15 Innovativa sätt att återskapa en glödlampa

15 Innovativa sätt att återskapa en glödlampa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du har ett kreativt sinne kan du komma med all slags genial idé. Tricket är att tänka utanför lådan och se bortom den typiska användningen som har blivit utsedd för ett visst föremål eller en idé. Tänk exempelvis på glödlampor. Det finns inte mycket du kan göra med dem förutom att tända ditt hus. Eller är det? Ta en titt på dessa projekt och du förstår vad jag säger. De har alla sätt på vilka du kan återvinna och återanvända glödlampor.

Om du inte har tänkt på en Alla hjärtans dag gåva så har du tur. Vi visar dig hur du använder en glödlampa för att göra en underbar gåva. Ta glödlampan och dra ut kontakten och krossa glasisolatorn. Rengör glödlampan och ta bort allt innanför den. Gör sedan hjärtafilamenten med röd tråd, fäst dem på en bit och montera sedan glödlampan över filamenten. {Found on saleenamarie}.

En annan mycket intressant idé är att göra ett litet terrarium i en glödlampa. Ta bort insidan av glödlampan såväl som metallspetsen. Sätt fast silikon bumpers på sidan av glödlampan för att hålla den stabil. Lägg sedan helt enkelt till sand och småplantor. {Found on thehipsterho}.

Här är en mer intressant version av det gamla skeppet i en flaska. Den här gången är det ett fartyg i en glödlampa. Ta först bort wolframen och filamentet och gör sedan antingen ett litet skepp eller använd en som du redan har. Gör vattenimitering med den heta limpistolen och lägg fartyget i glödlampan. {Found on instructables}.

Låt oss nu försöka något annat: en oljelampa tillverkad av glödlampor. För att göra det behöver du paraffinolja, en wick, två glödlampor, en bit av trä, svart glansfärg, magneter och epoxi. Häll lökarna, sätt in veken och sätt i oljan. Trä, färg och magneter är till stativet. {Finns på plats}.

En annan intressant sak du kan göra med en utbränd glödlampa är en liten vas. Först avlägsna filamenten och allt annat och fäst antingen silikonplattor på glödlampan eller häng den någonstans. {Hitta på plats}.

I stället för en vas kan du göra en liten plantering. Vi hoppar bara över prep-processen eftersom det är detsamma varje gång. Sätt lite jord i glödlampan och lägg sedan till planen eller fröerna. Häng den någonstans eller visa den på en mantel någonstans.

En glödlampa kan också vara en härlig dekoration. För det här projektet behöver du inte ens ta det ifrån varandra. Sätt lite lim på utsidan av en glödlampa och sprida sedan limet över det för att det ska bli enhetligt. Ta en sladd, gör en slinga och binda den runt lampans botten. {Found on kittenhood}.

MoreINSPIRATION
  • Fjärrstyrd glödlampa
  • Bulb Chair av Gaëtan Van de Wyer
  • Light Fixtures som återupplivar skönheten i LED-Edison-lampan

Du kan också använda sprayfärg för att ge glödlamporna en makeover. Därefter kan du använda dem på alla olika sätt. Till exempel, använd dem som dekorationer till bröllopsbordet eller träden. {Found on capitolromance}.

Spara de utbrända glödlamporna och, när du har tillräckligt, gör en topiary. Företrädesvis behöver du glödlampor i olika storlekar. Du behöver också sprayfärg, tråd, en korg, blommigt skum och tulle. {Found on ruffledblog}.

Här är en annan mycket intressant idé: en konkret glödlampa. I princip häller du betong i en tom glödlampa, du sätter en stor bult in där som den i bilden och sedan låter du betongen torka. {Found on site}.

En utbränd glödlampa kan fortfarande vara en del av hänglampan eller ljuskronan. Använd flera glödlampor för att skapa en unik hänglampa. Ta bort filamenten och, om du vill, använd sprayfärg eller akrylfärg för att få glödlamporna att se mer intressant. {Finns på invånare}.

Här är en annan version av den lilla lampa terrariumen. Du kan i princip få det att se ut men du vill ha och använda alla växter och material du vill ha. De små terrarierna kan användas som bröllopsfavörer eller du kan erbjuda dem som gåvor. {Found on asubtlerevelry}.

Detta är ett batteridriven glödlampa mittpunkt. Det ser väldigt intressant ut och det har en elegant och modern design. Du kan komma med din egen version och det behöver inte ens nödvändigtvis vara batteridriven. Det kan helt enkelt vara för visning. {Found on warmhotchocolate}.

Så här kan du göra glödlampa päron. Du behöver kvistar, glödlampor, rep och lim. Krossa kvistarna och lim en liten bit på varje glödlampa. Lim sedan ena änden av repet på basen och kvisten och börja omslutningen. Säkra den andra änden med lim och det är allt. {Found on toddlindsey}.

Med hjälp av glödlampor av olika former och storlekar kan du göra ett intressant visningsstycke. Du behöver rep för att binda dem alla tillsammans. Du kan också använda en stor glasbehållare, några glödlampor och ett ljus för att göra ett fint dekorativt stycke. {Found on cfabbridesigns}.