4 Easy Valentine's Day Decor DIYs

4 Easy Valentine's Day Decor DIYs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla hjärtans dag kommer. Snart kommer ditt hus att lugna av rosor och hjärtformade chokladlådor kommer att täcka köksdisken. Under tiden är det dags att börja tänka på hur man gör ditt hem lite mer festligt. Hjärtor, rosa, gnistrar ... .. Det är en del av Valentinsdagens ande !!

1. Curly-Q Garland.

Ta några röda och rosa papper och skapa din egen, luftiga hjärtkrans! Häng det runt fönstret eller i korridoren för en valentin dag middag fest eller bara för några extra lovey heja runt den 14: e. Se till att du har viss fisketråd så hjärtan ser ut som om de bara flyter runt utrymmet i stället för den färgade strängen som du tydligt kan se långt ifrån.

2. Garnhjärtor.

MoreINSPIRATION
  • 20 DIYs för att få ditt hus redo för Alla hjärtans dag
  • Top 10 DIYs för att romantisera ditt hem för Alla hjärtans dag
  • 5 Fun Paint Swatch DIYs

Dessa tar praktiskt taget ingen tid att skapa. Och de kan pryda någon dörrknopp eller fönster i huset. Naturligtvis kan du använda dessa så små valentiner för alla dina vänner, men de är också bra små sätt att spruce upp i hörnen av huset. Du kan till och med lägga till dessa till middagstidsinställningar för lite festivitet.

3. Kärlek

Färga några klara burkar med ganska pinks och använd lite pufffärg för att stava ut en söt fras. Lägg sedan till några färska blommor för att spruce upp frukostbordet eller manteln. Det är lätt att göra, även med kiddorna, och du får dem att använda för nästa år också! Och lite glitter gör aldrig ont, knyter toppen av burkarna och vaserna med underbara bitar av flickaktigt band.

4. Valetines utskrivbara

Allt du behöver göra är att hitta den skrivbara som passar dig och skriva ut den! Det finns så många generösa konstnärer där ute som skapar vackra och fria printables för oss alla att använda! Så, skura på Internet, hitta en ram som passar alla hjärtans dagstema och lägg dem på roliga ställen runt huset. Ditt sovrum, hantverksrum eller ens hemmakontoret kan använda lite festivitet. Och det är något du kan använda om och om igen!