5 tips för att organisera din fåfänga

5 tips för att organisera din fåfänga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att organisera fåfänga är lite annorlunda än att organisera badrummet eftersom det handlar om flickorna! Smink, hårprodukter, nagellack, lotion .... det kan bli kaotiskt snabbt! Men om du håller ditt utrymme organiserat, är borta de dagar som jagar på din mascara eller förlorar ditt favorithårband. Kolla in dessa snabba tips för att hålla din fåfänga renad och organiserad och vi ger dig lite inspiration också!

1. Ta bort allt du kan.

Första saker först, ta bort alla dina produkter. Kasta ut allt du inte har använt och se till att inget har gått ut. Det är lätt att hålla om sminken i flera år utan att inse deras utgångsdatum. Detta kommer också att ge dig en snabb ursäkt för att köpa några nya skönhetsprodukter.

2. kategorisera allt du kan

När du har kastat ut dina högar gamla produkter, organisera allt i kategorier. Från hår till ansikte, till kropp .... då kan du börja märka eller organisera varje lådor. Vart och ett av dessa lådor eller skåp kan vara för en separat "avdelning". De översta lådorna kan vara för ansikte och läppar, mitten låda för ögon, bottenlådan för hår etc.

MoreINSPIRATION
  • Tips för att effektivt organisera skrivbordslådorna
  • Smarta sätt att organisera ett litet kök - 10 kloka tips
  • Hitta Hidden Bathroom Storage under din öppna fåfänga

3. Köp arrangörer för varje tum.

Det är absolut nödvändigt att du köper separatorer och skiljeväggar för dina lådor och skåp. Ja, du kan dela dem för hand, men efter de första flera dagarna kommer allt att bli jumbled igen. Detta gör att man snabbt och enkelt skiljer sig åt hålls under långa perioder. Utan delarna är allt du behöver göra nära lådan och poof, du är oorganiserad igen.

4. Lägg till pretties till toppen.

Ge dig själv en uppmuntran att hålla dig organiserad genom att klä av fåfängan lite. Använd bra papper för att linja hyllorna och vackra tillbehör för att ge toppräknaren lite oomph. Små smycken för att hålla dina små knapphängslen eller en tappningsklocka kommer bara att lägga till rätt mängd styling till din fåfänga för att göra dig vilja att hålla sig snyggt

5.Håll bort dina smycken också.

Glöm inte dina smycken! Om du har tillräckligt med utrymme på din fåfänga för att organisera dina ringar, halsband och mer ... så gör det! Detta kommer att skapa mer utrymme någon annanstans och ha alla dina skönhetsbehov i ett utrymme för din bekvämlighet. Du kan även hitta vackra, små smyckenhållare som kommer att fördubblas som vackra accenter till bänkskivan. Eller till och med vackra ringhållare eller halsbandsträd.