Modernt lyxigt i en rustik atmosfär på 51 grader Alpine Resort

Modernt lyxigt i en rustik atmosfär på 51 grader Alpine Resort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kom till Leukerbad i Schweiz för att upptäcka en oändlig skönhet där den okonventionella blir standard och där rustik möter modern på det mest naturliga och organiska sättet. Vi pratar om 51 grader, ett komplex bestående av lyxiga bostäder och ett 6-stjärnigt boutiquehotell.

Byggnaderna är utformade som en serie sammankopplade 5 våningar. Två av dem innehåller totalt 53 bostadsrätter och de andra huset boutiquehotellet som har ett 20 000 kvadratmeter lyxigt spa på lägre nivå. Anläggningen omfattar både hotellets restaurang och en halvpanna för en kock restaurang.

MoreINSPIRATION
  • Den lyxiga Mezzatorre Resort & Spa
  • Huntington - ett lyxhotell
  • Casa La Siesta, ett lyxigt boutiquehotell i Spanien

Rummen är alla organiserade längs en korridor som vetter mot baksidan av platsen. På så sätt kan de alla erbjuda utsikt över den centrala gården och Alperna bortom.

När det gäller stil är hela komplexet en blandning mellan en traditionell stuga och en lyxig reträtt. Byggnaderna är klädda i lokal sten med trädetaljer, en kombination som är utformad för att representera det naturliga sammanhanget och erbjuda gästerna möjlighet att njuta av en unik upplevelse.

Trä och sten användes i stor utsträckning för att skapa en autentisk atmosfär. Andra material som används för inredningen inkluderar genomskinligt vitt kvarts, träkolgrön skiffer, rökgrå granit och partier och glas som är utformade för att fånga de fascinerande utsikten över bergen.

Moderna levnadsstandard ligger i en rustik atmosfär. Spa-området har en design inspirerad av romerska, ryska och schweiziska badhus. Varje terrass har ett överdimensionellt badkar i en stenplatta som kan nås från både master spa-svit och vardagsrum. Badkaret är utrustat med jacuzzi och den största rymmer upp till sex personer.

Det privilegierade läget, den häpnadsväckande utsikten och utsökta interiördesignerna från Marc-Michaels Interior Design Inc. gör det här komplexet till ett enastående semestermål.