5 stora återvinningsprojekt för att tända ditt hem

5 stora återvinningsprojekt för att tända ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Återvinning är inte något du gör av kärlek för miljön och planeten. Det är också ett bra sätt att hitta nya användningsområden för saker och ge dem en andra förändring. Det är ett sätt att inte låta tiden ta det mesta av ett föremål. Så här är fem underbara projekt som visar hur man återvinnar och hur man omfördelar föremål för att skapa unika egenskaper för ditt hem.

Ljuskronor gjorda av bärgade cykeldelar.

Vi ska börja med denna fantastiska ljuskrona. Det är mycket charmigt och det ser ganska stiligt ut. Men vad du inte vet är att det är tillverkat av återvunna cykeldelar. De ljuskronor du ser på bilderna är gjorda av cykelkedjor, hjul och andra delar och de ingår i en serie som heter Connect skapad av konstnären Carolina Fontoura Alzaga. Det är ett mycket intressant och kreativt sätt att repurposing gamla cykeldelar.

Cykelhjulkrona.

MoreINSPIRATION
  • Några kreativa och uppfinningsrika sätt att cykla upp en cykel
  • Bike Möbler från återvunna cykeldelar
  • Stora fallprojekt som du kan göra med löv

Och sedan vi pratade om cyklar, här är ett annat bra projekt. Det är också en ljuskrona och det är gjord av i stort sett samma saker som vi presenterade ovan var gjorda av. Det är en ljuskrona gjord av cykelhjul och kedjor och det är något du kan göra själv. Allt du behöver är en gammal cykel eller åtminstone ett cykelhjul och lite ledig tid. {Found on curbly}.

Vit twigkrona.

Vi har också många andra idéer till dig. Låt oss fortsätta med en annan charmig ljuskrona, den här tiden gjord av garn och grenar. Så här kan du göra ljuskronan. Först samla pil och vinrankor eller andra typer av grenar du kan hitta. Hitta sedan ramen på en ljuskrona och en plats för att hänga den. Börja sedan fästa garnet och grenarna till ljuskronan. Binda dem runt mitten och böja grenarna, efter ljuskronans linjer. När du är klar kan du spraya måla grenarna. {Finns på funkyjunkinteriors}.

Clothespin ljuskrona.

Du borde veta att ljuskronor kan tillverkas av många olika saker. Till exempel kan du göra en ur klädnypor. Du kan använda tygnålarna för att ge din ljuskrona ett skulpturellt utseende och du kan antingen måla dem eller låta dem visa sin träskönhet. När det gäller designen kan du experimentera med olika former tills du hittar en som passar ditt hem.

Mason Jar ljuskrona.

Det sista projektet vi ska visa dig är också en ljuskrona men den här är gjord med Mason-burkar. Krukorna är transparenta så ljuset är ljust men det är också subtilt och trevligt. Krukorna är pendlar och de är parade med glödlampor för en fin vintage look och en charmig design. Rummet kommer att känna sig mycket mysigt och bekvämt med en sådan ljuskrona.