5 Cabin-inspirerade Färgkombinationer

5 Cabin-inspirerade Färgkombinationer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skapa en rustik flykt för dig och din familj? Eller har du turen att ha en mysig, varm stuga i bergen någonstans? Tja, om du gör ett homespun utrymme, behöver du färgerna för att starta arbetet. Med den perfekta grunden kan du skapa ett hem som inte bara är en hyttinspirerad, välkomnande plats men elegant också! Tillsätt värme och lägg till rustik smak till någon nook eller cranny. Från väggarna till möblerna är det allt att tänka på när det gäller färg. Så ta en titt på våra val för de mest perfekta kabininspirerade färgkombinationerna och se om man fångar ögat!

1. Kanarie och gräs.

För ett ljusare utseende med en bit av en modern stans, prova kanariefågel och gräsaccenter. Det är bra för våren men fungerar också bra med många trästycken. Gå inte överbord med någon av färgerna så att ingenting blir för hårt. Men den här kombinationen är perfekt för dem som är inspirerade av naturen och vill ha en natur, ny stil.

2. hallon och eld

Layering röda är en otroligt djärv rörelse, men ibland är det extremt värt att risken är. Det är dramatiskt, men ändå friskt och varmt när du lägger dig i ett mysigt utrymme som i en stuga kök. Det är definitivt ett sätt att sätta en liten klass och sass in i ett familjevänligt, ibland tråkigt utrymme som kök, studie eller vardagsrum.

3. Khaki och Mauve.

MoreINSPIRATION
  • Cabin Feber: Hur man uppnår stugan Leta efter mysig, trendig inredning
  • Alltid snygga, klassiska färgkombinationer
  • 5 lugnande färgkombinationer

Att använda khaki som grunden för ett rum kommer att skapa en känsla av lugn och renlighet är ett rustikt utrymme. Sedan lägger du till små poppar av mauve, en rosa-inspirerad ton, kommer att lägga lite femininitet till ett typiskt maskulin hem. Du kan faktiskt föra ut den girlish charmen i något område, även de mest robusta stugorna.

4. Mån och Mole.

En vacker, unik blåmaskad med en klassisk brun är en tidlös färgkombination som fungerar perfekt med ett stuga-esque hem. Blues ger alltid av det varma och cozies så det är bara naturligt att använda dem i ett utrymme som är tänkt att ge familj och vänner en välkomnande atmosfär. För köket eller gästrummet är denna kombinationsnyckel nyckeln.

5. Linne och koppar.

En neutral paraing, dessa färger öppnar och breddar vilket rum som helst. Men de kommer också att komplimangera många träskisser och möbelstycken. Självklart kan du lägga till en annan accentfärg för en pop, men varför när dessa två förbättrar varandra så bra och lägger till just rätt mängd stil på varje stuga eller rum som är inspirerad av bergsklättrarnas stuga?

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.