50 unika hem med skrymmande inspirerande panorama

50 unika hem med skrymmande inspirerande panorama
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Site-specific arkitektur har välsignade hemmedrivare med spänningen att njuta av underbar utsikt över omgivningen samtidigt som de bor bekvämt i moderna drömhem. Ett hem utan utsikt bygger på sin egen inredning för att skapa ett mysigt bostadsutrymme, men de bostäder som har fantastiska panoramautsikt överraskar kärnan i det moderna livet.

City Lights eller lugnande naturlandskap?

Oavsett om du utsätter glittrande havsvatten eller visuellt utforskar det livliga stadslivet, får hus med utsikt prova sina invånare att se bortom sina väggar och leva i ögonblicket. Lugnande eller energibesparande utgör panoramautsikt över mer än hälften av en otroligt inspirerande samling av levande utrymmen. Det sätt som arkitekter och designers fångar det omgivande landskapet blir det avgörande egenskapen hos varje hem. Njut av vår lista med 50 drömhem med fantastisk panoramautsikt!

Illustriösa arkitekter av Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects (SAOTA) utforma magnifika byggnader, föreställa sig möjligheten av en lyxig livsstil på det växande afrikanska arkitektoniska landskapet. Med fantastiska vyer för att stödja sin arkitektoniska storhet kombinerar La Grande Vue Residence i Kapstaden den fantastiska naturen av en panoramautsikt med ljusets levnadslägenhet.

9010 Hopen Place by Whipple Russell Architects är en fantastisk 4000 kvadratmeter fastighet ovanför den eftertraktade "Bird Streets" -området i Los Angeles. Oavbruten utsikt över staden nedan kan avnjutas från alla offentliga och privata utrymmen tack vare den inre innergårdsöppningen till himlen.

Det inspirerande resultatet av ett samarbete mellan ovannämnda SAOTA och OKHA Interiors, den här lyxiga treplanet penthouse med utsikt över staden från 11: e våningen i en byggnad i Sandton-området i Johannesburg, Sydafrika. Det var tänkt att "visa upp utvecklingen av 21: e århundradet urbana levande " samtidigt som den senaste tekniken införlivas, vilket gör det inte bara ett otroligt inspirerande hemvist, utan också ett smart hem.

Lämna det till Vancouver för att erbjuda fantastiska levande plattformar med utsikt över staden! Denna penthouse-lägenhet i Fairmont Pacific Rim ger en orientalisk atmosfär genom färger samtidigt som du öppnar vardagsrummen till omfattande panorama.

Några moderna takvåningar är inte så perfekta som att kombinera komfort och lyx i vida utrymmen över våra ständigt växande städer, andra utforskar de nyckfulla effekterna av vattendyn. Till exempel, den samtidiga Royal Penthouse II by Coco Republic Interior Design ståtar med en terrass som fångar den böljande strandlinjen nedan och lovar en ständigt föränderlig naturlig lugn.

Clifton View 7 Lägenhet av Antoni Associates är en annan fantastisk hem i Kapstaden, en dubbelplan lägenhet med utsikt över Atlanten. Boulders nedan erbjuder omgivningen råa natur vid ägarens fötter, medan fantastisk utsikt över Clifton stränderna och de tolv apostlarnas bergskedja fyller in interiören med sitt dramatiska naturliga språk.

SAOTA'S Kloof 151-projektet frambringar det förbluffande äktenskapet mellan nutida levande och naturliga omgivningar. Stora täckta terrasser erbjuder inspirerande panorama över Clifton Beach från hela poolen.

Eftersom SAOTA bygger sådana otroliga hem på fantastiska platser, de är en del av vår lista med en handfull mönster, som den sydafrikanska huvudvägen 1816. Beläget i Kapstads Fresnaye-kvarter, är detta massiva moderna residens hem för en ung familj som nu kan njuta av generös havsutsikt från inuti sitt drömhem.

Om du letar efter ett sätt att kombinera eleganta byggmaterial och naturliga miljöer, kan du bara snubbla över en fantastisk miljö där ett modernt boende kreativt kan bli en del av landskapet. Ta House Lombardo som exempel: en imponerande bostad precis ovanför Luganosjön i Schweiz. Philipp Architekten utformade detta hem med en 270 graders panoramautsikt över sjön och, enligt arkitekterna, "Under gynnsamma väderförhållanden kan du även hitta Milan".

