5 moderna och ovanliga armstol design idéer

5 moderna och ovanliga armstol design idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Moderna möbler imponerar ofta med sin unika design, ovanliga former och oväntade egenskaper. Även om enkelhet alltid är ett element som definierar moderna möbler finns det också överraskningselementet som gör varje del unik. Till exempel finns det många fåtöljer, men några av dem sticker ut med sina spännande funktioner. Dessa exempel kommer att överensstämma med det.

Origine Du Monde, kanske!

Denna stol var känd som "Origine du Monde, kanske!" Och den designades av Italo Rota. Den har en mycket ovanlig design och en övergripande oregelbunden form. Konceptet bakom denna design var att skapa något som är relaterat till moderns tema och som speglar vad designern har beskrivit som "livmoderns sensualitet". Fåtöljet har minne skum kuddar menade att vara mycket avkopplande och bekvämt.

Coupole och Morning Dew.

Här är en annan intressant fåtöljdesign, den här gången som erbjuds av det tyska företaget Bruehl. Fåtöljets utformning inspirerades av former och element som finns i naturen. Faktum är att det här stycket liknar en blomma. Det är en intressant representation i form av ett modernt möbel. Stycket har en krökt rygg och armstöd enligt samma linjer. Inspirationen för denna design var tulpan.

Företaget skapade också Coupole fåtölj och soffa combo. Dessa har också blivit inspirerade av naturliga former, mer exakt av bergen. Deras ryggstöd har upp och ner på bergstopparna och bitarna har en mycket enkel look och en elegant modern twist.

En för två stolar.

MoreINSPIRATION
  • Den begränsade upplagan Superleggera fåtölj
  • Moderna stol som tar dig tillbaka till ditt ursprung
  • Art Deco fåtölj från Kare Design

Det här är "One for Two" -stolen och det är en ikonisk bit som skapades av Tonon. Den har en mycket enkel design och det verkar vara gjord av en enda bit som viks på sig och vilar på en tunn bas. Fåtöljet finns i rött, vit och orange och alla versioner är snygga och vackra. Trots att det är mycket enkelt, är fåtöljen också mycket iögonfallande och har en stark modern närvaro.

Feminin formstol.

Innocenza fåtölj har en av de mest konstiga och ovanliga mönster. Den var designad av konstnären Andrea de Benedict för Polsit och det är en del av den innovativa Desart-samlingen. Tanken bakom denna samling är att förvandla konsten till användbara möbler som stolar och fåtöljer. Denna speciella fåtölj har en stark feminin design med sensuella kurvor.

Boll.

Bollstolen imponerar med sin extrema enkelhet. Det var designat för italienskt möbelföretag Artflex och har ett modernt skulpturalt utseende. Stolen är tillverkad av styv polyuretan och kan användas både inomhus och utomhus. Den har en sfärisk kropp och ett modernt utseende, med ett flexibelt polyuretansäte som anpassar sig till din kropp. Det är inte bara slående men också mångsidigt och extremt bekvämt.