30 Maskulina sovrumsinitiativ som framkallar stil

30 Maskulina sovrumsinitiativ som framkallar stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Enigmatisk eller minimalistisk, rustik eller industriell, en mans sovrum är den plats där en livsstil framträder. Att välja att omge dig med fragment av ditt liv ger dina vänner möjlighet att lära känna dig bättre.

Rum för rum, Freshome har presenterat inspirerande utrymmen som uppgraderar ditt livs kvalitet; vi har handplockade utrymmen som får dig att tänka "wow". 30 moderna vardagsrum ger en känsla av välbefinnande; 30 Marmor Badrumsmöbler omvandlar stilfullt dina privata ritualer; 30 Classic Home Library Designs organiserar dina samlingar vackert. och 30 Creative Home Office Ideas uppmuntrar flexibilitet och håller en modern man på tårna.

Nu är det dags att slappna av och släppa igen inspirationskraften när vi reser från sovrum till sovrum för att hitta den perfekta källan. Sovrummet är där allt börjar. När vi är välvilja, skiftar vår uppfattning och vi observerar tydligt, vi njuter av livet mer passionerat och vi älskar mer djupt. Förvänta dig att se ett överflöd av detaljer som skapar oförglömliga inställningar.

30 Maskuline Bedroom Ideas

Funktion Regerar Supreme

När det gäller maskulina sovrum är det första som kommer att tänka på enkelhet. Denna bachelor vs bachelorette lägenhet infographic introducerar oss till ungkarl måste-haves; en av dem är "en enkel säng i neutrala färger, men subtilt kryddad med en djärv accent." I sovrummet ovan presenteras en elegant, enkel och sofistikerad inredning där funktionen styr högt.

Neutral Elegance Borders Masculinity

Spicing saker upp med en kontrastande atmosfär, sover sovrummet ovan en fredlig, neutral atmosfär perfekt för en avslappnad livsstil. Snyggt i varje (minimalistisk) detalj, gränsar dessa sovrum med maskulinitet tack vare en smart blandning av material och belysning. Föreställd för en blomstrande ung familj, är detta moderna Kiev-lägenhet som designats av Ivan Yurima Architects ett utmärkt exempel på att hitta gemensam designmark i en familj.

Den rätta blandningen av detaljer

När vi flyttar längre ner i listan över 30 maskinkommentarer, hittar vi denna stadsbachelorhimmel som framkallar ett eklektiskt intresseområde. Den maskulina känslan är förstärkt med en läder- och metallfåtölj och en inspirerande blandning av geometriska mönster. Sexkantiga speglar och cykelkonstverket från Urban Barn föreslår en äventyrlig anda som bor här. Utrymmet ovanför är ett källar sovrum föreställt av Madison Taylor Design; Det grå golvet ("Like Minded" av Flor) skapar ett djärvt uttalande.

Unapologetically Simple Functionality

Vi har sett modern design, inklusive ägarnas hobbies. Svarta och vita sovrum: det är en idé som inte kan gå fel, eller hur? Åtminstone inte i händerna på den polska studion Kasia Orwat, som tog denna lägenhet i Polen och förvandlade den till en rå och maskulin spjälsäng med en unapologetiskt enkel sovrumsdesign.

För kärlek av mysterium

Speglar en museisk design som ses i hela detta eleganta, mörkt tonade hem i Istanbul designat av Tanju Özelgin. Det här lyxiga moderna sovrummet avslöjar en neutral palett. Detaljerna i detta stora maskulina sovrum gör det unikt attraktivt; stenmurpaneler och dim belysning skapar ett mystiskt intryck som förbättrar detta sovrums överklagande.

Enkelhet i texturer

Hur mycket tid spenderar en man i sitt sovrum? Gott att njuta av hans favorit saker. Sovrummet ovan verkar oser en trendig maskulin stil. Neutrala färger badas i naturligt ljus från stora fönster med utsikt över Ukrainas fjärde största stad, ger en känsla av lugn. Denna anmärkningsvärda lägenhet utsmyckad med ljusa vertikala trädgårdar kan hålla nyckeln till att inspirera ditt manliga sovrum med en blandning av trägolv, betongväggar och rikligt naturligt ljus.

Lighting Restyles Mörka sovrum

En mysig lägenhet med olika texturer i Kiev har ett sovrum som fångar din uppmärksamhet omedelbart. Utformad av Igor Sirotov, visar detta ljust översvämmade utrymme en användning av mörka texturer, vilket skapar en sofistikerad känsla. Upplyst av långa fönster med ett långt lockande fönstersits på ena sidan och konstgjord belysning som definierar arkitektoniska linjer å andra sidan, stöder denna robusta sovrumsdesign användningen av mörka nyanser. Allt faller på plats när du vet hur du uppnår bra belysning i mörkfärgade interiörer.

Lyxig maskulinitet med utsikt över skogen

Maskulin sovrum design drar nytta av fascinerande skogsutsikt i detta lyxiga berg hem blinkande mid-century modern appeal. Mörkramade fönster som lockar utomhus, en öppen spis som kan avnjutas från sängen och varma och välkomnande träväggar som en buffert mellan skogen och dina drömmar är element som gör det här rummet inspirerande.

