6 sätt att dekorera din mantel

6 sätt att dekorera din mantel
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om det är en eldstad eller en liten krog i en dold gömställe kan dekorering av din mantel vara utmanande. Det är svårt att hitta saker för att få utrymmet snyggt och inte otrevligt eller tråkigt. Men det är viktigt att du hittar inredning som spruces upp din mantel. Det är en fokusering på vilket rum det är och kan verkligen förvandla ett helt utrymme. Och om du har turen att ha en eldstad i ditt hus, ta tillfället i akt att göra manteln till en lysande stjärna!

Bläddra igenom alla dessa idéer och inspirerande sätt att dekorera din mantel och förhoppningsvis hitta något som fungerar för ditt hem!

1. Fira säsonger och helgdagar.

Din mantel är ett utmärkt sätt att fira årstiderna och alla festivaler. Dekorera med pumpor under Halloween, frostig inredning på vintern, hjärtan och rosa tillbehör till Alla hjärtans dag och kanske några snäckskal och beachiness för att hedra de varma sommardagen. Ha kul med det!

2. Använd speglar.

Det har sagts om och om igen, men det är så sant och så bra alternativ kommer det att sägas igen. Speglar lägger ljus, längd, höjd och utrymme till vilket rum som helst. Och över manteln är inget undantag. Oavsett om du väljer en eller tio, speglar på manteln öppnar rummet och skapar en glänsande kontaktpunkt som inte kommer att saknas!

3. Håll dig symmetrisk.

Om du älskar supera rena linjer och enkelhet, behåll dig mantelinredning symmetrisk. Du kan lägga till viss höjdvariation eller varierad färgpalett, men att hålla dig mantelbalans hjälper till att hålla hela rummet synkroniserat också.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar din eldstad mantel
  • 6 sätt att dekorera med masonburkar
  • 6 sätt att dekorera med julgranar

4. Textur och lager.

Var inte rädd för att göra något vanligt. Texturer på väggarna, som gamla fönsterluckor, och lagringsutsmyckning kan verkligen spruce upp ett utrymme och ta in någon personlighet. Plocka ut roliga bitar som du älskar och kombinerar dem! {Found on site}.

5. Gör det ojämnt.

Så du kanske vill ha symmetri eller du kanske inte! Det behöver inte vara jämnt och stiligt. Att använda en rad objekt på ett sporadiskt sätt kan vara ett bra sätt att gå också.

6. Samla vad du älskar.

Gör det till ett smorgasbord av saker du älskar! Skapa ett collage av vackra saker, saker som inspirerar eller saker som får dig att le och visa dem!

Här är några fler vackra, fashionabla mantlar för inspiration. Var uppmärksam på alla färger och teman också!