40 Höst-vinter interiörtrender från Maison & Objet 2011

40 Höst-vinter interiörtrender från Maison & Objet 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom inredningen är ett ämne som alla är intresserade av, här är en kondenserad version av vad de nya trenderna kommer att vara i år. Också vi vill presentera några bilder från Maison & Objet 2011 som var denna månad i Paris.

När det gäller inredning är några av de nya tendenserna relaterade till etno-stilen som verkar bli mer och mer populär. Denna stil är formad kring användningen av enkla och traditionella element som har en djup kulturell betydelse. I år är de mest populära elementen de orientaliska och afrikanska. Användningen av trä, tyger skapar en varm, intim och bekväm atmosfär.

MoreINSPIRATION
  • 42 Fler dekorationsbilder från Maison & Objet Paris
  • 65 Kreativa inredningsideer från 2012 Maison & Objet-utställningen
  • 32 blommarrangemang Bilder från Maison & Objet

Den andra tendensen skulle vara användandet av eleganta och lyxiga tyger och färger som turkos, safir, smaragd, guld eller korall. Dessa exotiska tyg och dekorativa patter kombineras med traditionella element, vilket resulterar i en unik och personlig inredning.

Tappningstendensen är återigen väldigt stark. De antika möblerna är väldigt populära under denna period och centrumet av uppmärksamhet är bordet. Det är möbeln som alltid återuppfinnas av designers och upphör aldrig att överraska oss. Du kan lära dig av bilderna som tagits under festivalen, där du kan se exakt vad vi pratade om. Jämför även med de 42 mer dekorationsbilderna från Maison & Objet Paris 2010 och 32 blomarrangemang Bilder från Maison & Objet 2010. Tack för bilderna tokit av Ayna Gershman.