15 Urban Wall Stickers Dekoration Idé

15 Urban Wall Stickers Dekoration Idé
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är 15 stadsmuren klistermärken som kan förvandla atmosfären och stilen i ett rum från en tråkig ointressant till en riktigt cool, modern och rolig. Dessa ser bra ut på väggarna i stadsrum och även i vardagsrummet. Låt fantasin springa vild och du kan skapa vackra väggar som kommer att bli avundas av kunder och grannar. Klistermärkena finns i olika storlekar och färger och designmöjligheterna slutar aldrig.

Det som jag gillar mest om dessa klistermärken är att de kommer att vara en del av heminredningen och de verkar vara naturliga på väggen utan att vara så uppenbara att de faktiskt användes där, men de verkar mer som skapade på samma sätt tid med hela designen av rummet. De kompletterar det allmänna utseendet på ett rum och spelar med din fantasi, lägger till lite extra touch och stil.

MoreINSPIRATION
  • Vackra väggdekaler för att dekorera ditt hus
  • Ett urval av färgglada väggdekaler till barnrummet
  • Moderna väggdekaler från Acte Deco

Dessa klistermärken finns i många färger och jag gillar de vita mycket eftersom de skapar en underbar kontrast när de appliceras mot en mörkmålad vägg - som halvmånarna på en mörk himmelbild. Ibland skapar klistermärken tredimensionella bilder eller blir roliga bilder i ett ganska seriöst utseende. Sammantaget bra design och mycket fantasi.