6 enkla sommarstjärnor {del 2}

6 enkla sommarstjärnor {del 2}
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sommaren är här! Och det är inget fel med att planera för din sommarbrygga och söndagsbrunch. Vi har sammanställt en liten smak av några heta sommar trender som kommer att runda ut ditt bord och lägga till lite stil på vilken måltid som helst. Kolla in våra val för de bästa sommartyckena och se hur du ska skapa dig själv! Och glöm inte att ta en titt på förra årets lätta mittpunkter heller!

1. Gröna äpplen.

Allt du behöver är några skarpa gröna äpplen, vackra glasvaser (skraj former välkomna) och lite vatten! Du behöver inte bobbing för äpplen men den här rena, moderna designen är perfekt för en sommarmatlagning. Koppla ihop det med en svart och vit tabell för en super modern känsla eller ett roligt, blommigt duk för något mer lätt och läcker.

2. Metalliska Masonburkar.

För ett uppdaterat utseende på ett vintageinspirerat stycke, försök måla några masonburkar med metallfärg. Du kommer att föra en sommartid med rätt blommor men skapa en vas för dem som är allt annat än vanligt. Det är billigt, enkelt och ser bra ut inomhus eller till och med utomhus på en helg BBQ!

3. Enkla örter.

MoreINSPIRATION
  • 6 enkla sommarstjärnor
  • Mason Jar Centerpieces som kommer att kittla dina sinnen
  • Mason Jar Vases redo att bli unika centerpieces

Ren och rustik. Enkelt och hemtrevligt. Plantera några örter Ta hand om dem så att de växer och inte bara kommer du att ha det bra för att höja färska örter men du kommer att ha ett intressant mittpunkt för frukostkroken! Och om det är, låt oss säga rosmarin, det kommer att lukta fantastiskt varje morgon! Hitta bara rätt trälåda för att använda som plantering.

4. Vete gräs tusenskönor.

Koppla ihop vissa vete gräs och Gerber tusenskönor för ett ljust och flirtigt mittstycke. Naturligtvis ser det bra ut på vindrutan men det ser perfekt ut på uteplatsen eller paras i ett kluster på matsalen bordet. Det är oändligt sommar och du kan naturligtvis använda andra blommor som du vill!

5. Morötter.

Ja, råa morötter kan också vara snygga. Gå till bondens marknad och lagra på morötter! Hitta sedan en kvadratisk vas för att placera dem in. Det är enkelt och sött och härligt unikt! Och igen, otroligt lätt att skapa för dig själv.

6. Bara tulpaner.

Det finns något väldigt elegant om tulpaner. Och även om de skriker våren, kommer de i så många färger att de ser otroligt ut året runt och speciellt under sommarmånaderna där solljuset lyser in på dem genom fönstren. Plocka ut din favoritvase och helt enkelt fylla den med bara tulpaner!