5 sätt att dekorera med glitter

5 sätt att dekorera med glitter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sparkly bitar av festlig dekoration, glitter är en av de mest roliga och levande fritidshus tillbehör. Du kan pryda trädet med de glänsande trådarna, men du kan också göra en hel del andra saker och ställer gnistrar med lite jubel. Så, låt oss visa dig hur! Med allt är det livfulla metalliska nyanser, som efterliknar istappar av alla färger och storlekar, är klädsel en bra källa till semesterdekoration och DIYing för runt huset !!

Kan julens anda ge dig kärlek, Njut av julen ger dig hopp! God Jul!!

1. DIY mini julgran.

Spruce upp manteln eller någon av borden i huset med dessa glittrande små sötnoser. Allt du behöver är en liten tinselkrans för att slingra runt ett papper eller Styrofoam-konus. Det här är bra för barnen att försöka göra också! Gör olika storlekskottar för att göra ett slags collage eller göra flera av samesna för att öka konsistensen i huset.

2. Ljusa upp små fläckar.

MoreINSPIRATION
  • 6 sätt att dekorera med julgranar
  • 13 Off-Beat sätt att dekorera julgran i år
  • 7 DIY julkransar

Att använda ett ton av ryggsäckar överallt i huset är så kul att dekorera för semestern. Skitsera dörrarna. Klä upp manteln. Jazz uppför trappan. Du kan hitta så många olika, vackra färger och till och med festliga, semestermönster som pepparmints virvlar! Drapera det ovanför matsalen bordet eller bara linda det runt några av banisterna för extra oomph.

3. DIY välkomna kransar.

Välkomna dina gäster med lite extra stil. Använd tinselkrans för att skapa kransar för varje dörr i huset. Använd olika färger på alla dörrar för extra personlighet och lägg till en snöflinga eller två för extra vinterig stil. Du kan även luta några mindre kransar på buffén i matsalen eller någon på bokhyllorna. {Found on blushink.}.

4. Över hela trädet.

Du kan inte använda glitter i huset utan att kasta några av trädet. Det är en klassisk jultradition för att du ska avsluta trädets dekorering med en boll av silver glitterisar. Det är söt, det är roligt och extremt festligt. Hela familjen kommer att njuta av bokstavligen kasta strängarna på trädet och det kommer att se fint "frostat" efteråt.

5. DIY smycken.

Du kan skapa några söta, gnistrande DIY smycken också! Gör ditt träd extra glänsande genom att använda klädsel för att göra snygga och fashionabla bitar för trädet. Miniatyrkransar, miniatyrträd ... självklart kan du alltid bara koppla in några tinselkransar runt trädet och klä det helt och hållet! {Found on throwingcake}.