Gör dig redo att gå Nötter över dessa 4 Drool-Worthy 2018 Countertop Trends

Gör dig redo att gå Nötter över dessa 4 Drool-Worthy 2018 Countertop Trends
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Många tycker om bänkskivorna i sitt kök som något av en arbetshäst. Det är en yta på vilken de kan laga mat, äta eller få jobb gjort under dagen. De ger inte det mycket mer tänkt, men de borde. I själva verket kan dina bänkskivor vara ditt konstnärliga centrum - och vi har 2018 bänkskivor för att bevisa det.

Tror inte på oss? Kolla in trenderna nedan och se vad du tycker. Vi garanterar att minst ett av dessa djärva utseende kommer att få ditt öga.

Fira det industriella utseendet genom att använda metaller. Bild: Terry och Terry Architecture

Metal bänkskivor

Om du vill ha en look som är helt distinkt från sten bänkskivor som dominerar dagens moderna kök, titta inte längre än metall bänkskivor. Denna utseende kommer att fungera bra för både moderna och retro smaker. Dessutom, eftersom det finns en mängd olika metaller som du kan välja mellan - från rostfritt stål till koppar och zink - passar denna trend bra med nästan alla personliga smaker.

Metall är också ett bra val för dem som hoppas på praktiska egenskaper. Eftersom metaller är icke-porösa, är de enklare att rengöra än sten och det finns ingen risk för förorening om bänkskivan inte är ordentligt förseglad. Å andra sidan, eftersom metaller är mycket mjukare än sten, har dessa bänkskivor en risk för denting.

En av de största 2018 bänkskivans trender är blandningsmaterial. Bild: North Fork Builders of Montana, Inc.

Mixa och matcha

Tidigare har köket såg mycket homogent ut. Husägare skulle bara välja ett material för skåpen och en annan för bänkskivorna. Dessa dagar är dock personliga smaker lite mindre statiska. Det finns en rörelse mot blandning och matchning och dina räknare är inget undantag. En av de bästa 2018 bänkstegen tränar blandat material.

När du ska ha ett blandat utseende är det viktigaste att göra så mycket att det finns mycket kontrast. Det sägs att det finns flera sätt att uppnå detta mål. Du kan blanda material - till exempel med sten och trä - eller välja ljus och mörka nyanser av samma material.

Du bör också överväga placering. Köksöarna arbetar i synnerhet bra med denna trend. Eftersom bänkskivorna på ön är naturligt åtskilda från resten, tänk på att göra det till centrum och gå djärvt med dina estetiska val.

Gör allt ser sammanhängande ut med en integrerad diskbänk. Bild: Davenport Building Solutions

Integrerade sänkor

Om du är ett fan av rena, minimalistiska utseende, kanske du vill överväga att använda en integrerad - ibland kallad integrerad sink i ditt kök. Skillnaden kommer i hur dessa handfat installeras. Till skillnad från undermonterade versioner där sinken är en separat bit som fäster under bänkskivan, kommer integrerade versioner som en stor bit.

Fördelen med en integrerad diskbänk är att det inte finns några sömmar eller överlappande delar där diskbänken och bänkskivan ansluts. Det är mer estetiskt tilltalande, liksom mer sanitärt eftersom smuts inte kommer att kunna byggas upp mellan det ögonblick där båda delarna möts. Det sagt är nackdelen med detta utseende sin brist på mångsidighet. Eftersom diskbänken är inbyggd i bänkskivorna, finns det mindre möjlighet att byta saker om din smak förändras.

Gå stort och djärvt med mönster. Bild: Omicron Granite & Tile

Djärva mönster på sten

Den senaste trenden vi har för dig innehåller både gammal och ny smak. Här, istället för att använda ett helt nytt material, besöker vi våra gamla standarder: kvarts och granit. Men snarare än att följa den traditionella regeln att hålla din sten så obetydlig som möjligt, är det dags att tänka utanför lådan. 2018 bänkskivans trender handlar om att gå stort och djärvt - och sten bordsskivor är inget undantag. Se till att mönstret i din sten sticker ut.

I synnerhet är tunga och djärva färger populära. Men kom ihåg, om du använder granit eller kvarts, är varje sten unik. Du vill välja något som talar till dig personligen. Återigen är det här en möjlighet att skapa en kontaktpunkt för ditt kök. När du väljer ut din sten, se till att det är ett mönster som kommer att fånga ögonen.