25 Funktionella möbeldesigner inspirerade av skateboards

25 Funktionella möbeldesigner inspirerade av skateboards
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Design är ett fält med så många kreativa tillvägagångssätt att vi aldrig kan gå tom för idéer att dela. För idag bestämde vi oss för att visa dig en liten liten del av den kreativiteten i dessa 25 fantastiska funktionella möbeldesigner inspirerade av skateboards. Några av dessa ovanliga föremål fanns redan på Freshome, men det här inlägget kommer också att innehålla några nyheter. Skateboarding fan eller inte, vi tycker att det är dags för dig att börja leva "på snabba hjul" och vi kanske bara har några inspirerande idéer till dig i den här kommande artikeln.

1. Den Gud Fader Launge Stol är det mest eleganta objektet på vår skärm. Den har totalt sju däck med mycket bekväma kuddar, perfekt för att ge en hög nivå av avkoppling. Den här stolen är perfekt för ett modernt interiör eller ett modernt arbetsområde. Dess färg gör den väldigt nykter och snygg. -Vad Skate Study House

2. Skateboardbordsljus är ett genialt föremål för någon skateboardälskare eller ovanlig designfläkt. Tillverkad av en vanlig skateboard med en ovanlig yta, kan denna bordslampa erbjuda användaren chansen att notera saker ner när det behövs med hjälp av en krita. Om du tänker på det är det här en ganska enkel idé: du öppnar ljuset och skriver. Vi hittade att denna vara säljs här, till ett pris av $ 129. Som du kan se i det andra fotot går det bra i ett sovrum för tonåringar.

3. Den Skateboard Högtalarhylla ser bra ut för ett dekorativt föremål som de flesta av oss skulle vilja ha i vårt rum. Som du antagligen har gett, har denna design en dubbel funktionalitet. Du kan använda den som en hylla och placera böcker, cd-skivor eller bildramar på den. Ändå tycker vi att talaridén är mycket mer intressant: den här skateboarden har en mp3-spelarepåse och två inbyggda högtalare, vilket gör att du lyssnar på musik en riktig behandling. - via ubergizmo

4. Tchad Knight's Shred Bed kommer från pensionär skateboarder Chad Knight som uppgav att hans motto är "Ät, andas, sova skateboarding". Tja, vi vet inte om de två första, men sover är definitivt möjligt när den är omgiven av skateboards och i bilden nedan har du ett otestabelt bevis. Denna säng utformades genom att helt enkelt placera 5 däck tillsammans för att skapa ett huvudbräda och fem mer för den motsatta delen av sängen. Denna design sägs vara på marknaden snart - tror du att det kommer att bli framgångsrikt?

5. Skateboard "Tre Sixty" Table kommer från Sports Utility Furniture och har ett mycket originellt utseende. Dess designers beskrev det som "det ändlösa rotationsbordet där ingenting någonsin kommer att vara utom räckhåll". Glasplattan kan snurra på grund av att skridskohjulen håller den. Benen är gjorda av kvalitativt trä och resistent oljemålning. Detta ger den övergripande designen ett vänligt utseende. En bra idé för ett originellt vardagsrum, "Tre Sixty" -bordet kan komplettera andra trämöbler med en varm inredningsmiljö.

6. Jet Set Lounge Chair är en mycket elegant möbelbit, perfekt för utomhusbruk. Det tar inte en skateboardingfläkt så här, eftersom vi tycker att det här är den typ av mönster som tilltalar en stor publik. Gjord av 8 däck, var och en täckt av neopren (vilket är materialet som används för surferdräkter), är denna eleganta lounge stol ett bra val för poolägare. Det ser mycket bekvämt ut och kan också torka upp enkelt. - via Skate Study House

7. Skateboard Stax Chair Ser ut som en liten utomhusbänk och är gjord av tre däck och plywood. Vi föreställer oss att det är den perfekta platsen att vila för unga skateboardåkare som just avslutat sin intensiva övning. Det går bra utomhus, på uteplatsen eller i ett tema skateboardrum. Vi tycker att det ser ganska originellt ut, eller hur? Hittade den online här.

