5 vackra vårfärgspaletter för 2013

5 vackra vårfärgspaletter för 2013
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Våren föder till så många bitar av underbara. Blommande blommor, lugn regn stormar och några av de vackraste färgerna runt. Mellan pinks, pops av gul och ljus blues, våren är underbar tid för mode. Och det inkluderar ditt hem mode! Idag ger vi några idéer och inspiration till inte ett färgval, eller till och med en duo men komplett färgpaletter för en stor vårmakeover!

1. Persika, Korall, Aqua och Elfenben.

Detta är ett pulserande, men friskt utseende för den nya säsongen. Lite feminin, men inte överdriven i girlishness, kommer denna kvartett av färger att lysa upp något rum för våren. Blanda persika, korall, aqua och elfenben på något sätt som du gillar att skapa ett livligt, mästerligt utformat utrymme. Kanske ditt gästrum eller veranda kräver denna färgpalett.

2. Silver, Hot Pink och White.

Inte den typiska våren utseende, denna trio av färger är perfekt för en modern makeover. Den heta rosa lägger till liv och vitalitet, medan silveret ger några moderna vibbar och det vita blir grunden och friskheten i rummet. Detta är igen, bra för ett sovrum men också ett roligt val för hemmakontoret eller matsalen.

3. Mjukt gul, Pulverblå, Mango och Lime.

MoreINSPIRATION
  • Pantone 2013 trender i inredning och möbler färgpaletter
  • Perfekta vårfärgskombinationer
  • Moln, regn och maskros: Trio färgpalett

Gjord rätt, det här massor av färger kan göra ett överraskande fridfullt och lekfullt utrymme. Med de mjukare nyanserna på de större sätten, som grunden eller möbelstyckena och den ljusare mango och lime som accenter, skapar du lätt ett flirtigt och elegant rum. Pulverblått kommer att lägga till avslappningen medan den gula kommer att bidra till att ljusna.

4. Röd, Blush Rosa och Cream.

Ett av de mer ovanliga paren, den här färgtrioen ger en fräsch, spetsig atmosfär i alla hem. Sovrummet, vardagsrummet eller till och med köket - röda, röda pinks och grädde är en sådan modern, subtil sätt att redesigna vilket rum som helst. Lämna din vita grund och lägg sedan till dessa två kontrasterande nyanser för en ljus, men djärv och fashionabel smak.

5. Lavendel, Ljusrosa och Guld.

Detta är en annan fräsch, men mjuk färgpalett. Perfekt för lite romantik, lavendel, ljusrosa och guld kommer att skapa en lätt, vintageinspirerad vårstil. Du kommer känna lite som en prinsessa med dessa färger i sovrummet men de är också bra för att göra gästtoalet också snyggare. Och du kommer ha roligt att plocka ut roliga bitar för accessorize med.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.