativ men om du verkligen vill imponera, ta med några takfönster också.

7. Skapa en grön vägg.

MoreINSPIRATION
  • Om du inte kan gå in i naturen, ta med naturen i ditt hem
  • Lämna smutsen vid dörren, men ta utomhusutrymmet inuti
  • 13 färska sätt att få grön in i din inredning

Vi säger ofta att vertikala trädgårdar är en fantastisk funktion för något hem eller utrymme, men det finns en ännu mer imponerande funktion som du kan inkludera i ditt hem: en grön vägg. Låt naturen ta över och vända ditt vardagsrum till ett uppfriskande paradis.

8. Använd rottingmöbler och tillbehör.

Eftersom rottingmöbler alltid är förknippade med utomhus, om du använder den för att dekorera insidan av ditt hus kan du skapa ett mysigt litet hörn som tar dig tillbaka till de vackra vandringarna i mitten av naturen du älskar så mycket.

9. Bygg ett trädhus.

Verkar det här rätt för dig? Det är ett trädhus och det finns även ett verkligt träd men allt är inne. Vilken fantastisk funktion för barnens sovrum eller lekplats. Tänk utanför lådan och ta med allt du älskar om naturen i ditt hem.

10. Ha ett takfönster över din säng.

Hur cool är det att ligga på ryggen och titta på stjärnorna och himlen på natten? Det är något du kan när du går camping eller varje natt i ditt hem om du bygger ett takfönster ovanför din säng. Låt naturen komma till dig.

11. Dekorera med frukt, grönsaker och växter.

Dekorera ett område som matsalen med gröna element som frukt, grönsaker, växter och blommor. Du kan använda dessa som centerpieces eller på många andra sätt. Det skulle vara som att njuta av en picknick inomhus där det är trevligt och mysigt.

12. Låt det naturliga och artificiella sammanflätas.

Ta med element som vanligtvis finns i naturen och gör dem smidigt blandade och dialog med resten av ditt heminredning. Titta till exempel hur naturligt trädet och trappan kommunicerar och bli en och samma sak.

13. Använd element som finns i naturen.

Om du ser något utanför det du älskar som en sten, en pinecone, en sten en gren etc. tar du hem med dig och använder den för att dekorera rummen. Använd dessa små saker som accent detaljer och kombinera med några mer suggestiva element som hängande planters eller färska blommor i vaser.