8. Vi presenterade Skateboardhylla I ett tidigare inlägg här på Freshome känner du igen det? Ovanliga och dynamiska, dessa fyra däck av olika storlekar skapar ett underbart förvaringssystem. Mycket avlagringsutrymme är tillgängligt och det kan även användas som en bokhylla. När Michael först skrev om det var Skateboard Shelf på försäljning på Walmart för $ 40. Vi kan inte hitta den på sin webbutik längre, men kanske har de få kvar i sina insättningar. Värt att kolla.

9. Kometen Soffbord är en lekfull design som kombinerar konst med sport. Den har en glasplatta och åtta korsade däck. Deras knutpunkt ser särskilt intressant ut och ger designen en dynamisk och rastlös känsla - låter lite som skateboarding, eller hur? Sammantaget har soffbordet ett originellt utseende och det skulle passa bra i ett vardagsrum, tillsammans med andra liknande dekorativa föremål. - via Skate Study House

10. Nova lampan är ett elegant fristående golvbelysningssystem som avger ett varmt ljus när den är inkopplad. Den ovanliga designen är gjord av tre däck i kombination med hjälp av subtila metallkonstruktioner. Perfekt för vardagsrummet och sovrummet, har Nova lampan en stark estetisk effekt och kan bidra till originalitet av ett interiör. Artikeln finns i två typer av trä och färgglada ytor. Du kan beställa denna produkt online här.

11. En funktionell väggklocka inspirerad av skateboarding låter konstigt att träna. Astro-klockan hylder uppfinningens polyuretanhjul på 70-talet och gjordes med hjälp av 12 färgstarka skateboardhjul. Ett träcenter fullbordar sitt dynamiska och mycket tilltalande utseende.Fräsch och ungdomlig, den här typen av väggklocka kan gå bra i tonårens rum. Du kan få mer information om att köpa denna produkt här.

12. Den Skateboard Trappor var noggrant tillverkade med skateboarddäck och har en väldefinierad charm. De var avsedda för en skateboardskola med trä och några metallobjekt. Det kan vara en utopisk idé, men vi föreställer oss att de förbinder nivåerna på ett hem som är helt inspirerade av skateboarding. Man kan till och med vända det i ett museum någon dag. Vi hittade dem online här.

13. The Skateboard Mirror är ett smart och sportigt element som kan placeras antingen i tonårens rum eller på ett badrum. Den har en skateboard med ytterhjul i livsstil, perfekt för en bra reflexion. Vi gillar också hur det kommer på väggen, det ser nästan ut som en trofé, särskilt för "hardrock" -åkare. Du kan förbeställa denna vara hos Purves, för summan av $ 224.

14. PB Tonys Sakteboard krokar och hyllor idéer fångade vår uppmärksamhet på grund av deras fräscha utseende. Vi finner att kroken är ganska genial och original: trots allt är det inte varje dag du ser att kläderna är hängda på hjul. Båda föremålen skapade med hjälp av ett däck och några extra material som bidrar till positioneringen på väggen. Vi hittade dem visas här.

15. The Skateboard Hang Up Coat Hanger är en mycket intressant dekoration med en praktisk funktion också. Tillverkad av metalltrådar med åtta färgstarka skateboardhjul, är den här kapphängaren säker på att fräscha upp någon hall, speciellt den ena skateboardfläkten. Hjulens färg kan väljas av användaren och produkten kan beställas online här.

16. Detta Skateboard Bench är speciellt utformad för utomhusbruk. Denna artikel skapades med endast återvunna produkter - inklusive fyra skateboarddäck och plast för benen - vilket också gör det till en hållbar design. Oavsett om du placerar den i din trädgård eller i gräsmattan, kommer skateboardbänken säkert att locka passagerarnas utseende.