Australian River House by MCK Architects sitter ovanför Sydney's Lane Cove River, på en "Brant och besvärligt formad" webbplats. Detta besvär visade sig vara inspirerande och resulterade i byggandet av ett geometriskt utmanande modernt hem med fantastisk utsikt.

Carpinteria Foothills Residence har utsikt över kustområdena i Kalifornien. Detta moderna bergsbyggnad designat av Neumann Mendro Andrulait Arkitekter är placerad i en idyllisk inställning som skiljer sig från mogna ekar och samlar vyer från både huvudhuset och pensionatet på en nedre terrass.

Coral Gables House samlar utsikt över Biscayne Bay från sitt privilegierade läge i Coral Gables. Touzet Studio skapade det lyxiga kustområdet med sina sociala områden inriktade mot utsikten, så invånarna kan komma ihåg hur välsignade de är varje gång de ser ut genom fönstret.

Ägare till några av de bästa husen med utsikt bestämde sig för att dela sina fastigheter med andra - det är fallet med den fantastiska Villa Kishti i Antun Dol Bay, Anguilla, Karibien. Detta lyxiga semester reträtt utformat av Frank Alfred Hamilton och Cecconi Simone kan hyras, förvänta dig inte att det är billigt.

First Crescent Villa är en annan av SAOTAS mästerverk byggda av studion i Sydafrika. Med en utomhus takfönster, öppnar den magnifika privata bostaden upp till sin omgivning, översvämning inomhus och utomhus utrymmen med en befallande 270 graders utsikt över Lions Head, Camps Bay och Atlanten.

Wohnhaus Am Walensee är ett imponerande bostadsområde med utsikt över Churfirsten-bergen och en av Schweiz största sjöar som också heter huset - Walensee. Österrikisk studioK_M Architektur utnyttjade den unika naturen och utformade ett fascinerande trä- och glashus som visuellt utforskar de långsamt föränderliga omgivningarna.

Om du har $ 30.000.000 att spendera på en svindlande egendom, kolla in denna lyxfastighet som ligger vid 188 Long Neck Point Road, Darien, Connecticut. Den eleganta 17-rumslägen byggdes 1897 och erbjuder panoramautsikt över Noroton Bay och avlägsen utsikt över Manhattans skyline.

Birdview Residence i Malibu är resultatet av ett samarbete mellan Doug Burdge och Tim Clarke. Dess namn beskriver en bostad med utsikt över vackra strandpanorama och det närliggande havet.

Inspirerat av den sorglösa camping känslan, detta moderna Beach House by Crosson, Clarke, Carnachan Architects ståtar med en design anpassad till sin kustplats. Öppnar sina interiörer till den avkopplande atmosfären utanför, är inuti utrymmen utsatta för den lugna brisen och visuellt kopplad till de semesterinspirerande omgivningarna.

Med synpunkter som kan hålla dig fortfarande i timmar och en inredning som skriker lyx, kanske vi inte ens märker det här hemma Vertice Arquitectos bär ett namn som är minst tråkigt: Beach House E-03. Den moderna peruanska bostaden ligger i Palillos Beach, 72 miles söder om Lima och har enastående havsutsikt - tillräckligt för att betrakta det som ett drömhus.

Att bo i en överdådig takvåning på 77: e våningen i Trump World Tower kan lika bra betyda att du lever i himlen. Designad av Mark Cunningham och Michael GilmoreLägenhet 77B har utsikt över östra floden från insidan av en sofistikerad samling av levande utrymmen.

Panoramafönster erbjuder boende i Beck Residence genom Horst Architects möjlighet att njuta av panoramautsikt över sin plats: Corona del Mar, Newport Beach, Kalifornien. Rörliga glasväggar säkerställer oavbrutet vatten och utsikt över staden, som kompletterar den fridfulla atmosfären inuti.

Generösa interiörer matchade med inspirerande panorama gör för oförglömliga drömhem. Denna lyxiga Mallorca villa har utsikt över ett dramatiskt landskap bakom golv till tak fönster och de rymliga utomhus terrasserna.

En våning är allt du behöver när du bor i staden, men vad händer om ens ett enda våning skulle kunna återuppliva dina livsstilar över staden, låt oss säga ... på 16: e våningen i ett cirkulärt torn i Darling Point, Sydney? Samlar utsikt över hamnen och operahuset, den här våningen vid Stanic Harding Architecture maximerar potentialen i sitt privilegierade läge och lämnar oss i vördnad.

