5 olika sätt att skapa en uttalande vägg

5 olika sätt att skapa en uttalande vägg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Uttalande väggar är alla raseri, och det är lätt att se varför. Att skapa ett helrum fullt av ljusa väggar eller golv till takfoton kan vara överväldigande, men att bli kreativ med en vägg medan de andra är ganska neutrala, är en stor kompromiss mellan praktiskt och elegant. Det finns många olika sätt att göra om att skapa en uttalandevägg i ditt rum. Här är några av dem.

Måla.

Det enklaste sättet att skapa ett uttalande på en vägg är att använda färg. Välj en djärv färg som kompletterar den mer neutrala nyansen som används på resten av dina väggar. Du kan även använda tejp eller stenciler för att skapa ränder eller ett geometriskt mönster om du vill ha mer än bara en enda färg för att skapa ditt kreativa uttalande.

Tapet.

Bakgrund är ett annat populärt alternativ. Det kan vara särskilt användbart om du vill ha mer av ett invecklat mönster än du kan skapa med färg och tejp eller stenciler. Du kan till och med överväga tillfällig tapeter som ett alternativ om du är orolig för varaktigheten av fet bakgrundsbild.

Trä.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att utforma Statement Art
  • 6 sätt att skapa modern väggkonst
  • Så här skapar du en Instagram Wall Display

Vissa återställda vedar eller brädor ihop ihop kan täcka en vägg för att ge ett rum lite rustik atmosfär utan att vara överväldigande över hela rummet. Du kan till och med använda färgglada bitar av trä om bruna fortfarande är lite för neutral för din smak.

Foton.

Foton kan också vara ett bra sätt att lägga intresse för en neutral vägg. Du kan antingen skapa ett galleri vägg med ramar och olika konstverk eller bara täcka hela väggen med bilder. Alternativt kan du bara välja ett mycket stort uttalande för att täcka upp en bra del av din vägg. Detta skulle inte nödvändigtvis göra det till en helt uttalande vägg, men det skulle definitivt lägga något intresse för ditt rum.

Hyllor.

En typ av uttalande vägg människor anser inte ofta är en vägg full av hyllor. Vissa rum är redan utrustade med inbyggda insatser som du kan fylla med alla dina favorit knick-knackar, böcker och andra föremål. Men om du inte redan har dem kan du lägga hyllor direkt till dina väggar eller bara köpa stora standup-bokhyllor och täcka din vägg med dem.

Att lägga till en uttalande vägg är ett utmärkt sätt att uttrycka din personliga stil och kreativitet utan att göra ditt rum tyst eller överflödigt. Tänk på alla dina alternativ, inklusive de som anges ovan, när du väljer hur du vill skapa din egen uttalandevägg.