5 traditionella stuga sovrum design idéer

5 traditionella stuga sovrum design idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stugor är vanligtvis mycket mysiga och inbjudande och de har en viss charm som gör dem väldigt trevliga. Det är därför de har den perfekta stilen för ett sovrum. Detta är ett rum som behöver vara avkopplande, lugnt, lugnt och mest av allt mysigt och dessa är alla kännetecken för stugan interiörer. Vi har valt fem sovrum som har inspirerande inredningsdesign baserat på detta koncept.

1. Mysigt sovrum med turkos detaljer.

Detta sovrum är väldigt vackert för det mesta på grund av valet av färger. De är exakt de färger du förväntar dig att se i en charmig stuga. Observera att sängen har en mycket enkel och avslappnad design och att alla möbler har ett vintageutseende. De turkosa accenterna är vackra och de ser väldigt trevligt ut i kombination med beige och bruna element. {Bild hittades på plats}.

2. Serene vita sovrummet.

Vit är en neutral färg och brukar användas för att skapa ett skarpt, friskt utseende. I sovrummet skapar denna färg en mycket lugn atmosfär. De nästan genomskinliga gardinerna har en mycket delikat utseende och de fyller vackert de känsliga böjda linjerna som ligger i sängen. Pastellgrön accenter är också en fin touch och så är blondorna på fönstren. {Bild från plats}.

MoreINSPIRATION
  • Beige Bedroom Interior Ideas
  • Vita sovrum design idéer. Enkelt, fridfullt och elegant
  • Turkos mysig stuga inredning av RS Custom Homes

3. Elegant sovrum med balkong.

Detta sovrum är särskilt elegant eftersom det har en serie vackra, traditionella möbler. Också matchar allt allt vad gäller färg och konsistens och det enda som tenderar att sticka ut är den pastellfärgade fåtölj och ottomanpar. Beige och bruna är färger som oftast förknippas med nykter och eleganta dekorer. {Found on site}.

4. Ljust strandhus sovrum.

Ett strandhus är en av de mest avkopplande destinationerna att besöka. Det är därför sovrummet är en viktig del av designen. Det måste vara mysigt och charmigt men det måste också vara ljust och att fånga samma dynamiska lutning som resten av huset har. Detta sovrum är en perfekt kombination av färger och stilar och resultatet är en rymlig, ljus, ljus men också mysig inredning. Dessutom, den grå och beige komplementet snyggt den blå av havet sett i fjärran. {Found on site}.

5. En vintage stuga sovrum.

Vintagestilen är per definition varm och mysig, så i kombination med ett stugorat sovrum resulterar det i en perfekt trio. Detta sovrum har många vintageelement och de är alla subtila och ändå synliga. De innehåller element som är relaterade till färg, textur, mönster och jämn material. Hänglampan matchar bänkens botten placerad i sängens ände och hela sovrummet är en blandning av olika nyanser av beige och brunt. {Found on site}.