Ett minimalistiskt inredningsskema gör det möjligt att skynda sig inuti detta skulpturala residens känd som Openhouse. Designad av XTEN Arkitektur, den här dramatiska lägenheten i Hollywood Hills anser ett förbluffande perspektiv över staden och lämnar interiörerna sömlöst kopplade till utomhus.

Villa O i Cap Ferrat är inte bara ett modernt och lyxigt ställe som kan hyras, det ger också panoramautsikt över halvön medan jasmin-, rosmarin- och jacarandinträd svävar i brisen som sprider sin parfym över de stora terrasserna.

Inbäddat mellan stenar på Spaniens vilda kust och med utsikt över Medelhavet, detta spektakulära moderna hem andas enkelt i det dramatiska landskapet, medan det genialt blir en del av det genom den omfattande användningen av glas.

Kroatien har en imponerande samling av spännande platser och Golden Rays Villa drar nytta av Adriatiska havet utsikten från staden Primošten. Den eleganta semesterorten ligger i ett stenigt bergsslott som accentuerar sin potential för avkoppling genom att visuellt förbättra semesterupplevelsen.

Lovande otroliga stunder i ensamhet eller tillsammans med nära och kära, den här fastigheten som designats av arkitekt Victor Cañas och ligger i provinsen Guanacaste, Costa Rica, sitter ovanpå en dramatisk klippa och samlar utsikt över Stilla havet och dess livliga gröna kust.

Indiska oceanen och det frodiga tropiska bergsgrödet som sträcker sig längs stränderna ger en perfekt miljö för en välkomnande lyxanläggning som Banyan Tree Seychellerna. Gästerna får njuta av en magnifik utsikt över den sydvästra kusten av Mahé Island från insidan av en av de 60 kreolska villorna.

Victoria 73 House är ännu en av SAOTAS mästerverk med utsikt över fantastisk utsikt. Placeras på Atlantens östra strand, kombinerar bostadsprojektet naturligtvis med sin omgivning. Dagsängar vid infinitypoolen bjuder ägare och deras gäster att koppla av och njuta av oförglömlig havsutsikt. Vem som helst kan vänja sig vid denna förföriska livsstil.

Från insidan av Rabanua-huset erbjuder vågor som krossar på stenarna i Coquimbo-regionen, Chile, ett konstant visuellt och auditivt skådespel. Definierad genom genomskinlighet, är det här hemmet som visas ovan designat av DX Arquitectos att dra nytta av synpunkterna och anpassa sig till platsen så att hemmet andas ihop med havet.

Denna lyxiga Mallorca Villa föreställdes av inredningsarkitekten Julia Palmer som ett enkelt och funktionellt modernt hem med fantastisk utsikt över Mallorca.Mjuka färger accentuerar Medelhavsstil, medan vattnet i sig lugnar betraktaren.

Elegant exponerar sin samtida silhuett över vattnet i staden Lagos, Algarve, Portugal, Colunata-huset vid Mario Martins kurvor runt poolen med utsikt över de stora vattendragen. Jag kan bara föreställa mig de parter som måste äga rum här ...

Med expansiv utsikt över bukten, kan Casaprima på sluttningen av Corossol i St. Barts hyras för en oförglömlig semester. Med tre sovrum och en terrass där jag för en skulle definitivt njuta, kan denna semester reträtt bli ett dåligt år till en bra en nästan omedelbart.

Clearhouse by Stuart Parr Design är ett nästan genomskinligt drömhem på sjön i Shelter Island, New York, USA. Golv till tak fönster på en förhöjd struktur samla vyer från alla håll och komponera en unik levnadsmiljö.

Perfekt anpassad till sin tropiska miljö, Casa Mecano by Robles Arquitectos sitter högt och stolt över Costa Ricas Peninsula de Osa. Det känns som om omgivningen i detta hållbara hem bidrar till dess övergripande utseende. Arkitekter konstruerade taket för att påminnas om en segel, uppmuntrar ägarna att manipulera sin lutning beroende på den mängd solljus som behövs.

Inom en fantastisk naturligt rullande topografi har den ensamma Casa 115 i Mallorca utsikt över bukten Sant Vicenç i Pollença, Spanien. Föreställd som en plattform för omgivningen, hemmet designat av Miquel Lacomba genererar en sekvens av oöverträffade panoramabilder.

