5 kreativa DIY klockor som kan användas som accentbitar

5 kreativa DIY klockor som kan användas som accentbitar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Klockan är en av de saker vi alla har i våra hem men vi märker inte riktigt närvaron tills den slutar fungera. Faktum är att en väggklocka är ett underbart sätt att införa färg i en inredning och de kan vara unika accentstycken. Det finns flera DIY-design som du kan försöka. Vi har samlat fem av de mest geniala och kreativa och vi hoppas att du hittar dem så intressanta som vi gör.

1. En enkel knapp klocka.

Du kan hitta många sätt att göra en klocka med bara de föremål som du har i ditt hem. Till exempel kan du göra en knapp klocka. Det är ett mycket enkelt och roligt projekt. Här är vad du behöver göra.

Hitta först en gammal klocka som du kan dra ifrån varandra. Det kan till och med vara din gamla klocka som du vill ersätta med något mer kreativt. Ta sedan ett broderi, lite tyg och några trevliga vintage knappar. Lägg tyget i ramen och limma det. Sy i knapparna och sätt sedan in mekanismen genom baksidan. {Found on epherielldesigns}.

2. En asterisk klocka.

Detta är en mer modern design. Det är en ikonisk klassiker från 1800-talet och det är ganska lätt att göra. Du behöver ett 1/4 "eller 3/8" tjockt hårddisk eller plywood som är minst 10 × 10 ''. Sprayfall eller målarens tejp, sandpapper, en elektrisk borr, mätverktyg, tunn basswood eller balsa, en klockmekanism, sprayfärg och lim. Först, skriv ut mallen och fäst den på klockans ansiktsmaterial med tejp eller lim. Klipp ut stjärnformen med en pussel. Hitta mitten och borra ett hål genom det för mekanismen. Använd starkt lim för att fästa det och lägg sedan till handmallarna. {Found on curbly}

3. En skräppostklocka.

MoreINSPIRATION
  • 6 Roliga och enkla sätt att göra DIY väggklockor
  • DIY väggklockor - en perfekt julklapp till någon du älskar
  • Instatime, en kreativ DIY Instagram klocka

Här är ett projekt som visar hur du byter skräppost till en underbar accentbit för ditt hem. För att göra det behöver du ungefär 24 ark skräppost, en penna eller penna, sax, tejp, en lång nål, broderi tandtråd, två klara CD-skivor, en rund cardstock cirkel med ett hål i mitten och en klockmekanism. Du måste göra 24 rör genom att rulla pappersarken med en penna eller penna.

Tape varje ände med osynlig tejp. Vik ungefär en tredjedel av röret mot den andra änden och använd en tjock sömnad för att tråda broderytan genom. Därefter sy den andra 23 stycken på klockan. Ta en klar CD och placera den med hålet ovanför det som bildar sig i mitten av starburst. Fäst sedan klockmekanismen. Vänd klockan över och placera den andra cd-skivan ovanför hålet på andra sidan. Lägg papperscirkeln på mekanismen och det är klart. {Hittat på apartmenttherapy}.

4. En träklocka.

Detta är en av de mest intressanta mönster. Det är en klocka gjord av en logg. Att göra en är väldigt enkel. Allt du behöver göra är att skära loggen horisontellt. Du kommer att få en bit av trä. Då måste du borra ett hål i mitten och sätt in klockmekanismen. Du kan sedan måla tall, prickar eller något annat du vill ha på klockans yta. Det ger ditt hem en fin rustik touch.

5. Ping pong boll klocka.

Denna design är särskilt lämplig för barn eftersom det har en lekfull utseende. För att göra det behöver du en 6''diam. rund tenn, 12 ping pongbollar, 12 bambusspett, en klockmekanism, en 6''diam. Styrofoam cirkel, glans sprayfärg och en stor spik. Först peka ett hål i varje ping pongkula med hjälp av nålen eller elfenbenet. Sätt sedan in en bambuskivare i var och en. Spray färg dem och låt dem torka. Hål sedan ut ett kvadratiskt utrymme i Styrofoam-cirkeln. Poke 12 hål i facket på tennlocket och sätt in Styrofoam med klockmekanismen. Lägg händerna och lägg locket på. Sätt in de spetsiga pingjongbollarna i hålen och din klocka är klar. {found on sara-vs-sarah}.