Dessa 6 hemförbättringar är en prioritet i år, ingen materia din budget

Dessa 6 hemförbättringar är en prioritet i år, ingen materia din budget
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bättre hem och trädgårdar släppte bara resultaten från en nationell undersökning som frågade två olika uppsättningar husägare vad de vill byta i sitt hem för 2018. Den 10: e årliga hemfaktorundersökningen pollade två grupper om förbättringar i hemmet de skulle vilja utföra i år : "Lyx" husägare som gör mer än 125 tusen dollar per år och "massa" husägare som gör mindre än 125 tusen dollar per år.

De fann att dessa två grupper kanske inte har samma pengar att spendera, men de har samma prioriteringar när det gäller att uppgradera sina hem. Amy Panos, hemredaktör på Better Homes och Gardens sade, "Oavsett deras inkomst bryr husägare sig om att skapa ett inbjudande hem som har användbara, uppgraderade utrymmen för familj och vänner att njuta av."

Här är de bästa 6 förbättringarna på hemmet som prioriteras för 2018:

1. Målrum

Caliente är Benjamin Moores årets färg för 2018. Bild: Benjamin Moore

Att måla ett rum är ett av de snabbaste och billigaste sätten att ge ett rum en makeover. Det är också ett bra DIY-projekt som ofta kan hanteras under en helg. Det bästa med denna typ av projekt är att husägare kan ta större risker med färg och färg över det om de inte gillar det.

2. Byta golv

Trägolv är det bästa valet i golv för husägare och potentiella köpare. Bild: TK Interiors

Detta är inte bara högt på prioriteringslistan, utan ett smart drag. Uppgradering till trägolv kan lägga till "2,5% till hemmamarknadspriset", enligt Realtor.com.

3. Badrumsmodell

När du ombygger ett badrum, försök att skapa en spa-liknande miljö med en kombination av texturer och finish. Bild: Racing Green Construction

Enligt en rapport som publicerades av National Association of Realtors, komplette renovering av kök, kökuppgradering och badrumsrenovering toppade listan över projekt som mervärde till återförsäljningspriset för ett hem.

4. Kök remodel

Samtida kustkökdesign är en favorit bland familjer. Bild: Chelsea Lauren Interiors

Ett modernt, funktionellt kök är ett av de bästa funktionerna som husägare letar efter. Men det är viktigt att inte gå överbord på uppgraderingarna eftersom, enligt US News, en mindre köksredskap kommer att återställa 80 procent av sin kostnad, medan en stor mellanhushållsuppbyggnad har en 65 procent avkastning på investeringen.

5. Inredning med möbler och tillbehör

Rätt möbler och tillbehör lägger till ett unikt och polerat utseende till ett rum. Bild: Studio Envie

Rätt möbler och tillbehör ger nytt liv till vilket rum som helst. Om din budget är begränsad, fokusera på att köpa högsta kvalitet på huvudmöbler i rummet och sedan fynda efter resten av accenterna. Till exempel, när du redecorating vardagsrummet, splurge på soffan - du spenderar mycket tid på att sitta på det och bli kreativ med accessorizing.

6. Lägga till ett separat tvättstuga

Stil och funktion är båda möjliga med ett väldesignat tvättstuga. Var noga med att lägga till gott om förvaring och en bänkskiva för vikning. Bild: Studio Envie

Ett separat, välorganiserat tvättstuga kan inte bara göra livet enklare, det gör den vanliga uppgiften att göra tvätt ett nöje. Beroende på hur mycket utrymme du har, kan ett separat tvättutrymme vara så enkelt som att konvertera en garderob till VVS ut ett helt utrustat tvättstuga.

Vad är skillnaden mellan de två grupperna?

Om de två uppsättningarna husägare är överens om samma projekt, vad är skillnaderna? Den lyxiga husägaren är villig att betala mer för kvalitetsstycken och hyra entreprenörer för att göra mer av renoveringar än massuppsättningen. Intressant är att husägare vill fokusera på de dyrare köks- och badrenoveringarna medan de lyxiga husägare vill måla eller omredda hemmet med möbler och tillbehör.

Vad tänker du på att uppgradera i år?