6 enkla sätt att få ditt kök redo för våren

6 enkla sätt att få ditt kök redo för våren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

På bara några veckor kommer våren att vara här. Så nu är det dags för lite städning, sprucing och re-styling. Och det betyder inte bara garderoberna, men ditt kök också! Det finns flera sätt att få ditt kök i toppform för vårmiddagar och eftermiddagste. Några ljusare, lite accessorizing och lite organisering ingår alla. Låt oss ta en titt på dessa enkla, snabba och enkla sätt att få ditt kök redo för det vackra vårvädret!

1. Ändra bordsduken.

Oavsett om du bara vill ta bort tjockare linne eller lägga till lite med ett nytt blom tryck, är det dags att byta bordsdukar. Lägg till en ljus och vibrerande färg eller polera träbordet för att ge utrymme upp. Snart kommer solen att skryta genom dessa karmfönster och du vill att allt ska glittra precis som det kommer att vara ute!

2. Ordna skåpen.

Det är dags att ta allt ut ur skåp och pantries. Kasta bort utgått föremål och organisera alla dina diskar, skålar och glasögon. Detta ger dig en ny start på säsongen. Ta tag i några behållare för att organisera livsmedel som spannmål, sockerarter, mjöl och kaffebönor. Det kommer att se mycket snyggare ut och vara lättillgängligt.

3. Rengör ugnen.

MoreINSPIRATION
  • 5 Springtime Tablescape Ideas
  • Hur får du ditt hem redo för en vårförsäljning
  • Fem snabba sätt att omforma ditt kök

Det är dags att visa din ugn lite kärlek. Förhoppningsvis, din ugn som ett automatiskt rengöringsalternativ. Om inte, måste du gå ner och smutsa. Du behöver inte städa din ugn för ofta, men våren är en bra tid att få det gjort eftersom du redan gör så många andra saker runt huset.

4. Ange lite grönska.

Odla några färska örter på vindrutan och lägg ut några vackra blommor på köksdisken. Färska växter lägger omedelbar vivaciousness och personlighet till ett utrymme. Och det finns inget som säger våren bättre än ett vackert blommarrangemang. Detta är också ett utmärkt sätt att få färg till ett neutralt kök.

5. Mopp golven.

Naturligtvis, hela året vi sopar kakel och snabbare lövträ golvet. Men vi kommer inte alla ut ur moppen och komma till affärer varje vecka. Det sista på listan borde vara att mopa de här våningarna. Detta kommer att sanera och skina upp några scuff-märken gjorda med de vinterstövlar som släpper in och ut ur huset.

6. Polska silveret.

Polera din silver och rengör dina rostfria pottar och pannor (och till och med din gjutjärnspanna!). Det finns mycket o DIY rengöringsmedel du kan göra för att få dessa gjort rätt, men efter alla de starka vintermånaderna är det här ett bra sätt att starta den färska, lättare matlagningen du kommer att göra under de varmare månaderna.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.