6 enkla sätt att dekorera med polka-prickar runt huset

6 enkla sätt att dekorera med polka-prickar runt huset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Polka-prickar är en av de signaturavtryck som alla adores, åtminstone de skall älska. De kan vara barnsliga, flirtiga, eleganta, retro, whimsy och extremt sofistikerade. Beroende på storlek och färgkombination kan polka-prickar pryda någon del av ditt hus ... om de används på rätt sätt självklart. Låt oss ta en titt på flera sätt att klä ditt hem med hjälp av en av de mest populära mönster runt.

1. Gardiner! Gardiner!

Oavsett om det är för din dusch eller de som adorerar dina fönster, är polka-dot gardiner ett utmärkt sätt att lägga till en lekfull touch till ett utrymme. Retro ditt badrum genom att använda några röda och vita. Feminera ditt sovrum med några ljusa pinks. Eller gör ditt hemkontor mycket mer sofistikerat med några små polka-prints i svartvitt.

2. På väggarna!

Fyll upp en fast vägg genom att lägga till några polka-punkter till den. Oavsett om du målar några lösa kanter för hand eller hittar några bra dekaler, polka-prickar lägger mer intresse på rummet. De kan tjäna som en headboard, konststycken på korridoren eller klä barnets lekrum.

3. Små tillbehör!

MoreINSPIRATION
  • Polka Dots Överallt: Hur dekorerar du dina väggar med dem
  • Blandning och matchning Chevron Prints och Polka Dots
  • Para upp Pretty Polka-Dot & Sassy Stripes

Kuddar, väggkonst eller till och med en vas ... polka-punkter gör även de minsta hushållstillbehören till liv. Återuppliva en barstol genom att lägga till en polka dot kudde, gör din bordsmöjlighet mer intressant genom att använda polka-dot förstärkt bestick eller visa dina blommor i en vas som är klädd med prickarna.

4. På golven!

En stor bit mattan, en liten matta eller ett DIY projekt som täcker dina trägolv, polka-prickar är ett bra sätt att markera dina golv och lägga djup i utrymmet. I köket, frukostkrok, syrum eller ens i badrummet; polka-punkter kommer att medföra frisk luft.

5. Sängkläder!

Använd polka-punktskivor för att markera en monokromatisk talsmattare eller vice versa. Eller bli riktigt vild och få din säng helt täckt av prickarna .. i motsatta mode. Det är ett roligt sätt att göra ditt sovrum lite mer flirtigt och flickaktigt. Det är också perfekt för barnkammaren eller din privata bostad.

6. Möbler!

Reupholster, köp den ny eller måla den på ... renovera äldre möbler eller leta efter något som aldrig har använtsmed polka-punkter som redan är fästade. Vare sig ett skrivbord, bord, ottoman eller stol ett stycke som är täckt av trycket kommer att återuppliva ett tråkigt utrymme och få till livets alla hörn av huset. Vara djärv!