Designer sovrum i neutrala färger

Visualisera ett maskulint sovrum i neutrala färger. Sett i denna lyxiga opera penthouse med inspirerande Armani Design-inredning i Israel är sovrummet ovan ett friformat konstverk med generös användning av det givna panorama. En lyxig sittgrupp välkomnar gästerna i sviten, som erbjuder utsikt över staden och havet. Föreställ dig att vakna upp i detta utrymme och dra bort gardinerna för att avslöja staden nedanför; magi!

Maskulinitet inspirerad av resor

En mans äventyrliga sida kan presenteras smart i sin sovrumsdesign. Exemplet ovan har en resemotiv. Ett mysigt, modernt och praktiskt sovrum med ett resorinspirerat tema är perfekt för män som fyller sina liv med sina lustar.

Enkelhet är gjord av komplexa saker

Maskulära färger finns i överflöd i detta fantasifulla lek av mörkret och ljus av den unga albanska arkitekten och 3D-konstnären Saimir Braho. Hans syn på ett svart sovrum innehåller konstverk som lutar sig mot väggen ovanför sängen, på en hylla upplyst underifrån. Naturligt ljus välkomnas inuti genom fönster från golv till tak som ger intrycket av frihet.

Maskulinitet stannar nära naturen

En mans behov är uppfyllda när frisk luft, integritet och estetik sammanfaller i en sovrumsdesign inspirerad av frihet. Exemplet ovan har en glasvägg från golv till tak som glider ut för att ansluta interiörer med de inspirerande omgivningarna utanför. Designad av Abramson Teiger Architects, skapar det manliga sovrummet med mörka golv ett intimt men djärvt humör.

Naturen reflekteras i maskulin design

En mans önskan att leva i naturen kan återspeglas genom färger och texturer. När det kombineras med råmaterial som betong eller tegel, torkar träet sin värme och speglar ett robust tillstånd av materialet. Tegelväggar och trägolv är ett utmärkt val för ett maskulint sovrum. Du kan skapa en rymdtransformerad rörelse och ändra utseendet hos dina interiörer med tegelsten.

Maskulin design påverkad av natt och dag

Vill du att somna under natten Som ett exempel på användningen av arkitektur och textur för att bygga ett sofistikerat sovande område, lovar detta eleganta sovrum oförglömliga nätter under månskenet och energiska morgnar för att få dig att gå. Vet hur du ska få ut det mesta av dina höga väggar och tak och låt dig styras av, Euimpossible, drömmar.

Mörka färger Kontrast Fet dekor

Maskuliniteten vimlar i exemplet ovan, från de flytande bokhyllorna på väggen till det detaljerade huvudet. Beläget inom måste-ha gråa väggar, har detta manliga sovrum en läsarea bredvid eldstaden och uppvisar en djärv designblandning som gränsar till enkelhet.

Vilken maskulinitet betyder för dig

Att välja inredningsstil som förbättrar din levande upplevelse kan vara svårt, men det är värt besväret. Maskulinitet finns ofta i små saker, i det sätt ett möbelstycke görs eller hur ett objekt medföljer andra. Detta sovrum ovan är en del av en lyxig lägenhet i New York City med enastående rymddesign.

Uttrycka maskulinitet genom färg

Masculine färger, som djupa nyanser av blått vid sidan av varma trämöbler, gör ett attraktivt färgpalett i en mans sovrum. Stil utrymmet genom att lägga till detaljer i krom och faux läder. Föreställd av de lyxiga designexperterna hos IMI Design Studio, kommer det manliga sovrummet med mörka golv som visas ovan att hålla fast vid dig om du älskar mörka, uttrycksfulla nyanser.

Maskulin design är fet

Om lyx är din lekplats, skulle de fascinerande bostäderna Kuala Lumpur, ett skräddarsyddat koncept inspirerat av catwalk trender, vara en utmärkt inspirationskälla. Kombinera genomskinliga ytor med färgglada speglade linjer och noggrant dotting sovrummet med ljus skapar en avancerad effekt som är perfekt för djärva bachelor-pads.

Maskulin Vibe i nyanser av Grå

Att använda vit, svart och nyanser av grått för att skapa en maskulin känsla i ovanstående sovrum var ganska lätt, eftersom hela huset som det hör till visar en liknande färgblandning. Detta fascinerande lyxiga hem i Australien flaunts volymetrisk design överallt, inklusive sovrummet. Stora fönster översvämma utrymmet med naturligt ljus, medan detaljerna konstruerar ett drömmande scenario för oförglömliga nätter.

Robust maskulinitet uppvärmd av trä

Att designa ett litet sovrum för att bli det utrymme du vill ha när du är trött är inte ett lätt jobb. Exemplet ovan visar hur trä är kontaktpunkten i ett sovrum med svarta tak. Hitta mer trävägg inspiration här för att skapa en lockande miljö, där sömn kommer naturligt och morgonljuset går in genom skärmade fönster.

