5 sätt att spruce upp ditt sovrum hörn

5 sätt att spruce upp ditt sovrum hörn
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Enkelt som det kan låta kan dekorering av dessa sovrums hörn vara mer av en utmaning än en gång tänkt. Om du är kvar med stora nakna luckor mellan dina fönster och väggar, eller tråkiga mellanrum mellan din garderob och säng, så har vi flera lösningar på ditt dilemma. Oavsett om det är en caddy-hörna hyllenhet eller kreativa sätt att använda gardinerna, här är en lista över sätt att spruce upp dina sovrums hörn och skapa ett mer elegant utrymme för dig själv!

1. Kreativa gardinförband.

Använd dina gardiner som både design bitar av funktionella bitar. Om du har hörna fönster, använd det här som ett sätt att lägga rörelse och livskraft i ditt rum medan du klär dig på ett ensamt hörn. Dra dem upp till det nakna utrymmet under dagen och låt det naturliga dagsljuset skina igenom. Använd ett mönster för att lägga textur på väggen och se till att du använder djärva färger för en snabb pop till ögonen.

2. Förtjusande accentstolar.

Om du har ett tillräckligt stort utrymme, är det inte bra att lägga till en personlig stil, för att lägga till en accentstol i ett hörn som behöver någon stil. Se till att du använder en stol som förbättrar din vision och stil på rummet. Lägg sedan till små bitar för att explodera det utseendet. En bit väggkonst och ett litet sidobord med några eklektiska bitar ovanpå.

3. Caddy-hörna bitar.

MoreINSPIRATION
  • Enkla sätt att spruce upp sovrumsinredning
  • 5 olika sätt att skapa en uttalande vägg
  • 6 enkla sätt där du kan förbättra ditt heminredning

Oavsett om det är ett skrivbord, en stor bokhylla eller till och med din säng, kan du täcka upp det sista, tråkiga hörnet med en stor möbel. Det är ett unikt utseende och ger rummet lite mer än en kant än tidigare. Det ändrar också formen på rummet. Naturligtvis rekommenderar vi inte att det här är ett rum som är mindre, men för mer rymliga områden, prova det!

4. Unika hyllor.

En skraj bokhylla som sitter på väggen eller någon uppvisningsförvaring som passar rätt in i naken, unika hyllor kan inte bara hjälpa till med dina organisatoriska behov utan även med styling. Använd några roliga hyllor att spruce upp i hörnet och ta bort röra som täcker golven. Detta är ett bra alternativ för dem som har ett arbetsutrymme i sovrummet också.

5. Fet tapeter val.

Ibland är allt du behöver är det rätta valet för väggarna. Med lite kreativ, intressant tapet behöver du inte ens oroa sig för någon av hörnen som ser för naket eller sullen ut. Mönstren kommer att stå som en konstnärlig del samtidigt som rummet ser enkelt och rent ut.