16 kvadratmeter som används vid deras bästa i en parisisk arbetsyta

16 kvadratmeter som används vid deras bästa i en parisisk arbetsyta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi brukade tro att 30 kvadratmeter var mycket lite utrymme för i stort sett allt annat än då vi hittade denna plats. Det är ett vindusutrymme som finns i Paris, Frankrike. Attiker är redan svåra att arbeta med på grund av det snedställda taket så föreställ dig att ett sådant utrymme endast mäter 16 kvadratmeter. Teoretiskt sett finns det inte mycket du kan göra med så lite utrymme. Men fortfarande är det här.

Denna vind var omformad till en mycket trevlig arbetsyta. Layouten är inte exakt vad du kan kalla bra. Badrummet och köket är praktiskt taget en och samma och det här är en stor nackdel men annat än att utrymmet använts snyggt.

MoreINSPIRATION
  • Rymlig och mysig lägenhet med 90 kvadratmeter av rå inspiration
  • Ljus och färgstark lägenhet på 80 kvadratmeter
  • Ljus och inbjudande 56 kvadratmeter lägenhet i Göteborg

När du tänker på det var det förmodligen den bästa lösningen om du ville ha ett kök, ett badrum och några bostads- och arbetsområden allt i denna lilla vindsvåning. Utrymmet utnyttjades bäst. Faktum är att du sällan ser ett utrymme av denna storlek utformad på ett sådant funktionellt sätt. Att vinden skulle kunna användas som tillfälligt hus och ibland som en semestergömma. Det är också något du kan använda som ett slags kontor.

Bristen på stora fönster gör det verkade lite mörkt men de vita väggarna ger ljusstyrka hela tiden. Vad som också är trevligt är att rummet ser väldigt rent, enkelt och organiserat ut, med tanke på att sådana små mellanslag oftast har en trång och rörig känsla. {Found on Sylvie Cahen}.