Spektakulära landskap gör fantastiska drömhem inställningar. Fallhuset i Big Sur, Kalifornien ligger högt för att bevisa att en grov miljö med en 250-fots droppe till Stilla havet är det perfekta semesterns reträtt, med en klar glasfasad med utsikt över havet.

Om du tror att du bor ovanför staden är fantastisk, bör du kolla in Villa Beyond i Phuket, Thailand - en häpnadsväckande modern reträtt med fantastisk utsikt över vildmarken. Njut av denna otrevliga plats bakom glasväggar, över oändlighetspoolen och långt bortom vattnet i Andamanhavet och gröna vyer i Bang Tao, är Villa Beyond sant för sitt namn.

Med en konceptet utvecklats från idén om en familjegrupp camping,"Waikopua House på Waiheke Island i Nya Zeeland designades av Daniel Marshall Architects. En perfekt manicurerad lag sprider ut i havet, med utsikt över vattnet glittrande i solen.

Ecomo Home by Pietro Russo kombinerar kraften i ett fascinerande naturlandskap med komforten av en modern livsstil i ett kompakt avskilt drömhem i Franschhoek, Sydafrika.

Detta hus på Krk Island by DVA Arhitekta strömmar ner till stranden från sitt välsignade läge på vattnet och samlar utsikt över vattenlinjen, bergen och himmelsmötet i avståndet. Byggd som en semester reträtt på Kroatiens kust, lägger det enkla stenklädda fritidshuset strålkastaren i sina inspirerande miljöer.

Cedar bältros täcker upp detta häpnadsväckande hem i Cap-à-l'Aigle regionen Charlevoix, Quebec, Kanada, blandar färger och texturer på en lugnande naturlig bakgrund. Malbaie VI Marée Basse designad av Mu Arkitektur fångar panorama över det omgivande bergsområdet och St. Lawrence River från en samling av olika utsiktspunkter.

Klädd i Kabony trä, Sommarhuset Vestfold 2 av Jarmund / Vigsnæs AS Arkitekter MNAL ligger mitt i ett stenigt landskap omgivet av vatten på Vestfolds kust i södra delen av Norge - en helt enkelt fantastisk miljö där det moderna livet verkar uppgraderat av panoramaerna.

Kan du föreställa dig vyerna ovanifrån West Hollywood i Los Angeles, Kalifornien? Ägarna till Porter Residence designad av Abramson Teiger Architects Njut av stadsljus på natten från deras eleganta hem. Tvärs över oändlighetspoolen glimmar staden Los Angeles ljus som om man försöker att framhäva känslan av att vara vid liv och skilja sig från den ständigt föränderliga himlen.

Detta semesterhus i vattnet i Kalifornien har direkt tillgång till inte en utan två stränder, lätt att nå via trappor från den ljusa gröna gräsmattan. Exklusivt till fantastiska vyer och solnedgångar i Point Dume, lyxigt Malibu residens ståtar med 80 meter glasväggar som drar panoramaerna inuti.

Föreställ dig att du äger en takvåning på 50-våningen i Ritz-Carlton-bostaden i L.A. - Kände du att rysa ner din ryggrad? Med utsikt över väst och söderläge från centrala Los Angeles, definierar detta moderna penthouse från Fendi Casa stadsstaden med inredning och fantastisk utsikt över staden.

Perched ovanför Sunset Strip, 1232 Sunset Plaza i Kalifornien designades av Belzberg Arkitekter som ett lyxigt drömhus med skräddarsydda fönster från golv till tak som exponerar de sofistikerade interiörerna till en ständigt bytande panorama i staden.

En otroligt fem våningar takvåning i Tribeca visar hur översta våningsegenskaperna i Big Apple är mer än din vanliga lyxbostad - de ger en spektakulär och otänkbart intressant samling av utsikt över staden som aldrig sover.

Den sista av vår samling av 50 hem med den bästa utsikten på Freshome är byggnaden Benelong Crescent Apartments som glädjer sig snyggt nerför backen i en av Sydneys östra förort - Bellevue Hill. Med en form som påminner om en lyxig båt, erbjuder detta projekt som designats av den australiska studion Luigi Rosselli Architects en fantastisk panorama över hustaken från varje våning i lägenhetsbyggnaden.

Efter att ha sett vår samling av så många som 50 hem med ofattbara vyer, är vi nyfiken på vad andra hem på Freshome inspirerade dig med sina panoramaer.

Så dela dina Freshome-favoriter och låt oss göra denna lista större!