6 sätt att skapa romantik runt huset

6 sätt att skapa romantik runt huset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla hjärtans dag kommer att vara här innan vi vet det. Så det är dags att börja skapa några idéer om hur du ska göra huset lite mer avslappnat och romantiskt. Och det är otroligt enkelt att göra. Ja, du kan slå på några klassiska, kärlekslåtar men utan rätt utseende kommer det aldrig att fungera.

1. Stearinljus.

Detta är en given, men vi var tvungna att inkludera den. Stearinljus flimmer, utspridda runt huset är en säker sätt att hjälpa saker att känna lite bättre. Belysningen är dim, känslan är varm och allt ser bara lite mer romantiskt ut, för att du har fått ut några matcher. Kom ihåg att du alltid kan hitta några ljus som lukter som rosor för att verkligen ta saker över-the-top.

2. Blommor.

Vissa vackra, frodiga blommor på bordsskivorna är också ett säkert sätt att förbättra humöret. När vi ser rosor, antar vi romantik, så använd det till ditt förskott. Dessutom gör färska blommor alltid att huset ser levande ut och tas om hand. Kom ihåg att du inte behöver använda rött, men mjuka pinks kan tona ner utseendet och känna det till ett mer avslappnat utrymme.

3. Flödande gardiner.

MoreINSPIRATION
  • Steg för att skapa ett romantiskt sovrum
  • 4 sätt att skapa ett viktoriansk stilbadkar
  • Hur man skapar ett romantiskt sovrum för Alla hjärtans dag?

Byt ut gardinerna i ditt sovrum för att se lite lättare ut. Ett par stora strömmande gardiner bidrar till rymden. Något så enkelt som detta kommer att mildra ett kallare rum och få någon att känna sig mer avslappnad.

4. Mjuka kuddar.

På soffan och på sängen, lägg upp på några bekväma, söt tonade kuddar. Använd pastellfärger för att lugna och se till att de är bekväma nog att vila på. Det blir mer tilltalande att lägga på och mycket mer bekvämt än det vanliga fast kudden.

5. ljuskronor

Det finns verkligen inget mer romantiskt än en vacker ljuskrona som ger av mjuk och varm belysning. Matsalen är ett särskilt bra alternativ. På så sätt kan du två ha en romantisk middag och följa ljusen i vardagsrummet för att titta på en romantisk film. Dessutom toppar det sig bort från rummet och ger den en unik känsla.

6. Twinkle lights.

Om du inte känner för att sätta in en helt ny lampa, försök att lägga till några glimtljus för att lägga till en viss prägel av romantik när du behöver det. Runt huvudet, mantel eller till och med uppför banan. Denna extra belysning är nyckfull, lekfull och flirtig. Det ger också en fantastisk varm glödhet.

Bildkällor: 1, 2 och vila från pinterest.