7 billiga idéer att dekorera din lägenhet

7 billiga idéer att dekorera din lägenhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Din lägenhet kan ha utseendet och känslan av en bra bostad i hemmet. Tanken att din lägenhet måste vara kall och uninviting bör vara den längsta idéen från ditt huvud. Apartment Living är ett utmärkt sätt att spara pengar och du har friheten att flytta runt som du vill. Att dekorera din lägenhet billigt kommer att få dig att må bra när du underhåller, och när du njuter av din plats på egen hand. Här är idéer att billigt dekorera och inreda din lägenhet och göra det bästa det kan vara.

FÖRSÄLJNING: Yard, garage och rabatterade butiker är det bästa stället att hitta inredningsprodukter för billiga! Möbler, väggdekorationer och förvaringsobjekt behöver inte köpas helt nytt. Du kan hitta sängar och soffor och granera dem med madrassskydd och glidskydd.

ONLINE KLASSIFICERADE: Hemsidor som Craigslist, Backpages och andra gratis online-annonser är en bra resurs för att hitta inredning. Ofta flyttar tidens människor ut ur sitt hem och behöver bli av med saker snabbt och billigt. Estate försäljning publiceras också i online classifieds också. Försäljning av fastigheter försöker sälja ägodelar till en avliden person. De kan också vara från individer som inte ekonomiskt har råd med sina tillhörigheter. Dra fördel av dessa eftersom varorna kan vara svåra att hitta fynd!

GÖR DET SJÄLV: Tro det eller inte, du och några vänner kanske kan montera allt du tänker på. Gör det själv bord, stolar och nöjescenter kan spara pengar. Butiker som Ikea har gjort hela sin verksamhet centrerad kring varor som du kan montera dig själv. Ikea har inredning och lagringsidéer för varje budget och varje monteringsnivå.

LOFT BEDS: Loftbäddar är ett billigt sätt att rymma flera personer i ett litet utrymme. Loftbäddar påminner om våningssängar, som utnyttjar vertikalt utrymme. Loftbäddar kan köpas på möbelaffärer, garageförsäljning, eller kolla kollegiehem och lägenhetstavlor för snabb försäljning. Även om du inte har många människor i din lägenhet, kan loftbäddar placera en säng ovanpå och ett skrivbordsområde under för att spara värdefullt utrymme i ditt sovrum.

DOLLAR STORES: Dessa butiker har kommit långt ifrån när de bara sålde bilfräschare och billig tvål! Försök hitta dollaraffärer som erbjuder heminredning, städprodukter, förvaringsobjekt, köksredskap osv. Du kan bli glatt överraskad att se att du kan dekorera och ha allt du behöver för din lägenhet för en liten summa pengar.

ADD FÄRG: Ta med färg i din lägenhet med säng och bad tillbehör som kan ändra atmosfären direkt! Koordinering av sänglinne, gardiner och en ryggsäck kan göra att ditt utrymmesutrymme ser ut ihop med minsta ansträngning och kostnad. Matchande duschdraperi, handdukar och badmattor gör att du känner och ser bra ut i ditt badrum.

COLLECTIBLES: Samlar du filmposter eller har en samling Vintage Coke-flaskor? Varför inte använda dem som inredning i din lägenhet? Inredning behöver inte köpas. Använd dina samlingar för att visa dem på väggar, i skugglådor eller på hyllan för att ge direkt anpassad inredning till din lägenhet. Du kommer bli förvånad över hur samlingar kan vara en smart kontaktpunkt för ett rum.

Mängden pengar du spenderar i din lägenhet kan vara minimal när du är beväpnad med resurser för att hitta kvalitetsprodukter. Kom ihåg att det alltid finns någon som flyttar in och ut ur lägenheter och bostäder. Dra fördel av dessa resurser och gör detsamma när du flyttar ut ur din lägenhet.

Freshome läsare - Har du några användbara tips om hur du har sparat pengar när du dekorerade din plats?