5 perfekta färgval för kungliga rum

5 perfekta färgval för kungliga rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du någonsin drömt om att vara en prinsessa? Eller undrar hur det är att bo i Buckingham Palace? Nåväl, även om vi inte alla kan vara verkliga kungligheter, kan vi verkligen skapa vårt hem för att se ut som royalty bor där. Även om det bara är ett rum, blir det ett roligt och lyxigt projekt för dig att slutföra. Och dessa utseende handlar om att integrera rika, djupa nyanser. Ta en titt på vår lista över de bästa färgvalen för kungliga rum. Ta lite inspiration och börja arbeta på din egen lilla ädla nook.

1. Purely Purple.

Vi vet alla att lila betyder royalty. Och om du använder det på rätt sätt är det också ganska elegant. Med en kombination av olika nyanser och några viktoriansk inspirerade hemtillbehör kan du enkelt skapa något som passar din drottningliknande vision. Lägg bara till en nypa metallic någonstans i systemet för att verkligen trycka temat över toppen.

2. Smaragdgrön.

En vacker ton, denna djupa grön är lätt att älska. Rik på utseende och trendig i stil, smaragd ser bra ut på väggarna och på möblerna. Använd sporadiskt runt ditt hemmakontor till modeform eller klä ditt hela vardagsrum i tonen. Det kommer att kuvera utrymmet och skapa en atmosfär till skillnad från alla andra i huset.

3. Rose Gold.

MoreINSPIRATION
  • Färgkross: Royal Purple
  • 5 vackert dramatiska färgval
  • Färgpsykologi för barnrum. Lär dig hur färg påverkar din barns beteende

Bättre än guld och mycket bättre än rosa, ger rosen i detta guld en metallisk nyans en extra oomph. Det är feminint och lite sexigt. Men det ger också en rik, sofistikerad känsla. Så det är perfekt för att använda som grunden för ett kungligt rum. Ge vårt sovrum en stor ansiktslyftning eller återskapa ett badrum för dina gäster att njuta av.

4. Oxblood Burgundy.

Det är lite maskulin och otroligt trendig. Oxblood burgundy är hård och dramatisk. Blanda den med några neutrals så att den inte övermanar ett mindre utrymme, men för att ta det överst på den kungliga statusen, var noga med att lägga till några gyllene nyanser. Välj att måla en accentvägg, använd sedan ett par bra möbler i denna nyans för att skapa en rik, kunglig känsla.

5. Navy Blue.

Serene eftersom den är blå, men kunglig på grund av dess dramatik. Navy fungerar bra som basplanen för vilket utrymme som helst. Så måla väggarna eller använd ett stort mattan för att komma igång. Vad som är bra med flottan är, även om det är en mörkare nyans, det är en cool nyans så det är fortfarande bekvämt. Lägg till olika färger och tillbehör till mixen för att skapa ditt kungliga utseende. Detta är en bra grund att arbeta från.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.