Vänd på vinden i ett perfekt lekområde för barnen - 25 inspirerande designidéer

Vänd på vinden i ett perfekt lekområde för barnen - 25 inspirerande designidéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Försöker du hitta en praktisk användning för din vind? Titta inte mer på att vi har det perfekta konceptet. Vänd vinden i ett sovrum eller ett lekrum för barnen. Det är perfekt. De sneda väggarna gör rummet mysigt och de stör inte barnen. Också är vinden oftast ganska rymlig så det finns massor av bra saker du kan göra med det.

Om det finns ett högt tak kan du till och med kunna omvandla det till ett loft och separera sålunda sömnen och lekplatserna. Även små vindar erbjuder massor av möjligheter. Du behöver bara vara kreativ. Här är några idéer du kanske gillar.

Dra fördel av det stigna taket och skapa en vacker vägg. Välj en tapet med ett intressant tryck och vänd detta område till ett magiskt utrymme.

En rymlig vind kan du skapa olika zoner. Du kan designa en mysig sovande aea, ett lekområde och en arbetsyta med ett skrivbord och en tavlan.

På grund av det stigna taket måste möblerna ha en låg skala så att väggdelarna kan bytas ut av skåp som i detta fall.

Den röda, vita och blå kombinationen är klassisk och lämplig för ett barns sovrum om du vet hur du kan utnyttja färgerna.

Färg är viktig i inredningen, särskilt för barnen. Skapa kontaktpunkter med djärva nyanser, mönster och utskrifter.

Naturligtvis kan en enkel färgpalett också uppfriskas. Gör vinden ser luftigare ut och rymmer genom att måla väggarna och taket vitt. De lätta trägolv kompletterar inredningen här vackert.

Vänd vinden upp i ett loft. Sovområdet kan vara en separat nivå medan resten av utrymmet kan vara en lekplats.

Attic förvandlades till en mysig gömställe med en mycket intressant design. Vinklarna och vägen och väggarna fortsätter på golvet och taket är mycket iögonfallande. Den fuzzy matta är ett underbart element.

Ge vinden en mer vuxen utseende. Barnen kan inte vänta med att växa upp så att de kan njuta av en elegant och enkel inredning utan vanliga tillbehör.

Det finns inte mycket utrymme för förvaring på väggarna på en vind, så du måste ändra strategin. Skåp och hyllor är ett bra alternativ.

De mysiga sovkrokarna ser fantastiska ut och de sparar också mycket utrymme. På detta sätt kan resten av vinden vara ett lekområde.

MoreINSPIRATION
  • Sova och spela - 25 Fantastiska Loft Design Idéer För Barn
  • Trä taklofter: fördelar och design idéer
  • Inspirerande idéer som vänder sovrummet till en fridfull himmel

De vita väggarna och taket gör vinden vinden mycket ljusare och den blå accentväggen skapar en vacker kontrast.

Denna härliga krog vid fönstret är fogpunkten för hela vinden. Det är strategiskt placerat där för att ta upp mindre golvyta.

Varje vind är olika. Takets form bestämmer layouten och inredningen. Försök att få ut det mesta av det utrymme du har tillgängligt.

Det enklaste sättet att få ett utrymme se djärvt och roligt är genom färg. Denna vind är särskilt vänlig på grund av de former som används hela tiden.

Ett högt tak ger dig möjlighet att genomföra många roliga funktioner. Den här vinden har till exempel en klättervägg och en glid.

Denna typ av tak innebär vanligtvis att sidoväggarna ska användas för förvaring och i mitten av rummet borde innehålla viktiga delar som soffan eller bordet.

Även om de är vita, ger väggarna och taket en känsla av mysighet eftersom de är täckta i trä. Golvet betonar detta och skapar också en fin balans i färgerna.

Du kan ha mångfald i inredning utan att använda många olika färger, former eller mönster. Du behöver bara räkna ut hur man kombinerar dem.

I detta fall användes grå på väggar och tak. Trots att det inte är en väldigt ljus eller glad färg ser loftet friskt och luftigt tack vare de stora fönstren och vita möbler.

Om du bestämmer dig för att vända vinden till ett lekrum för barnen, var noga med att göra det bekvämt och roligt. Håll också möblerna nära väggarna och lämna mitten av rummet öppet.

Jag finner den här taket särskilt charmigt på grund av träbalkarna och hur de kontrasterar med det vita taket. Den nordiska inredningen är mycket vacker, även för barnens rum.

En liten vindsvåning kan inte vara ett bra ställe för ett lekrum men kan vara ett mysigt sovrum. En liten säng kan enkelt passa in där och du kan göra utrymmet väldigt mysigt.

Enkelt och praktiskt, ser loftet en mycket fin kombination av ett sovrum och ett lekområde för barnen.

Använd olika nyanser från samma palett för att skapa en balanserad inredning. Du kan också kombinera olika mönster och utskrifter.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 och 21.