Kan 39 kvm vara tillräckligt för en bekväm livsstil

Kan 39 kvm vara tillräckligt för en bekväm livsstil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Problemet med rymden är att det alltid är så ... relativt. Du kan inte riktigt säga om en lägenhet som endast mäter 39 kvadratmeter är för liten för att vara bekväm eller inte tills du ser den. Personligen skulle jag vilja ringa det här stället hem. Det kan vara litet, men det ser luftigt och väl avdelat.

Titta bara hur bra allt är organiserat här. Du har vardagsrum och sittgrupp med en bekväm soffa, två fåtöljer och ett soffbord, underhållningsenheten är bekvämt placerad på sidan och sedan finns också skrivbordet och den vackra mörka träväggen. Och ja, det är alla en del av samma rum.

Det som verkligen är vackert om den här lägenheten är hur varje område har sin egen karaktär, även om det inte är ett separat utrymme. Oavsett om du är i "sovrummet", arbetar vid skrivbordet eller slappar av i soffan, känner du dig inte utsatt. Det är en mycket subtil känsla av integritet.

MoreINSPIRATION
  • Snygg och vacker lägenhet i Sverige
  • Rummen har bekväma och stilfulla Togo-soffor
  • 30 kvm lägenhet i Brasilien med praktisk layout och bekväm inredning [video]

Sovområdet är en mysig alkov som är tillräckligt stor för att rymma en säng och en hyllan. Genomskinliga orange gardiner gömmer det men tillåter ändå att det känns kopplat till vardagsrummet. Den tapeten är perfekt för den här mysiga sovplatsen.

Lägenhet från detta gemensamma utrymme, lägenheten har också en hall, ett litet kök och ett badrum. Designen är enkel här och det gör att utrymmenna kan se ut och trivas. Köket har ett stort fönster som definitivt gör det ser rymligare ut.

En annan härlig detalj är hur det finns små orange accenter överallt i lägenheten. Gardinerna är de mest uppenbara men det finns också andra. Andra färgstarka känslor också uppmuntra inredningen. {Found on kaskab}.