40 kvadratmeter lägenhet i rumänien inredd med smak och stil

40 kvadratmeter lägenhet i rumänien inredd med smak och stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att känna sig nära naturen när du bor i en lägenhet är inte en lätt sak att göra. Men du skulle bli förvånad över att se hur många saker som kan förändras om du väljer rätt inredning. Du kan i princip uppnå någonting med rätt information. Till exempel var temat valt för denna lägenhet en åktur i mitten av naturen.

Lägenheten ligger i Arad, Rumänien och tillhör inredningsarkitekt Cristina Bordoiu. Inspirationen för designen verkade ganska lång tid innan hon faktiskt köpte platsen. Allt började när hon såg en bild på internet med en cykel inbäddad i ett badrumsinteriör. Hon visste genast att hon ville tillämpa samma koncept en dag och den dagen har kommit när hon köpte den här lägenheten.

Lägenheten rymmer 40 kvadratmeter så det är inte exakt rymligt. Det verkar dock inte litet. Köket är långt och smalt och det här är en typisk form för massor av rumänska kök, men få av dem är lika luftiga och harmoniska som den här. Köket och vardagsrummet är en del av en semi-öppen plan men de är mycket väl avgränsade.

MoreINSPIRATION
  • 47 kvadratmeter lägenhet i Stockholm inredd med elegans
  • En kompakt 34 kvadratmeter lägenhet med elegant inredning
  • Utmanande 50 kvadratmeter lägenhet med nordisk inredning

Som förväntat har badrummet en cykel inuti men det är inte bara för show. Det fungerar som stödstruktur för tvättstället. De lilla gröna områdena mattor ser väldigt ut som gräsplåster, så det är som att ta en promenad genom skogen utan att egentligen lämna lägenheten. {Found on freshome}.