5 vackra och mysiga chalets, underbara vintersemester

5 vackra och mysiga chalets, underbara vintersemester
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

På sommaren söker alla efter stora öppna utrymmen som kan ge dem den frihet de behöver och där de kan beundra naturens skönhet. Men när vintern kommer, förändras allt. Vi försöker alla bli så mysiga som möjligt och vi försöker hitta små och varma utrymmen som stugor. Dessa är fantastiska destinationer under vintern och de brukar dra nytta av fantastiska platser och vyer. Här är 5 underbara stugor att besöka denna vinter.

1.Ski chalet i Alperna, Chalet Baloo, Chamonix, Frankrike.

Chalet Baloo ligger i Les Bossons, Chamonix, Frankrike. Det är en fantastisk skidstuga med en design som kombinerar rustik mysighet med sofistikerad lyx. Stugan erbjuder en täckt utomhus uppvärmd pool, en bastu och en utomhus bubbelpool, perfekt för avkoppling och låter dig glömma det hårda vintern. De tre våningarna rymmer upp till 10 personer.

Chalet kombineras med de högsta specifikationerna och kombinerar traditionella och moderna detaljer och resultatet är ett fantastiskt lyxutrymme med spektakulär utsikt. Stugan har totalt fem sovrum. På första våningen finns en rad offentliga utrymmen och sittgrupper med öppen spis. Vardagsrummet har även en balkong. Det är en fantastisk destination för vänner och familjer, en plats där du kan glömma allt och alla och njuta av naturens skönhet och mysighet i rummen. {Found on site}.

2.Luxurious Chalet Amazon Creek, Frankrike.

Beläget i Les Bossons-området i Chamonix-dalen, kan Chalet Amazon Creek hyras i samband med Chalet Baloo. De två stugorna är mycket lika. Den här kan också rymma upp till tio gäster och har fem fantastiska sovrum. Alla rum har eget badrum. Stugan erbjuder också en rad offentliga utrymmen som inkluderar ett rymligt vardagsrum, ett biografrum och ett fullt utrustat lyxutrymme med ångbastu, bastu och jacuzzi.

Chalet Amazon Creek är den mest lyxiga chalet i Mont Blanc-dalen och är den perfekta kombinationen av komfort, lyx och lugn. Som gäst kommer du vakna varje morgon med färskt kaffe som serveras i sovrummet och en utsökt frukost du kan njuta av medan du beundrar den fantastiska utsikten över det omgivande berget och landskapet. Denna stuga kan också hyras i samband med de två närliggande stugorna för grupper upp till 24. {finns på plats}.

Chalet White Pearl, Franska Alperna.

Vi är kvar det vackra och drömrika Frankrike och vi presenterar dig ännu en fantastisk och lyxig stuga. Detta är Chalet White Pearl. Den har tre nivåer och ligger mellan byn Val d'Isère och Funival-kabelbanan i La Daille, Frankrike. Gästerna kan besöka grannstaden och beundra landskapet när de vill och chalet erbjuder ett chauffört 4x4 fordon för detta ändamål.

MoreINSPIRATION
  • Mysiga Chalets med de mest fantastiska eldstadssamlingsrummen
  • Chalet Grand Roche - En juvel i franska Alperna komplett med lyxiga funktioner
  • Den charmiga Petit Chateau 1850 i franska Alperna

Denna fantastiska chalet byggdes av Philippe Capezzone, ägare och arkitekt av det 5-stjärniga hotellet Kilimandjaro i Courchevel 1850. Det var utformat med tanke på lusten för både lyx och komfort. Stugan har en vackert balanserad mix av traditionella, klassiska och samtida element och material och finish. Det har totalt fem rum med eget badrum och rymmer upp till 10 gäster. Det är en underbar destination, en vacker kombination av spektakulär utsikt, mysighet, komfort och utsökt service. {Mer info här}.

4. Chalet Merlo, Franska Alperna.

Vi går nu in i de fantastiska franska Alperna och där hittar vi Chalet Merlo. Det är en underbar lyxig chalet som ligger i den lugna byn Le Miroir, i Isere-dalen. Det erbjuder fantastisk utsikt och spektakulärt omgivande landskap samt exceptionell service och utsökt design. Stugan ligger mycket nära de flesta lokala orter och de kan besöks utan oönskade äventyr.

Det är ett perfekt resmål för skidsemester och vinterresor i allmänhet. Chalet Merlo är ett utmärkt val för familjesemester och det kan också hyras av privata eller företagsgrupper. För grupper på upp till 20 personer finns också en alternativ stuga. Även om det är en skidstuga, kan den också hyras under sommaren, eftersom det är en utmärkt plats för att fira årsdagar och alla andra händelser. Platsen är fantastisk och många lokala vägar för promenader, forsränning och cykling kan du vara säker på att du inte kommer att bli uttråkad här. {Hitta på plats}.

5. Chalet Zermatt Peak boutique i Schweiz.

Vi lämnar äntligen den franska regionen och vi går till denna fantastiska 6-stjärniga stuga från Schweiz. Detta är Chalet Zermatt Peak och det är en del av Zermattberget. Beläget 5.315 meter över havet, är detta en av de mest exklusiva stugorna i Alperna. Det var designad av internationellt känd designer och utvecklare Paul Bowyer och erbjuder fantastisk panoramautsikt över den närliggande byn och det omgivande landskapet.

Stugan kan rymma upp till 13 gäster och för dem som vill stanna här på obestämd tid, är stugan också till salu. Att vara en av de ledande skidorterna i världen, har chalet massor av beundrare och erbjuder sina gäster bara det bästa när det gäller avkoppling och stora aktiviteter.Chaletens golv till tak fönster maximerar utsikten och skapar också en stark förbindelse med friluftslivet och en fin balans mellan inredningens varma och mysiga och det spektakulära väder- och utomhuslandskapet.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: