42 Tvättrumsdesignsidéer som inspirerar dig

42 Tvättrumsdesignsidéer som inspirerar dig
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha ett helt rum dedikerat till tvätt är inte något som alla är vana vid men det är faktiskt en väldigt praktisk idé. Fortfarande, hantera att passa allt du behöver i a litet tvättstuga är inte enkelt. Bortsett från tvättmaskinen och torktumlaren finns det många andra aspekter du behöver ta hänsyn till.

Du kan organisera allt lättare. Du får tvätta torkdukarna och du stryker dem och sätter dem tillbaka där de hör hemma och du behöver inte låta någon annan se processen eftersom det är allt där i tvättstugan. Men hur ska en tvättstuga se ut? Tja, det beror på varje persons behov och preferenser. Om du har det utrymme som behövs, har du en tvättmaskin en torktumlare däri samt ett strykbord och en stor garderob.

Första saker först.

Tänk på alla grundläggande element som du behöver inkludera i tvättstugan. Till exempel bör du överväga uppgift belysning som under-skåp remsor, sconces och lampor, plus, naturligtvis, taket armaturen för att lysa hela rummet.

Få ut mesta möjliga av dina skåp.

Du kan dölja din strykbräda därifrån och massor av andra saker. Utdragshämmare är också en bra idé och underbar för att förhindra smutsiga kläder och organisera dem.

MoreINSPIRATION
  • 5 sätt att organisera tvättstugan
  • Tvättrumshyllor: Håll allt organiserat och inom räckhåll
  • 6 steg till ett roligt tvättstuga

Organisera alla dina rengöringsmedel på ett ställe.

Öppna hyllor är utmärkta och mycket praktiska och du bör använda dem för de objekt du använder regelbundet. Tillbehören ska gå i lådor och bakom garderobsdörrar eller på den övre hyllan.

Små tvättstugor saknar vanligtvis hängande utrymme.

För att lösa problemet, gå vertikalt. Montera utdragbara klädstreck eller frittstående torkställ. Du kan också montera dem på väggarna för att spara golvyta.

För att också spara utrymme i en liten tvättstuga, överväga att stapla tvättmaskinen och torktumlaren en ovanpå den andra. På så sätt kan du klämma dem båda i en smal passage, kanske till och med gömma dem bakom garderobsdörrarna och har fortfarande gott om utrymme för förvaring.

Använd behållare och korgar för att sortera och organisera dina rengöringsmedel och små föremål. De låter dig använda öppna hyllor till sin fulla potential och de är också mycket praktiska. Dra ut behållaren och ta den med dig vart du behöver den.

Det är viktigt att ha gott om förvaring i tvättstugan. Du behöver för alla sorters saker. Du måste lagra någonstans tvättmedlet och andra förnödenheter, men du behöver också lagringsutrymme för alla kläder. Massor av människor gillar också att använda detta rum som en slags garderob. Men det är inte nödvändigt att göra det.