14 Map Decoration Ideas

14 Map Decoration Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag kommer tillbaka med några nya kartläggningsidéer som lägger till enkelhet och charmar ditt hem. En karta är en visuell representation av ett område, en allmän term för många typer av infographics.But kan också enkelt vara en dekoration på sängkläder, tillbehör, kasta kuddar, möbler och mer.

Karta Kuddar av min skäggiga duva

Kartkuddar är kombinationen mellan två element som uppenbarligen inte har något gemensamt. Kartorna är informativa men de blir dekorativa när de visas i denna form. Med dessa kartongkuddar kan du somna drömma om den perfekta semestern på andra sidan världen eller du kan använda dem för att visa alla vackra ställen du redan har varit på. Finns för $ 50,81 hos Etsy, är vintagekuddarna både kreativa och roliga.

Vintage kartor för ny dekoration.

Vintage och gamla kartor är äkta skatter. Det finns något om dem som gör dem fantastiska historia och fantastiska mysterier. Du kan göra en vintagekarta till en vacker dekoration eller tillbehör till ditt moderna hem. Du kan rama det eller du kan visa det på många andra sätt.

MoreINSPIRATION
  • 26 Blackboard Decoration Ideas
  • Betydelsen av detaljer i inredningen
  • Mörk dekoration för vardagsrummet

Soffbord med karta

En karta kan också integreras i en möbel och det kan bli en del av sin design. Till exempel kan ett soffbord ha en topp som faktiskt är en karta skyddad av glas eller förseglad med något. En tappstol kan helt täckas av en karta. En byrå kan också vara en mer ovanlig representation av en faktisk karta.

Dekorera med kartor

Det finns också alla slags intressanta mönster av tillbehör eller accentbitar för hemmet som innehåller kartor som huvudelement. Till exempel kan en hängande lampa ha en karta som är omslagen och ljuset skulle göra konstruktionen tydlig och synlig. Det finns också bordslampor som har liknande konstruktioner.

Kartor på väggen

Den magnetiska framtida kartan designad av Marcus Kirby mäter 40 "x 79", och kommer också med små magneter att använda som du vill ha. Tillgänglig från DWR för $ 382.50.

Kartrummet.

Att visa kartor på väggen är mycket vanligt och populärt. Det är något man kan välja för hemkontoret eller barnrummet. Det är ett sätt att använda kartan både som ett informativt element och som dekoration för rummet. Du kan ramma den faktiska kartan eller du kan måla den på väggen. En mer original idé skulle vara att måla ett sjökort.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: