5 sätt ditt hem kan göra dig sjuk

5 sätt ditt hem kan göra dig sjuk
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje gång din familj bor i ditt hem, är det en stor sannolikhet att ditt hem är källan till deras sjukdomar. Vad som verkar som tillfällig nysning och vattniga ögon kan bero på sängkläder och mattor. Frekvent huvudvärk och svimning kan vara daglig hushållskemikalier eller rök som stör din kropp. Många lösningar är enkla och kan lösas i de produkter du köper, och regelbundet underhåll i ditt hem. Här är 5 sätt du kan hjälpa dig och din familj blir inte sjuk från ditt hem. Ditt hem borde känna sig som ett paradis!

1.) Använd hushållsrengöringsmedel som har naturliga ingredienser: Flera yta rengöringsmedel, sprayer och daglig hushållsrenare kan ha VOC: s (flyktiga organiska föreningar) i dem. Dessa föreningar förångas till luften och senare inhaleras. Många rengöringsmedel som blekmedel och rengöringsmedel har skadliga ångor som är irriterande och kan göra dig sjuk. Istället väljer du städare som använder naturliga produkter som ättika, natron, vatten och väteperoxid.

2.) Ventilera ditt hem regelbundet: Ditt hem borde ha frisk luft genomgå det regelbundet. Även i den varma sommaren och den kalla vintern när vi inte vill öppna fönster är frisk luft viktig för din familjs hälsa. När du använder rengöringsmedel, packar upp nya möbler eller flyttar in i ett nytt hem, inträffar "avgasning" och kan vara skadligt om det inhaleras under långa perioder. Överväg att lagra möbler i en källare eller garage om möjligt innan du går in i huvudbyggnaden. Under rengöring, öppna fönster och ta frekventa pauser för att andas in i frisk luft.

3.) Tvätta hushållssängar och rena mattor regelbundet. Dammmidd och bedbakterier är typiska för allas sängar. För att hålla ner spridningen, använd avtagbara örngott och tvätta regelbundet. På samma sätt har din mat professionellt rengjord regelbundet. Utomhus smuts, husdjursdammar, damm och pollen är vanliga inomhusallergener som avgör sig i möbler och mattor. Använd en HEPA filtrerad dammsugare för att hålla luftrenaren under dammsugning.

4.) Byt luftkonditioneringsfiltret regelbundet. Luftburna partiklar är vanliga i hushållen. För att hålla dem på låga nivåer och för att hålla din familj från nysning, byt ut de A / C-filter som styrs av din enhet. Om din enhet är åldrande, överväg att ha en certifierad luftkonditionering och värmespecialist, din enhet. De kommer att förklara hur man behåller sitt liv under de kommande åren, och berätta rätt storlek på ersättningsfilter att använda.

5.) I barnrummet tvättar leksaker, fyllda djur och ytor. Som föräldrar vill vi alltid vårdgivaren och anläggningen vara obefläckad och ren. Även om ditt barn kommer hem, använder du samma praxis i sitt rum? Fyllda djur är en grogrund för bakterier, allergener och smuts. Kasta dem i tvättmaskinen när du gör den veckovisa tvätten. Överväg att använda rengöringsdukar för snabb städning, och torka ner leksaker och sätt i diskmaskinen om de passar!

Överväg dessa tips nästa gång du köper hushållsrengörare och utför regelbundet planerat underhåll i ditt hem. Du kan rädda din familj från lidande genom "säsongsallergiska allergier" och hjälpa till att rädda miljön också.

Vad gör du i ditt hushåll för att hålla alla friska? Finns det andra som jag inte nämnde? Lämna oss kommentarer och meddela oss.