5 sätt att dekorera dina garderobsdörrar

5 sätt att dekorera dina garderobsdörrar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ge dina garderober en snabb ansiktslyftning. I stället för bara en dörr klä dem upp lite. Även om insidan av dina garderober är snygga, snygga och organiserade, varför inte ge dem lite stil från utsidan också? Tro det eller inte, du kan pryda dessa dörrar eller ens göra något lite annorlunda för att skapa lite mode innan du går in i foten.

1. Sätt tillbaka dörrarna med tyg.

Oavsett om det är gardiner eller långa tygstycken som använder dem för att dekorera, kommer det helt att förändra utseendet på rummet som garderoben är i. Byt ut de tråkiga dörrarna med flytande tyger och det kommer genast att skapa en mer eterisk, romantisk miljö. Och beroende på gardinens utskrift och färg kan du betona rummets tema, ändra det eller lägga till mer stil på den!

2. Bakgrund det.

Ha det roligt och ta några tapeter. Istället för att byta dörrarna för att göra det mindre tråkigt, försök med att använda tapet (eller till och med flera olika bitar) för att täcka garderobsdörren. Gör det pop eller blanda genom att täcka upp den vanliga dörren. Det är enkelt också, vem som helst kan göra det! Du behöver inte ens göra hela garderobsdörren, du kan bara täcka en del eller bit för att ge det lite obehag.

3. måla dem

MoreINSPIRATION
  • Skåp Dörrdesigner och hur de helt kan ändra inredningen
  • 5 sätt att använda vintage dörrar
  • 5 sätt att använda tygdörrar i ditt hem

Få dina händer smutsiga och måla dörrarna! Du kan till och med använda stencils om du är super snygg och bra med färg för att skapa några mönster. Om du är i ett neutralt rum prova en bra färg ut på dörren. Om du är i ett djärvt rum, gör det ännu djupare med en självmålad garderobsdörr. Kom bara ihåg att du inte behöver lämna den här delen av rummet när du redecorating. Tavlan målarfärg är stor även för kiddosrummen, de kan ha roligt att skriva to-do listor, anteckningar till vänner ... möjligheterna är oändliga. {Found on desidndazzle}.

4. Lägg till speglar.

Öppna ditt rum genom att lägga till extra speglar på garderobsdörrarna. Det ger dig extra sätt att kolla dina kläder och ett sätt att få ditt rum att se ut och känna sig lite större. Speglarna lägger också till ljus, så på dagtid kommer det att ge rummet en extra speciell punch av vibrationer.

5. Hitta funky handtag.

Ett snabbt och enkelt sätt att lägga stil på dina garderobsdörrar är att byta ut dörrvreden och handtag. Det finns så många lekfulla handtag som du kan hitta som skapar mer mode och personlighet. De behöver inte ens matcha, särskilt i ett mer eklektiskt rum eller rum i huset. Och det är förmodligen det billigaste sättet att dekorera!