15 Hemrenoveringsprojekt Du ska aldrig försöka göra det själv

15 Hemrenoveringsprojekt Du ska aldrig försöka göra det själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du vet alla att vi älskar DIY-projekt och vi försöker alltid att framhäva originaliteten och unikheten hos var och en. Men det finns vissa saker du borde aldrig försöka göra själv. Vissa projekt är bättre kvar till en professionell. Inte alla kan komma överens först men de ändrar sig alla när de misslyckas en eller två gånger. Var inte en av dem och lyssna på våra råd. Här är de projekt vi pratade om:

DIY elverk.

Bara för att du vet hur du byter en säkring betyder det inte att du kan reparera andra elektriska problem i ditt hus. Som du vet kan något misstag vara dödligt och du kommer aldrig att imponera på någon som en styv. Inse att vissa saker är bättre kvar för proffs. När allt kommer omkring skulle det vara mycket svårt att leva i mörkret, även för en dag.

Hugga ner träd.

Alla vet att det är inte lätt att ta bort ett träd. Så varför försök även att göra något så farligt själv när det finns personer som är specialutbildade för detta? De vet hur man använder alla farliga verktyg och hur man undviker katastrofer. Det är inte ett mycket sofistikerat projekt men det är definitivt inte för alla.

Hem VVS.

En liknande fråga är den som relaterar till VVS. Vissa människor verkar bara tro att de kan göra någonting. Jo, det kan de inte. Messing med VVS är inte en bra idé. Du kanske tror att du kan hantera det, men du vet aldrig vad som ska hända. Be minst en professionell att övervaka dig medan du arbetar.

Wildlife Removal.

Om du har problem med en ekorre eller en tvättbjörn är det första du vill göra, ta hand om det själv. Men lur dig inte av deras söta utseende. Djur är oförutsägbara och det är bättre att vara säker än förlåt. Så fråga någon som vet om dessa saker för hjälp innan du börjar brottas med den stackars saken.

Tak reparationer.

Låt oss komma tillbaka till huvudämnet: hemförbättringar och projekt. Föreställ dig att du har problem med taket. Vad gör du? Tar du en stege och försöker reparera det själv trots att du kan hamna på sjukhuset eller frågar dig om professionell hjälp? Svaret ska vara uppenbart.

Körningsbanan.

Du har förmodligen sett människor installera stenläggningsstenar före och allt ser så enkelt ut. Jo det är det inte. Så försök inte ens göra det själv om du inte vet vad du gör. Det är en process som kräver perfekt positionering och mätning och även det minsta misstaget kan förstöra hela saken. Självklart, om du verkligen vill engagera dig, kan du hjälpa proffs och kanske lära dig en eller två saker.

Byt ut fönstren.

MoreINSPIRATION
  • 4 kreativa DIY-projekt för ditt hemkontor
  • 5 DIY Chalkboard Projekt för ditt hem
  • 10 Apps som hjälper till med dina heminredningsprojekt

Jag tycker inte att det är nödvändigt att nämna det här men du bör aldrig försöka installera eller ta bort Windows själv. Först och främst behöver du specialiserade verktyg och metoder och du kan inte bara improvisera eller resultaten blir inte tillfredsställande. Fönstren är också mycket viktiga, så varför riskerar det att röra upp det? Det är inte så dyrt att få professionell hjälp och de kommer att avsluta projektet så mycket snabbare än du.

Isolering.

Isolering av en vind kan inte verka som en så komplicerad sak att göra, men det är faktiskt ett mycket svårt projekt. Du måste först försegla utrymmet och då måste alla läckage repareras. Du kan inte -tala bara på dina ögon. Du behöver också specialiserade verktyg och kunskaper för att lyckas.

Rivningar.

Vi pratade och pratade om hur det inte är bra att bygga saker själv men vad sägs om att riva saker? Det borde inte vara ett problem, eller hur? Inte exakt. Rivning är riskabelt, farligt och de kräver mer än en slädehammer. Du behöver veta var du ska slå och för att undvika skador på rör och ledningar.

Impregnering.

Vad kan vara mer störande än att inse en dag att din källare är full av vatten? Det är naturligtvis bäst att undvika dessa situationer genom att vattentäta utrymmet innan något händer. Och tänka inte ens på att göra det själv. Det är aldrig en bra idé.

Bygga ett däck.

Att bygga ett däck är inte så svårt, så teoretiskt sett kan du själv göra det. Men innan du påbörjar projektet måste du kolla med kommunens regler, få tillstånd, göra alla mätningar, gräva och lägga in mycket arbete. När allt lägger till är det bäst att bara låta någon annan göra det. Dessutom är det mycket troligt att du får rabatt för installation när du köper materialet.

VVS-projekt.

VVS-projekt (uppvärmning, ventilation och luftkonditionering) kräver alltid hjälp av en professionell, helt enkelt för att din kunskap om luftventilation och cirkulation inte räcker till. Din familjs säkerhet är också i fara om något går fel och det är bäst att fråga någon som gör det för att leva för att hjälpa dig.

Anpassade funktioner.

När du tänker på det, lägger du till anpassade funktioner i ditt hem är ett jobb som passar dig bra, för vem är bättre att veta vad du vill ha det själv? Men det är en sak att tycka något om en helt annan sak för att få det att fungera för ditt hem. Du är inte den enda som kan lägga till en personlig touch i ditt hem.Någon annan kan göra det om du ger tillräckligt med information.

Faux finish.

Det kan vara kul och vacker att efterlikna vissa effekter och finish och att dina väggar ser ut som om de är gjorda av sten eller trä när de inte är. Men det här är också något du inte vill röra med eftersom det kan gå fel mycket enkelt. Det är bäst att lämna det till ett proffs. De har ett utbildat öga och, till skillnad från dig, är det inte deras första gången som försöker det.

Strukturella förändringar.

Det är väldigt roligt att planera en större renovering där väggarna måste försvinna och layouten behöver bytas ut. Men det är en mycket svår sak att göra själv. Du behöver veta vad som kan rivas och vad som behöver stanna och då måste du också veta hur man gör allt du har planerat utan att skada ledningarna och rören i väggarna.