7 Quotable DIY väggkonstprojekt

7 Quotable DIY väggkonstprojekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland behöver vi alla lite inspiration och snabb ökning. Så varför inte lägga till en strö eller två runt huset? Med alla dessa DIY idéer flyter runt bloggar och platser som Pinterest; Det finns ingen ursäkt för att inte ha en bit av citatvägg som hänger upp i ditt hem för att ge dig en välbehövlig pick-me-up varje gång i taget. Här är några bra DIY för att få fantasin att flyta och dina bästa citat hängde på väggarna.

1. Detta är vår lyckliga någonsin.

Någon nygifta där ute? Denna DIY är perfekt för dig. Allt du behöver bestämma är vad tyg att använda som tar med dig ditt parstil. Häng upp det i sovrummet eller pryda manteln och visa vad du har gjort för alla dina husgäster. {Found on makeanddogirl}.

2. Konst tvättar från själen vardagens damm.

Crafter i hjärtat? Artist som behöver en påminnelse? Försök med det här DIY för att skapa något som är litet edgy för din arbetsplats. Naturligtvis kan du byta ut citatet och bara använda akrylfärgen men varför inte ha den här fantastiska frasen på ditt hemkontor? {Found on everycollegegirl}.

3. Inte alla som vandrar är förlorade.

MoreINSPIRATION
  • Ombre vägg DIY projekt, idéer och förslag
  • Canvas Painting Projekt: DIY Idéer
  • 5 sätt att använda trä i DIY väggkonst

Ta ett gammalt konstverk och skapa något nytt! Följ denna DIY för att göra något lika intressant att titta på som det är inspirerande. {Found on littlenostalgia}.

4. När alla de vackra grenarna ...

Vi älskar att älska kärlek, inte vi? Tja, ta den här enkla DIY och skapa något trevligt, rent och charmigt för ditt badrum, sovrum eller kök! En del hantverksfärg kommer att göra tricket! {Found on syewingbarefoot}.

5. Hon bestämde sig för att börja leva ...

Du kan alltid hitta utskrivbara bitar också. Som det här finns det hundratals konstnärer där ute som har gjort vackra verk för att du ska kunna skriva ut och använda dig själv. Så snag en fantastisk ram och lyfta fram dessa underbara citat. {Found on ellinee}.

6. Det var aldrig mellan dig och dem ändå.

Göra ett uttalande genom att inte bara använda ett citat som Mother Teresa men skapa något djärvt. Använd en stor duk för att skapa en kontaktpunkt för trappan, vardagsrummet eller kontoret. {Found on iammommahearmeroar}.

7. Du är min fav.

Inte bara är det här DIY whimsy och romantiskt, det är ombre! Ombre skapar en eterisk atmosfär som kommer att lägga till några girlish charm till ditt sovrum, badrum eller till och med på korridoren. Följ detta DIY för att skapa din egen vackra lilla bit av citat. {Found on sarahhearts}.