5 idéer för att skapa ett mer organiserat garderobsutrymme

5 idéer för att skapa ett mer organiserat garderobsutrymme
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag är ständigt förvånad över hur mycket jag befinner mig som vill ha mer utrymme. "Om jag bara hade ett extra sovrum för att sätta in saker." "En annan garderob här skulle vara bra. En inlopp, det vill säga. "" Var ska jag behålla allt detta? "Men sanningen är att när jag spänner ner och organiserar de utrymmen som jag faktiskt redan har, är det inte nödvändigt att hitta den plats som krävs för att lagra saker. t så svårt som det ursprungligen verkade.

Ibland behöver det bara lite inspiration, ett litet armbågsfett och lite omprioritering för att skapa ett drömförvaringsutrymme. Här är fem idéer för att maximera organisationspotentialen hos ditt sovrumsskåp:

Använda samordnade lådor.

För att hålla utsatta garderober för att vara eyesore av hela rummet, en enkel flyttning kommer att göra en stor skillnad. Antag att människor verkligen tittar in i garderoben och använder detta till din fördel genom att maximera rummets färgschema i garderoben. Välj färgstarka, samordnade lådor och korgar för att ge ett snyggt ansikte för snabb och enkel organisation. Oroa dig inte för vad du slänger i lådorna, för att de kommer att se bra ut oavsett!

Inbyggda hyllor.

Jag är ganska säker på att en garderobs ideal är vägg-till-vägg inbyggda hyllor. Det är självklart inte alltid möjligt, men när det är, är det en arrangörs dröm. Hyllor, särskilt de som de olika höjden i bilden, möjliggör enkel avdelning. En bonus på inbyggda hyllor är att allt är inom ögonkastet, vilket gör att man hittar och lagrar saker en vind.

Maximera vertikal lagringsutrymme.

Oavsett storleken på din garderob kan du nästan alltid använda vertikalt utrymme lite mer till din fördel. Stackbara lådor, hyllor ovanpå (eller under) hängande stavar och med olika storlekar av förvaringsutrymmen är alla metoder för att hjälpa dig att maximera det vertikala förvaringsutrymme som din garderob erbjuder.

MoreINSPIRATION
  • Skapa mer utrymme i dina kladdiga barnklädnader
  • Open Space Closets - För dem som är organiserade och vill visa det
  • Hur man organiserar ditt klädsel för maximal effektivitet

Även om den här garderoben är större än de garderober jag är van vid, är det inte fysiskt en stor garderob ... det använder bara varje kvadrattum till en förvaringsfördel, och ger definitivt ett enormt slag för pengarna.

Grupp liknande föremål.

I sovrummet garderober speciellt kläder tenderar att följa vägen för minst motstånd. Det betyder att utan att ha medvetet ansträngning från din sida, hängde slacks kommer sannolikt att vara avskalad med klänningar, och arbetskläder kan bara blandas med mantelkläder.

Ett tips för att hålla din garderob organiserad är att separera föremål i grupper (till exempel klänningar, kjolar, slacks, casual skjortor, arbetskläder etc.) och häng dem i enlighet med detta. (Glöm inte att rotera kläder säsongsmässigt för att få ut det mesta av din garderobsutrymme.) Ta det ett steg längre och organisera efter färg för den ultimata klädorganisationen.

Gör det vackert.

När en garderob ser ut som en läskig dungeon, är chansen att du inte kommer att vilja ägna mycket ansträngning för att organisera någonting där. En liten bit av söt tapeter (eller en målad stenciled design) är ett sätt att lägga till en touch av klassen i garderoben, vilket gör att den faktiskt känns som mer del av ditt hem.

Du kan bli förvånad över hur ett enkelt tillägg som detta, eller en ljuskrona, eller en rolig matta eller (utrymme tillåter) en vacker stol i garderoben gör att rymden organiseras grundligt roligt.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 7.