Nyfikenhet, Balans, Tillfredsställelse

Nyfikenhet och maskulinitet går hand i hand. Äventyrliga andar måste ha en plats där de återskapas. Överför en mystisk känsla, det mörka sovrummet ovan var designat av arkitekten James Russell inne i Oxlade Drive House i Brisbane, Australien. Elegant och sofistikerad, känns den svarta och vita inredningen levande och sexig. Du kan nästan se ägaren njuta av sitt morgonkaffe och tidning.

Enkelheten i svartvitt

Svartvit är en mördarkombination som kan tyckas lätt att uppnå. I sovrummet ovan möter geometrin konsistens i en kontrast som lämnar ett starkt intryck. En djärv design i en modern mans sovrum ska ta hänsyn till hur fönsterdesignen kan påverka ditt interiör, särskilt i ett mörkt sovrum där ljuset är knappt.

Mörka rum dimly Lit

Det här svarta sovrummet ger en distinkt maskulin känsla. Den uppenbara bristen på ljus är faktiskt ett sätt att skapa en kokongliknande design i mörka färger. Dessa 10 enkla tips för att ljusa de mörkaste rummen i ditt hem leder dig till att skapa den perfekta sovrumstilan för dig.

Masculinity High in the Sky

Detta avkopplande sovrum erbjuder riklig trä och böcker, perfekt för en gentleman som har både stads- och fantasiplan. Sovrummet från Greenauer Design Group använder ledigt utrymme för att skapa en drömmande stämning. Med utsikt över staden nedan, kommer sängen åt naturligt ljus på morgonen och vaknar upp naturligt.

En mans rymd definierar sin personlighet

Beroende på din livsstil kan sovrummet vara litet och bekvämt, stort och imponerande eller till och med något djupare, som exemplet ovan. I denna brasilianska bachelor-kudde som utforskar mjukt industriell maskulin stil, föreställde designers ett sovrum för en ung ensam advokat.Det eleganta sovrummet åtföljs av ett badkar, vilket gör att viloläget ser ut som ett lyxigt spa än ett sovrum.

Neutralitet i färg och mönster

Enkelhet härskar i detta moderna sovrum med maskulin påverkan. Neutrala färger och mönster skulle göra denna design passande för ungkarlskläder. En familj bor dock i denna smidiga och skyddande samling av utrymmen. Noggrant utvalda möbelstycken formar en sovrumsdesign som vackert kompletterar det övergripande utseendet på denna moderna Kiev-lägenhet med en smart layout utformad av arkitekterna Irina Mayetnaya och Mikhail Golub.

Maskulin enkelhet uppfyller naturligt ljus

Att hålla det enkelt när det gäller färger, möbler och ljus innebär att du skapar en bekväm inredning där du känner dig som hemma. För att uppnå en stram maskulär känsla bör detaljer med noggrann konstruktion av rymden ta hänsyn till 10 moderna element som varje hem behöver. Inom ett landsbygdshus av Holland Design House, var sovrummet design valt för att återspegla maskulinitet och kraft, men förbli enkel och elegant.

Kreativa lösningar för att lägga till kvadratfilm

En rå bit av trä som huvudgavel som också fungerar som dekoration är en bra idé för små utrymmen. När utrymmet är begränsat guidar inspiration dig i rätt riktning. Det maskulina sovrummet ovan visar en infällbar säng designad av Funn Roberts för skådespelaren Vincent Kartheiser. En elegant lösning för vilket sovrum som helst, den uppdragbara sängen skapar ett mångsidigt, maskulärt utrymme och ökar kreativt användbara kvadratmeter.

När sömn och arbete kolliderar

Ett annat inspirerande exempel på hur man använder trä för att skapa snygga miljöer för män, det mångsidiga moderna sovrummet ovan spelar med trä som dekoration. Sitt inuti denna duplex i Stockholm visar detta manliga vindsvånings sovrum en lockande värme som förbättras av en lutande väggs illusion av mysighet.

Maskulinitet som är roterad i tradition

Älskar du traditionell sovrumsdesign? Det rustika sovrummet ovan beror på naturliga material och dekorationer för att skapa ett sovrum med en tartanvridning från Well Built Co. Ett av förra årets trender var att använda tartanens kraft och att kombinera den med trä resulterade i denna tilltalande, maskulin sovrum design.

Vissa tror att man väljer sitt eget jag. Vi tror att en man måste leva och vila i en miljö skapad för att ta hand om kropp och sinne, förbättra fysisk och psykologisk hälsa och lugna själen för att dessa val ska välkomnas. De val som varje man gör för sig återspeglar hans personlighet, så välj medvetet.

Nu när vi har sett så många olika sätt som ditt sovrum kan bli mer maskulin, låt oss gå över till 30 Walk-in-closet-idéer för män som älskar deras bild. Det kommer naturligtvis att känna att du tänkte på allt när du äntligen får ditt drömrum.