17. Här är en annan cool design som hjälper dig att hålla saker organiserade Bookend Skateboard hyllsystem kan göra ett bra jobb för att byta ut ett sängbord och är perfekt för att lagra små föremål. Den kommer i olika färger och kostar $ 40. Den är gjord av två däck, kombinerad med en mycket subtil metallgizmo. Du kan beställa den här produkten online på Skatelab.

18. The Skateboard Swing erbjuder en annan typ av skateboarding sensation, men en stor en ändå. Denna vackra trä swing är gjord av fyra däck förenade för att skapa en ryggstöd för swingers. Vi tycker att det här är en kreativ design att ha på någon gård, speciellt för skateboarding fans. Det ser inte ut väldigt svårt att montera, allt som krävs är lite tid och tålamod. Men tills du skapar detta svänger dig, finns det ett erbjudande online tillgängligt här för summan av $ 599,95.

19. A Skateboard Picture Frame kan fungera som en glad och välkomnande design i alla rum. Kreativt och fräscht, denna bildram kunde passa bra på ett rum för tonåringar som ger ett plus av originalitet. Om vi ​​pratar om rummet med en "hard rock" -fläkt, kan den här ramen innehålla bilder på hans eller hennes skateboard, även om det verkar vara lite överflödigt. Förra gången vi kollade, var dessa föremål tillgängliga på Skatelab. För inköp kan du kontakta dem för ett online-erbjudande.

20. The Criss-Crossed Bookshelf är en annan intressant design inspirerad av skateboards. Gjord av trä och med några färgglada tillsatser kan hyllsystemet fungera både som en bokhylla och en vanlig möbelbit för lagring av föremål. Den är gjord av sex däck som korsades för motstånd. Marginalerna kan också användas för att hänga olika typer av kläderartiklar. -Vad Skate Study House

21. Detta Skateboard Chair och ottoman kan fungera som ett intressant utseende på sitter på sena eftermiddagar. Det ser inte så lugnt ut, men en kudde är tillrådligt. Fötterna vilar dock ganska praktiskt och kan öka användarens nivån. Skateboardstolen uppnåddes genom att använda 5 däck och ett trästöd. - via SkiChair

22. Detta intressant Skateboard Nattduksbord tillhör designern Jake Ryder från Seattlemakes, en konstnär som skapade en hel del fantastiska och funktionella föremål ur återvunnet material. Denna speciella nattduksbord är gjord av trä och fyra däck, varav en fungerar som ett lådans stängningssystem. Vi finner den här ideen att vara ganska kreativ, eller hur? - via Hometone

23. Skateboard Tokyo Lounge Table är ett elegant soffbord, perfekt för att ha en drink med vänner. Denna design var skapad av enkla skate deck som omformades för att bli bordets ben och en elegant glasplatta. Fyra däck användes för denna möbeldel och vi tycker att slutresultatet är ganska imponerande. Denna tabell var en del av ett projekt som kallades Skate Study House och implementerades av designern Pierre Andre Senizergues och Gil Le Bon De Lapointe.

24. Dessa fantastiska Skateboardstolar kommer från Deckstool och är gjorda av återvunnet material. Som du kan se är de ganska olika i form, vilket gör var och en av dem unik. Gjord av skateboarddäck, de har en dynamisk touch och kan gå bra i ett temarum eller till och med utomhus, i en skatepark, till exempel. Var annars tror du att dessa avföring skulle vara lämpliga?

25. Den Skateboard Wall skapades av plywood - materialet som används för att producera skateboards - och har ett mönster inspirerat från en riktig storlek däck. Det här objektet kan få en snygg stil till vardagsrum eller sovrum.Den kan användas för olika ändamål, inklusive rumsavskiljning. Du kan beställa produkten online genom att beställa här.

Vi hoppades att ni njöt av den här skärmen av galna men funktionella mönster inspirerade av skateboards och vi uppmanar dig att komma med idéer för liknande produkter. Under tiden utmanas du att låta oss veta vilket föremål som har tagit er uppmärksamhet och varför.